Homesick at spacecamp

Trött och allmänt opepp. Skulle skriva nåt skit i svenskan om jämställdhet eller vafan det nu var, men jag orkar verkligen inte. Har dessutom en idétorka som heter duga.
gör det imorn.. eller i övermorgon. eller någon annan dag helt enkelt.

sitter mest bara och funderar lite över livet. Vad som hänt, vad som kommer hända, och allt det man bara längtar till som kanske aldrig händer.
Sommaren var ingen sommar, men ändå en jävligt bra period. Jag hann inte med mycket, men är rätt nöjd med den gågna tiden ändå. Kanske en viktig tid?

Kanske är alla tider viktiga, jag menar, jag kommer ju aldrig uppleva det förbigågna igen?
eller?

Jenny åkte idag, känns redan tomt haha. :P
Erik kommer på söndag, längtar ihjäl mig.

nog med sånt. nu ska jag ta mig en riskaka och bara tycka lite synd om mig själv.
/k

Lazy-eye.

Holy Guacamole, mitt öga är mongo och alla mobbar mig. ahahahaha.
Vaknade imorse och kände mig misshandlad eller dyl. Vem fan hade varit där och slagit mig? ögonlocket hade en lila-röd nyans och hängde lite. Mums tänkte jag, och försökte täcka det med en emo-lugg. Det gick inte så bra.
Jag tror att ca 8765 människor har frågat mig vad jag går på idag. TACK!

Förövrigt så mår jag grymt bra. Det är konstigt egentligen, för det känns som att jag är väldens klantigaste människa och att all ondo drabbar just mig. Jag har blåmärken, träningsvärk, magvärk och nu även ett hängigt öga, har just tagit mig ur en jävulsk "förkylning" och äntligen fått tillbaka hörseln efter 1.5 vecka.
BUT STILL! mitt liv kunde inte kännas lättare. Jag bara flyter fram. Har även fått höra idag att jag sprider positiv energi omkring mig. Det tar jag riktigt positivt kan jag lova, kanske märker folk att jag mår bra?

image9
Det här är Göran. Han är huvudperson i min otroligt avancerade flashfilm. Göran är söt.


Soundtrack: Jason Mraz - I'm yours
puss!
/k

Bilddagboks-syndromet.

Japp, tro mig, det existerar.
Eller.. Alla som har bilddagbok och åtminstone försöker vara aktiva vet tamigfan vad jag pratar om.

Denna åkomma innebär att man börjar se allt i bilder, formationer och olika ljussättningar. Ett tillhörande symptom är att man även tänker ut bildtexter till varenda bild man ser för sin inre syn. Detta drabbar de s.k. storfräsarna, de som anser att bilddagboken är deras andra hem. Typ som jag.

Sådär. Då var det sagt.
_____________________
Förövrigt så har dagen varit kanon. Skola som vanligt, kändes rätt slappt ändå (as usual).
Sedan fika med Jenny, Cicci och Siri. Jossan och Adelina joinade oss lite senare.

Nu ligger jag i sängen och längtar tills klockan blir sängdags. trött som ett as.
Eller... varför vänta!?

För mer info, please visit http://ikilledlenore.bilddagboken.se.
För att understryka den tidigare skrivna informationen om bdb-syndromet.

Fotolektion.

image8

image7

image6
Fotolektion.

ps. JAG TYP ÄLSKAR TJUVLYSSNAT.SE!

En flicka ~5 kommer fram med en halv skogssnigel.
Flickan: Mamma, jag hittade lakrits i skogen!
__________________________________

Två unga tjejer sitter och väntar på sin mat på uteserveringen när en kille går förbi. Killen stannar upp och vänder sig om mot en kvinna som kommer gående på gatan.

Killen: Hej, känner du inte igen mig? Kvinnan hejar snabbt och går vidare.
Tjej 1 (som sitter och väntar på sin mat): JAG känner iallafall igen dig!
Killen: Ja, det vore väl konstigt annars. Ses på fredag kl. 10!
Tjejen: Vaddå fredag? Jag har inte fått någon kallelse!
Killen: Det kommer nog snart, vi ses! Killen går vidare och tjejen fnissar till lite.
Tjej 1 (till tjej 2): Det var HAN som slog ner mig. Jag ska på förhör på fredag. Han är ganska söt faktiskt. Jag tror att han har ett gott öga för mig.

HAHAHAHAHAHAHA !
puss påt!
/k

Jobbajobbahey.

Som sagt. Sitter här och knegar.
Eller.. rätt slött ändå, behöver inte göra mer än jag har lust med haha.
Sålde ett paketerbjudande till bror och Maria. 250 spänn iaf :D

Tror jag drar härifrån relativt tidigt idag, ska försöka få iväg några till, men sen får det va bra.
Vill bara hem till min underbara säng och min underbara dator.. eller jag har ju dator här, men en film skulle inte sitta fel, så det blir till att tanka Disturbia eller dyl. när jag kommer hem. Mums!

1 månad idag <3
puss på det!

/k

Look! -A dollar!

Yep. Så har även denna helg lixom.. smugit sig förbi.
Jag har hunnit med att kolla raggartåg och schyssta bilar, varit på fyllefest helt jävla nykter, fikat, spelat biljard och kollat simspons the movie.
Ja, det var nog en rätt bra sammanfattning.

Igår saknade jag baby massor. Jag har nu fått honom att lova ca 4 gånger att han kommer nästa helg, även fast han kommer sönda kväll och måste åka på måndag igen. En glimt av honom iaf <3

Idag var jag o jensa en sväng till brorsan och Maria. Vi kände och lyssnade och petade på magen. Jag kände en spark tror jag, eller det rörde sig därinne iaf! :D Fett nöjd tjej var jag sen.
Maria bjöd oss på kycklingrulle med currysås (som jag förövrigt åt igår oxå, då mami bjöd<3). Sedan var jag mer än nöjd.

Imorgon skola. Jag är inte allt för pepp, det kan jag absolut inte påstå. Men det känns inte som världens undergång iaf. Känns som att man bara går och väntar på den tiden i 2an då man bara vill hoppa av. Alla säger ju att detta år är så jobbigt?
Äsch, det reder sig.

Ska nog knyta mig snart. Puss!
/k

image3

Abstinens och huvudvärk.

Jag är trött, seg, sjuk och allmänt opepp.
Vaknade med ett ryck inatt, drömde att någon sågade av mig armen. I själva verket så låg jag väldigt tungt på armen, så den hade somnat. Jag fick panik och trodde jag blivit förlamad.

Idag sänder jag en tanke till sandruus. Hon behöver den antagligen, just den fina tanken och en bunt näsdukar.
Vi ska minnas Viola, Sandra. Det ska vi.
Jag hoppas hon vet att jag finns för henne. I alla väder.
<3

nu ska jag greja lite med multimedian, dvs. photoshop och flash.
hejs.
/k

Finally home.

Som sagt. Fick iväg några sälj, vilket jag är jävligt stolt över. Satt bara 3 timmar, men det duger bra. Jag skulle inte orka mer tror jag.

Imorgon är det som sagt vanlig skola. Sedan grillfest och chillsupa på kvällen tillsammans med bra folk.
På lördag tänkte jag träffa Arvan en sväng. Fika, umgås och bara ta en catch up helt enkelt. Bli bra tror jag.
Sedan fortsätter jag knega på söndag. Drar till kontoret runt 13.00 och försöker tjäna lite pengar. Då har jag ändå ingen skola att tänka på.

Nu ska jag försöka få med Jennsa ut på en promenix eller dyl. kanske sitta på gungorna och snacka skit som vi gjort lite på sistone. Jag trivs rätt bra med henne va.

Och så sist men inte minst; Erik. Saknar honom grymt mycket.
Gått och blivit dyngkär på ingen tid alls (känns det som), och kan absolut inte tänka på något annat än hur jävla bra allt känns när jag är med honom. Helt perfekt, så som jag såg framför mig att det skulle vara. Otroligt.

Så, just nu känns livet rätt bra. Inte lätt, (ALDRIG lätt), men helt okej ändå. Jag klarar mig rätt fint :)

puss
/k

Men.. Vad gör jag om Karin dör?!

Jenny är ju bara för... konstig. Igår berättade hon lite för mig om hennes innersta tankar.

-"Jag har funderat på om någon i min närhet dör. Typ min mamma.. eller du.. eller kanske jag? Men så tänker jag; om Karin dör, vafan gör jag då? måste jag gå på begravningen? Klart som fan jag måste gå, min bästa vän.. Men vem ska jag gå med? Mamma? vafaaan. Måste jag hålla tal? Jag kan inte hålla tal förhelvete, alla förväntar sig att jag ska hålla tal men jag vill inte! men.. Karin har ju alltid sagt att hon vill att jag ska sjunga på hennes begravning. VA!? JAG!? Jag tänker FAN inte sjunga! eller borde jag det? Jag nästan MÅSTE det! Men jag vill inte sjunga!"

Herregud. Det finns inga ord som förklarar den vackra människan.

Förövrigt så har jag äntligen fått tillbaka min pärla nu. Mitt bibliotek, mitt arkiv, min käraste ägodel, min opålitliga, beroendeframkallande vän och mitt största hatobjekt. Min älskade skoldator. MUMS!
Sitter alltså i skolan nu. ca 15 minuter kvar, sen är det dax att dra sig ner mot jobbet. Pewh, jag orkar inte. :(
Kanske hinner jag med en kaffe innan?

Sen hem, sova som fan, och plåga mig igenom sista skoldagen denna vecka.
Helgen blir väl lugn. jag har div. alternativ, vet inte än hur det blir.

puss!
/k

They call me Mr. Knowitall,

I will not compromise. I will not bo told what to do, I shall not step aside.

Det var verkligen inte igår jag satt och skrev en blogg. Tänkte; ska man göra en helt fräsh nystartad blogg? Nej, varför det, jag har ju en. En bortglömd och oläst.
Det ska vi ändra på.

Sommaren har varit här, och lämnat oss lika snabbt. Eller. Så mycket till sommar var det väl kanske inte? Kallt och ruggigt mest hela tiden. Ändå så har jag hunnit med en del som jag borde vara stolt över. Jag har varit i värmland och hälsat på härliga människor, jag har rest till öland för att uppleva reggae-festivalen Öland Roots, vilket var sjukt nice. Där träffade jag en underbar människa, som jag sedan dess haft kontakt med. (oh, lite mer än bara kontakt kanske ehehe) På sluttampen av sommaren hann jag och min bättre hälft även med en sväng till sthl. resan började i harmoni, tillsammans med föräldrarna ute i sthlms skärgård hos mormor, och slutade i kaos, mitt inne i storstan bland affärer caffelattes och pengar.

135680-5

Helt jävla okej med andra ord!

Nu har det i varje fall gått 4 helger med Erik. Vi har varit ifrån varandra endast EN helg, av dessa 4 sedan roots ungefär. Två gånger har jag varit där, i hans miljö, bland hans sambos, familj och vänner. Så jävla gutt.
Även fast jag som sagt bara varit där två helger så saknar jag stället, människorna och atmosfären till vansinne när jag nu sitter här, hemma, uttråkad och utan grepp om vardagen. Fy fan vad jag hatar det vardagliga.
Nästa helg kanske man däremot får se en glimt av honom. Vi håller tummarna.

Började ridning idag, upptäckte att vi har fått en ny lärare, kort sagt; en militärisk pms-kossa. Nevars. Hon är jävligt strikt och strukturerad (på gott och ont), men hon duger bra. Just nu så ser jag inte min s.k. ridkarriär sträcka sig så långt frammåt, utan tar den här terminen nu, så får man helt enkelt se om jag fortfarande tycker det är lika roligt i vår.
Känner mest att jag måste ha en dag i veckan just nu, där jag bara kan fly lite från skola och jobb (japp, jobbar med samma skit som tidigare, dvs telefonförsäljning. Enda skillnaden är att jag numera sitter på tele2comviq) och bara få slappna av lite. Jag har sagt det förut, jag säger det igen; Onsdagar är heliga.

Rätt bra update ändå, för att få rätsida på saker och ting igen.
Nu börjar allvaret!

/k