Åskoväder.

Äntlingen helg. äntligen ÄNTLIGEN helg. Jag känner mig helt utarbetad. Denna vecka har varit.. minst sagt tuff. Antagligen då det nu är sommarlov vilket innebär alla barnen hemma hela dagarna, utan bil. Dvs, poolen varje dag.

Inte heller kom det upp nån gungställning som vi blivit lovade. Nej nej, den var ju RUTTEN. bra där. Med andra ord kommer det pendla mellan poolen och min egna för tillfället bristande fantasi de kommande två-tre månaderna. Uäääh. Jag är som sagt redan slut.

Men men. Det rer sig.

Idag är det i allafall äntligen fredag. Helgen är för tillfället plan-fri, men känner jag mig och sandra rätt händer det nog allt något.
Det enda vi har planerat är en softball-match ikväll. Men håller åskan och regnet i sig som nu så tänker jag nog inte ta mig utanför dörren alls.
Det lutar nog mer åt att dricka öl och vara häftiga.

På tal om öl, här är en bild från en inte alltför torr kväll med mina vassa värdföräldrar.



(E kommer slå ihjäl mig om hon får se denna bild .. )

Puss och trevlig helg.

/k

I'll never be the same, if we ever meet again.

Måndag morgon och jag är sååååååå trött. Somnade alldeles för sent, drömde om allt möjligt kaos och vaknade klarvaken två timmar innan klockan ringde. Uääh.

Tur att vi är fler som sovit dåligt. Maggie har krashat på soffan framför dora the explorer och William är nere för en tidig nap.
Dagen börjar med andra ord lugnt.

Helgen har varit kanon. I fredags åkte jag och Sandra till Cool Beans för att varva ner efter veckan. Där satt vi i oändliga timmar och njöt över att det var fredag.
Vi åkte hem till mig och sov för att skapligt tidigt lördag förmiddag åka in till Atlanta och piedmont park för en picknick med de andra svenskorna.





Strålande sol och picknick med grillad kyckling, baguett och stort fruktfat. mums!

Därefter åkte vi tillbaka mot våra hoods, dvs typ 20 min norr om atlanta downtown och träffade Kyle på Starbucks. Vi smed planer om kvällen, åkte hem till sandra, bytte om och träffade kyle igen för att gå in på Kazoon för att lyssna på Brians band. Helt okej. Sjukt konstigt dock att sitta på en bar och inte vara tillåten en öl. Vafan.

Det råkade vara skittråkigt. Bandet var ju bra, men ja... Så av mot sandra's place bar det. Dricka drinkar och spela biljard i deras sjukt mysiga källare stog näst på agendan. Vi blev kalas på typ 2 white russian (som förvisso Fisken blandat till, han verkar ju inte känna av spritsmak..) och somnade typ 3 av ren utmattning.



Igår vaknade vi upp relativt tidigt och begav oss mot en marknad för att köpa resväskor Sandra tittat ut tidigare. Mhm, hon åker ju om mindre än 2 månader, så det känns ju lite konstigt..

Mötte sedan upp Kyle för att bryta oss in hos eric och hans pool i nån timme.






En asball groda som tydligen hälsar på Erics bubbelpool lite då och då.
Synd att jag missade att ta lite bilder på huset, helt sjukt grannt. STOOORT hus med stor pool, bubbelpool, tropiska växter runt om, och ett skitfint poolhus där Eric bor. Åh. Hade jag ett sånt hus skulle jag antagligen aldrig gå hemifrån.

Vi hann även med att klappa hästar, hälsa på hans mami och käka tacomac.



Kyle och hans nya Best Friend Forever.



kort sagt, en bra helg.

puss!
/k

Welcome to the jungle.

Oooookej, jag vet att jag suger på att uppdatera. men hey. Det är liksom inte direkt som att det händer något galet spännande varje dag .. Har varit två otroligt sega veckor, förhoppningsvis vänder det snart..

En kortare catchup kanske är på sin plats?

Danskursen rullar på. Jag får dock bara dansa med svettiga gamla gubbar. Varför kan dom inte bara låta mig vara mannen i mitt och Sandras förhållande? :( as.

Resa till Florida med Miss J är i högsta grad bokad
. Har någon sorts ångest dock att allt inte gick i lås. Satt i telefonen i nästan 1,5 timme idag för att boka. Pratade med alla möjliga olika efterblivna människor. Inte en enda verkade kunna engelska dessutom, vilket gör det otroligt svårt när engelska inte är mitt första språk heller. Men vafan. Jag har iallafall flygbiljetterna nu. WOH! Vi åker alltså den 29e maj mot Orlando, FL och DISNEYWORLD :D
Kommer att bo på ett hotell ca 1 km från DW som verkar helt sjukt fint, iallafall för de pengarna vi betalat. ca 1700 kr för både flyg och hotell, 3 nätter. Svinbra. Florida, here we come! (miss J, två veckor kvar nu!!!<3)

Poolen har äntligen öppnat!!!
Vilket innebär underhållning för barnen på dagarna + bra avslappning/träning för mig om kvällarna. Var uppe för första gången i helgen med barnen och simmade typ 40 min nu ikväll. Inte en människa där, bara jag och solen. Mys!

William kryper. Eller ptja, "scooting" kallar dom det här. Det är ju inte riktigt att krypa när allt han gör är att ligga på mage och sprattla så mycket han kan. Men ujujuj vad det går undan. Igår tappade jag bort honom. Ajdå.

Nu har jag precis duschat efter 15 min intensiva magövningar med debbie sievers. Jag ska mest bara dricka mitt underbara nyinköpta ört-te (japp, jag har mer eller mindre lagt av med koffein nu. tar en kaffe nån gång ibland typ), äpple och egyptisk kamomill. Mmmm. Sen gå och lägga mig. Bah.

G'night.
/k


Little saturday?

direktöversättning deluxe!

Dagen har varit sjukt seg. alltså jag menar sjukt seg. gårdagen var riktigt nice dock. Jag tog med lillknodden till starbucks (hans föräldrar vet inte om det eheh) och drack kaffe med sandra mellan 10 och 12.
Sedan av mot Maggies skola för att hämta henne. Vi myste lite hemma, packade lite käk, åkte och hämtade Izzy och åkte därefter till parken för att mysa lite. Vi tittade på ankor, blev jagade av gäss, såg sköldpaddor, hade picknick och lekte på lekplatsen. Det var solskyddsfaktor 50 som gällde på alla barnen och värmen var fan nästan outhärdlig. Grejen är att det är början på MAJ här och redan så sjukt varmt. Inte bara varmt, även kvavt. med en luftfuktighet på 98% är man svettig och klibbig och äcklig typ hela tiden. Folk tittar på mig, skrattar och säger att jag inte kommer klara sommaren.

Maggie försökte planera gårdagen:

Maggie: -"I know what we can do! we can smell roses and pick them, and look at them and go to a restaurant and be pretty and just take a ride and get sissy (vi menar "syster" när vi säger så, dvs Izabella. Jag vet att det egentligen betyder något annat ehe.. ) and eat icecream and go to the park. And oh yeah, we have to go to sweden and fint the treasure chest and say hi to your mom. Yeah, Karin, that's what we can do today!"
Jag: -"or we could just pick up sissy and go to he park?"
Maggie: -"Okay! We'll make that a deal."


Nae fan. Jobbade/jobbar 7.30-16.00 samt 18.30-21.00 idag. Trööööööött.

/k






It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.

Nummer ett på ALLA toplistor (dvs countrykanalens, R'n'B-kanalen, "mainstream"-kanalen mfl) ungefär sedan jag kom. Bra bra dock. Lite av en må-bra-låt, trots den tråkiga handlingen. Eller nåt i den stilen.



rubriken stämmer rätt bra in på situationen just nu. Klockan är straxt efter ett och jag är lite småmysig efter några för många Miller Lite, eller som A och E kallar dem; "tall boys".

Bra avslut på en sjukt dålig vecka. Det tackar jag för.
Veckan hade lite av en blandning av allt dåligt. Det var stressigt (E och A jobbade över nästan varje dag pga strul på jobbet), förkylt (alla ungarna sjuka) och hemlängtan (behöver jag skriva mer? hade bara en sån vecka då jag verkligen ville hem till allt och alla. )

Så helgen har i alla fall varit bra. Det har inte hänt mycket, men det har varit sjukt skönt med lite ledig tid för mig själv.
Jag är i vilket fall redo för en ny arbetsvecka. Som dessvärre börjar om 5 timmar .. heh.


Men herrejävlar. Allt jag tänkte skriva om bara försvann, nog bäst att gå och lägga sig.
Förhoppningsvis är jag mer intressant under veckan.

/k