Sigh.

Produktiv dag.
Jobbat, gymmat och rastat 3 hundar (pewh, inte lätt. En på 14 år, en på 5 och en på 6 månader. Dom sprang kort sagt åt varsitt håll...)
Pratar med mallanbrallan och Steffie på FB. Guuuuu vad jag saknar dom. Massor.
Komiskt, tänker inte så mycket på sverige under veckorna, men så pratar jag med nån hemifrån och det känns som om det vore igår jag var där.
Men jag kommer snart. Längtar längtar.
Missförstå mig inte. Visst trivs jag här och älskar USA, men kan inte rå för att jag ser fram emot känslan av att komma in på arlanda, möta familjen, ha första hemmalagade middagen, fika med alla mysiga osvosv.
Nu försöker jag fundera ut det här med gilla-knappen som steffie försöker få mig att förstå.
Vi får se om det funkar ...
Hörs senare!
/k

Sigh.

Produktiv dag.
Jobbat, gymmat och rastat 3 hundar (pewh, inte lätt. En på 14 år, en på 5 och en på 6 månader. Dom sprang kort sagt åt varsitt håll...)
Pratar med mallanbrallan och Steffie på FB. Guuuuu vad jag saknar dom. Massor.
Komiskt, tänker inte så mycket på sverige under veckorna, men så pratar jag med nån hemifrån och det känns som om det vore igår jag var där.
Men jag kommer snart. Längtar längtar.
Missförstå mig inte. Visst trivs jag här och älskar USA, men kan inte rå för att jag ser fram emot känslan av att komma in på arlanda, möta familjen, ha första hemmalagade middagen, fika med alla mysiga osvosv.
Nu försöker jag fundera ut det här med gilla-knappen som steffie försöker få mig att förstå.
Vi får se om det funkar ...
Hörs senare!
/k

The Oscar's.

Precis hemkommen från gymmet. Gick himla bra idag!
Är ju dessutom lättare att kämpa lite extra när gymmet är totalt folktomt och jag kan titta på oscarsgalan i lugn och ro.
Att dessa två är värdar i år gör det extra bra.
James Franco, min stora skådespelar-kärlek sedan ca 10 år tillbaka (!). Följde serien Freaks and Geaks (nollor och nördar) slaviskt. Du är bra Jamie, speciellt när du kommer ut i klänning och säger att du just fåt ett sms från Charlie Sheen. Puss!
Anne Hathaway, världens gulligaste/mysigaste skådespelerska. Punkt.
nu dusch, sen mat.
/k

Godmorgon, U.s!

Gillar faktiskt den här jackan. som är på rea. skitbillig.
Den ska jag köpa till mig själv i födelsedagspresent. Det får man faktiskt.
Bästa köpet än så länge i år, en styck kavaj.
Ååååh så mycket man vill ha. Fy.
HM har fått in hur mycket fint som helst nu till våren. Jag vill ha allt, typ.
Plus att jag insett att det är en festival här i CA som heter Coachella music festival, där det kommer spela hur mycket band som helst i år!! Jag vill gå!! Uääääh, vill med varenda fiber i kroppen.
nu är jag ofokuserad, ostrukturerad och allt annat sånt. Tog mig ur sängen runt 8-tiden, men är nu tillbaka i den. Väntar på att någon ska säga till mig att åka och hämta caroline. Så jag kan jobba. typ.
hejs
/k

Ich kann nicht schlafen.

Jag fattar inte. Vaknar runt kl 05.00-06.00 VARJE morgon. Dödstrött. Går ju sällan upp den tiden, men VAKNAR och har svårt att somna om, även fast jag är så trött att jag knappt kan röra mig.
Så idag, trots relativt ledig, gick jag upp klockan 07.30. Hurtigt värre. Ska nu borsta tänder och sedan ut med jycken.
Därefter gymmet.
Och efter det kanske välförtjänt tupplur, klarar nog annars inte hela dagen. hah.
puss och sånt
/k

Dagens frukost:

Två minivåfflor,
rostade med syrup och jordnötssmör.
En cupcake.
Apelsinjuice.
Bra där. tog mig till gymmet i ren panik och ångesten tvingade mig till 1 timme på crosstrainern.
Vadå ätstörning.
Nevars. Inget att skämta om.
Måste dock lägga av med det söta. Mina begär har aldrig någonsin varit så stora.
Antagligen pga min just nu pågående svacka.
Eller vad det nu är.
Imorgon ska det göras telefonsamtal till vänster och höger. Ska i kontakt med viktiga människor. Viktiga för mig. Viktiga för den kommande tiden.
Vi får se imorgon. Bära eller brista.
och mmm ... Den där frysta minicheesecake jag satte undan (snarare gömde från Andrew och Caroline) igår satt himla bra nu. Äter den med gaffel direkt ur byttan. Inte en chans att jag tänker dela med mig till A och C, denna är min. MIN!
/k

Långpromenad.

Söndag och jag steg i vanlig ordning upp runt 9-tiden. Tänkte att C och A nog redan åkt till Tahoe.
Nähejnej, inte alls. De låg fortfarande och sov. Så jag började med frukost till mig och C och packade lite av hennes grejer. Strax efter 10 var de påväg ut.
Jag slängde på mig lite kläder och mötte Mona och Katrin vid Walgreens. Vi åkte mot Golden Gate-bron och parkerade. Långpromenad stog på schemat. Promenad över bron. och tillbaka.
Mysigt, sånär som på isande vind, annars solsken och gott humör. Vi tog oss även upp till en av utsiktsplatserna för att knäppa några bilder. Dock så ballade både kamera och dator ur när bilderna skulle läggas in, så har dom inte här. Hoppas däremot jag kan lägga in dom snart. Vackert som fan däruppe!

Jag tog med mig Katrin på en storhandling. Vi åkte hem och jag tog mig i kragen och påbörjade Chilin jag skrev om i tidigare inlägg (inte vegetarisk dock, jag är för mycket av en meat-lover).
tanken; "ok, NÄSTA gång har jag mer sånt här" eller "NÄSTA gång gör jag såhär istället" slog mig mer än en gång, men i det stora hela var projektet RIKTIGT lyckat. Gjorde så mycket mat att jag nog skulle kunnat föda ett helt fotbollslag, men den husliga kvinnan i mig tänkte: "MATLÅDOR!!". Kastar helt enkelt inte mat. Dumheter.
Bakade även cupcakes med experiment-frosting på. Mums. Blev en hel del frosting över och Katrin påminde mig om likheten i ingredienser i denna och i fryst cheesecake, så resterna fick gå in i frysen. Kommer sitta fint som efterrätt imorn!

Så himla hurtig. och huslig.
Nu ligger Sadie brevid mig på sängen och snarkar. Tydligt tecken på att det borde sovas.
Mina sovrutiner har blivit något ... förändrade. Vad händer? Vuxenpoäng iallafall.

xx
/k

Vegetarisk Chili kanske?

Idag har varit en intressant dag på flera plan. Humörsvängningarna har härskat och jag har väl varit mest förvirrad hela tiden. Tänker existensiella frågor och mår kalasbra/skitdåligt om vartannat. Fint!

Jag, Mona och Katrin drog till Northgate. Gick i affärer och hade en, trots det extremt kalla och gråa vädret, riktigt mysig dag. Kom tillbaka hem, käkade kinesiskt med C och A, slog båda två i brädspel två gånger och sa godnatt och tack för mig till dem. Har just myst ner mig i sängen, tänkte titta klart på Inception alldeles strax.
Roar mig tills dess med nya favoriten Joy the baker och hennes
blogg. Tänkte försöka mig på hennes vegetariska chili imorgon (ensam hemma, igen. C och A drar till Tahoe tidigt imorgon bitti). Känner mig kreativ och sugen nog. Under dagen kommer det nog dessutom bakas med tjejerna, så hennes blogg kanske kommer på tal då igen?
Eller så lutar det nog mer mot cupcakes. Den som lever får se.

Men tills dess,
Gå i ljuset. Eller iallafall något åt det hållet.

xx
/k

Jaha, nähä.

Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Igen.
Helt förvirrad. Blir skälld på hit och dit. Vet inte om jag ska reagera förbannat eller ångerfullt.
Bäst att vänta på motsatt reaktion, diplomatisk som jag är och allt.

Idag köpte jag den där efterlängtade kavajen ($20, snorbilligt!) som jag velat ha så länge.
Det gjorde nog min vecka tror jag.
I övrigt är det som vanligt. Jag är ledig och ensam när ingen är tillgänglig, och jobbar när alla andra är lediga.
Pewh.

Måste nog till farbror doktor i veckan, känner mig inte helt ok. Tror jag har brist på järn eller något annat spännande.
Matt och halvyr mest hela tiden.

Vet egentligen inte vad mer jag kan tänkas skriva. Förutom att den här dagen suger (minus köpet av kavajen, det var guld).

/k

Desperate housewifes.

Såatteeee. Känns som fredag. Jobbar mer eller mindre bara i morgon bitti sedan ledig tills söndag. Eller ja, jobbar för en annan tant på eftermiddagen, men det känns ok då jag tjänar rätt mycket extra för bara några timmar.
Haha. Fick just en innre bild av mig själv, sitta och stirra på klockan och högt skrika "ka-ching!" var 5e minut. Tror dock hon skulle känna sig en smula förolämpad om jag faktiskt gjorde det.

I alla fall... Dagen har varit bra. Vaknade som vanligt först, gjorde frukost och lunch till C, slängde i mig en banan, skippade flingorna idag då jag jättebesviken insåg att mina "nyttiga" flingor innehöll lika mycket kalorier som C:s cheeios. Vafan. Lurad till max.
Körde henne och hennes Car-pooling-vän Grace till skolan och åkte hem för en välförtjänad tupplur. Varit vaken sedan 5 am då C vaknade skrikandes och jag var tvungen att springa in till henne för att lugna ner henne.

Vaknade en timme senare av att en av våra söta chilenska städtanter stog och tittade på mig.
-"HOLA!!!!" hon lät glättig och skitlycklig.
Jag var trött och vrång, tog mina grejor och begav mig mot gymmet för att lämna dom åt sina sysslor.
Kom hem till ett ytterst fräsht och väldoftande hus, tog det lugnt, åkte för att hämta upp tjejerna, åkte till gymnastiken, lämnade av dem och åkte tillbaka till mill valley för att handla.

Handling får mig att känna mig som en hemmafru. Har ju fått ett kreditkort av A för att kunna handla mat.
När jag betalar är det alltid:
-"Would that be all for you today, Mrs Howell?", "Can we help you out to the car Mrs Howell?"
Haha. Fancy. Vet inte om jag ska tycka om det eller vara förskräckt.

Därefter hämtade jag flickorna igen och körde dem till respektive hus. C hem till oss.
Käkade middag och umgicks. Caroline är nu i säng (hoppas jag). Ska själv faktiskt lägga mig snart också. Trött.

Puss och sånt!
/k

Valentine's day.

Känns knepigt att jag redan upplevt en alla hjärtans dag i staterna. för ett hel år sedan. Allt kommer ju igen. Förra året var allt nytt och skithäftigt, nu känns det mer ... hemma. Märklig känsla. Går inte att skaka av sig heller. bara att njuta antar jag.

Dagen har varit ok. C vaknade på ett strålande humör, vilket gjorde det roligare för mig att mysa till frukosten lite extra för henne. La skivade jordgubbar i ett hjärta, tryckte ut hjärtan av hennes toast och la min alla hjärtans dag-present (påsen med bilar och älgen från tidigare inlägg) till henne framför den dukade frukosten.

Regner har mer eller mindre öst hela dagen dock. Tydligen så börjar regnperioden nu... Tråkigt. De säger här att den kan hålla på i veckor, vi har bara haft ovanlig tur med vädret än så länge. Jag har därför hållt mig inne så mycket som möjligt, tog mig bara ut för en tur till gymmet.

och det som gjorde idag till en extra bra dag var att jag kollade upp biljetter till atlanta den där veckan i slutet av mars/början av april och priset hade sjunkit med ca $150 (1000 sek)!!!  Det är mer än vad en enkelresa kostar!! Lyckliga tjejen tog sitt bankkort och beställde direkt. Så nu är dom mina. Åh vad jag längtar.

Och dessutom ville jag ju till atl denna helg, men insåg att pengar skulle komma väldigt mycket i vägen. Pratade med S om det hela och berättade med tungt hjärta att jag inte kommer. Han talade om att han tänkte komma och hälsa på mig istället, så om allt går som det ska så kommer han om 3 veckor. Dessa nyheter satte ett stort leende i mitt ansikte. Hoppas hoppas. Dessutom är jag ledig (sånär som på hundvakt) och ensam hemma. LOVELY!



Jag och Caroline bakade "Valentine-cupcakes". Inte de vackraste kanske, men klart godkända i smaktestet!



Dagens rätt. Grillad lax med potatisklyftor. Broccoli mest för att ha nåt grönt på tallriken.



Caroline fick en galet stor sjungande ballong av Andrew.



Goofy.

Det var dagen. Avslutade hela kalaset med en Valentine's date på starbucks med Mona. Katrin kunde inte komma och vi tänker massor på henne och hennes sugiga värdfamilj. Hoppas det löser sig för henne!

Jaha. Det var ungefär allt jag hade på hjärtat. Tänkte sova men illamåendet (som jag haft till och från i drygt en veckas tid nu, varje dag) satte in igen. Hoppas det går bra ändå. Min kropp gillar väl helt enkelt inte mitt drastiska skiftande mellan hälsomat och skräpmat.

Jag. är. glad. igen.
älska. humörsvängningar.
/k

jag <3 IKEA

Dagen idag, IKEA, Pizza, Bowling, och spex hemma.



Dagens fångst: Daim, Bilar, knäckebröd, kaviar, en mjukis-älg, tofflor (inte med på bilden ...uppenbarligen) och saltlakrits (!!!!!). Har inte käkat det sistnämnda på mer än ett halvår. Tryckte i mig hela påsen (+ pizza på det) vilket resulterade i att jag nu häller i mig mer vatten än vad som borde vara lagligt. Dör av törst.

Ångrar förövrigt att jag inte köpte ett av doftljusen jag hittade. Det luktade liljekonvalj och fick mig att tänka på mormor. Stog tydligen LITE för länge och luktade på ljuset för att det skulle se sunt ut. En kvinna kom fram till mig och frågade om jag var okej, vart mina föräldrar var? Jag kände för att ge henne en höger, men lät bli och gick ikapp telefon-emelie.

Mjukisälgen, en bil-påse och några daim går för övrigt till fröken liten i alla hjärtans-present. För sånt är ju skitviktigt här i landet i väst. fjanterier. Själv tänker jag vara lika ensam som jag alltid är just den dagen.



En lampa blev det också. Inte på min bekonstnad, givetvis. Stilfullt. Billigt skit, men det lyser ju? :)



Caroline har vän på besök och innan de båda totaldäckade av utmattning för typ en timme sedan satte de ihop någon slags pjäs/musikal/komedi/dansnummer/eller vad det nu var. Spexigt värre!

Nu har jag just haft Pep-talk med Andrew som talar om för mig att skita i världen och skydda mitt hjärta. Han är inte helt vilsen ändå. Han var tillochmed rätt bra stöd och pratade känslor med mig i nån timme.
Nu måste det sovas. Imorn kommer vildarna ovan vilja ha frukost, typ runt 8 (...).
Vi hörs.

/k

Skymiles.

Idag grät jag en skvätt inför andrew. Usch.
Insåg att det kommer bli snordyrt (liksom allt annat i detta land..) på vilket sätt jag än gör för att komma till ATL nästa helg. Men jag vill så hela kroppen gör ont, även om det bara är tors-sön.

Han kan alltså genom sina tjänade skymiles "bjuda" på ena resan. Hemresan blir för mig, kontant, drygt 200 dollar, alltså drygt ca 1400 kr. Är det värt det? är jag dum i huvudet som överväger det?

Jag har mått mycket bättre efter att blivit "inställd" på att åka till atl. Jag vet att det är kort, men inbillar mig att tiden efter nästa helg (om jag nu åker) och innan min semester (som också går mot östsidan) kommer bli så mycket lättare.

Mitt hjärta är tungt just nu.
Och självklart handlar det om dig som vanligt. Jag borde släppa och glömma. Det här är ju omöjligt. Även om jag ser dig snart, för en kort stund, så åker jag ändå hem till sverige om mindre än ett halvår. Och blir kvar där på obestämd tid.

Fan, det här suger mer än något.
Grinar mest hela tiden känns det som.
Önskar att pengar inte ständigt skulle vara ett sånt problem ...

/k

Just go with it.

Bio igen. Mr Fine igen. "just go with it", Jennifer aniston (fortfarande galet bra) och Adam Sandler (aldrig varit ett stort fan av honom, men han var himla bra i den här rullen!)
Och Mr Fine är fine. Men jag vet inte. Inte min kopp te. Underhållande, visst. Good lookin', visst.
Men ja... den gamla klyschan "låtsas sträcka på sig för att kunna lägga armen om mig". Njä.
Vet inte vad skyddade mill-valley-tjejer faller för men jag? ... njä.

enda saken som snurrar i mitt huvud denna fredagskväll är en textrad jag fick i ett sms för något som känns som år sedan, men antagligen är det bara några månader sedan:

"...Coming here made me realize I really just want to kiss your lips."

Och så känner jag nu.
Jag antar att Cali öppnade ögonen på mig.

Och det var den enda sanning dagen förde med sig. Iövrigt lever jag i samma rastlösa ovisshet.
Svackor suger.
Imorgon är en ny dag... Imorgon är en ny dag... Imorgon är en ny bättre dag.

Mysigt värre dock att Sadie avgudar mig (den enda som har tid och ork att ge henne gränslös kärlek, typ) och rymmer in till mig såfort hon kan. Idag öppnade hon tillochmed min stängda dörr.
Hon blir den enda jag tänker skeda med inatt.

/k

Oh, once upon a time I didn't give a damn.

Okej, det här börjar ju bli löjligt.
Har frågat i en veckas tid nu hur helgen ser ut. Jobbar jag? eller inte? isåfall när? osvosv.

Råkar nämligen vara som så att Mr Fine har bjudit ut mig igen, imorgon (fredag) kväll. Så jag vill ju veta om jag jobbar eller inte, så att jag kan ge ett svar till Fine.
Ikväll frågade jag igen. Torsdag kväll. svaret var detsamma som hela veckan "eeeeh jag vet inte än hur det ser ut ..... men alltså ... eeehh.... Vi kan prata om det imorn ... eller såå.... måste gå och lägga mig.... godnatt!"

vafan. DUDE. Imorgon ÄR fredag!!
SÅ frustrerande. Såhär har jag det alltså varannan helg.
Vill dock inte säga något än. Kan hända att herrn i fråga kan fixa biljetter till ATL nästa helg. Han har erbjudit mig att åka dit över en långhelg, bara som bonus. skulle inte räknas till semester. Vilket är SJUKT generöst.
Därför får mina klagomål vänta.
Detta är ju dessutom en gråzon. Finns inga regler såhär långt, är en fråga om ge och ta, typ.

____

I övrigt är det okej. Hade sjuklig ångest och längtan efter atl i början av veckan. känns bättre nu, spec då jag snart kan boka biljetter (samt en möjlig visit nästa helg).
Har tränat bort mina bekymmer. Gymmet har haft besök av mig varje dag och har även tagit en hel del långpromenader med Sadie (dock inte varje dag.. orkar inte alltid all eftervård på hundstackarn efter geggiga, fästingrika hiker). Mår bra, fysiskt.

Kom på härom dagen att jag inte druckit alkohol sedan jag lämnade atl. Eller... den där gången i SF med emelie, men inte utöver det. Värsta rehab. Tänker på vad pappsen skrev som kommentar här för några veckor sedan:
"då kanske du kan ta igen lite sömn och spara levern lite?" haha. Stämmer ju bra. sover - tränar - "jobbar". och så går det runt igen.

Kul jul.
Det här halvåret skulle ju vara bland de häftigaste evvaaaah! vad hände?
Äsch, ni känner mig. Upp i sadeln igen. Segare jävla vilja får man väl leta efter.
Eller, envishet heter det visst.

/k

Ångest.

Jag vet inte vart jag ska börja egentligen. Hur jag ska lägga fram det här. Vad mitt nästa steg är.
Hell, just nu vet jag ingenting. Förutom att jag saknar Atlanta. Jag saknar det sådär galet mycket att mitt hjärta gör lite ont varje gång jag tänker på det. Försöker tänka att jag faktiskt kände likadant där, men för hemma.
Men kan inte fokusera på nutiden, vad jag har här, vad jag gör eller något. Allt jag kan tänka på är hur galet bra jag hade det där, aldrig ensam, barnen var (inte alltid, självklart) fantastiskt bra och underhållande, mina vänner där men mest av allt mitt största stöd just nu, Elizabeth.
Hon är amazing. Förstår inte hur hon står ut med mig, men det gör hon.

Visst har jag fördelar här, som jag inte hade där. Men på något konstigt sätt så väger det ändå upp, alla dessa människor som förgyllde min tillvaro.
Vantrivs är ett starkt ord.
Men trivseln här är inte direkt hög just nu.. Och har nog inte varit det under tiden jag varit här..

Gräset är väl inte alltid grönare på andra sidan, I guess.
Och home is (som vanligt) where your heart is.

/k

The green hornet.

Datenight ikväll. Mr Fine tog med mig ut på bio. Himla klysché och allt sånt, men trevligt. Pojkstackarn var dock påväg att somna hela tiden, hade varit vaken i något dygn eller så.
Vi såg, som rubriken avslöjar, The Green Hornet. Helt okej. Seth Rogan var rolig och Cameron Diaz såg gammal ut. End of story.

Idag har varit en fin dag. Vädret var något utöver det vanliga. 25 grade och sol, värsta sommarvädret!
Har mest bara glidit runt i sandaler och solbrillor. Hängt med Sadie, träffade tjejerna för en snabb kaffe, drog till gymmet och förvånade mig själv med hästlängder (gick sjukt bra. Tränade ensam och ifred. Underbart) köpte världens godaste burrito på hemvägen och kollade superbowl. Greenbay packers vann som väntat.

Nu väntar sängen. Är väl inte sådär jättetrött, men vill komma upp skapligt imorgon.
Caroline kommer tillbaka på eftermiddagen och stannar hos oss tills onsdag. Därefter ledig (nästintill iaf, har fortfarande ansvar för Sadie) tills på söndag kväll.
Jag som just vant mig vid att vara ledig haha.

Puss!
/k

Shenanigans.

Trodde jag att jag skulle fixa till ikväll. Upptåg, rackartyg, bråkmarkeri. Men nej. Det är jag och Sadie i ett ensamt mörkt hus.
Och grannarna (40- och 50taggare) Lever däremot rövare så det står härliga till.
Men inte jag och Sadie inte.
Nej nej.

Och jag fattar inte. Såfort det blir mörkt och jag blir ensam förvandlas jag till en liten skrämd 5åring. Hoppar till vid minsta ljud, har ALLA lampor i huset tända, vill inte gå runt i huset i onödan.
Usch. Jag som trodde att mörkerrädsla växte bort med åren. Icke.

Dagen har varit bra. Jobbade lite extra på morgonen och runt lunch-tiden begav jag mig in mot stan med Emelie, Katrin och Mona. Vi strosade runt, käkade BK och bara njöt av solen och värmen. Som en typisk svensk sommardag var det idag. Nice. Har tillochmed fått mig en såndär snygg "bara brun på armar och i ansiktet"-bränna. Aka bonnbränna. Typ.

Började strosandet mellan fin-varuhusen (Luis Vitton, Tiffany's, Prada, Gucci osvosv), ställena där man knappt har råd att titta, och avslutade med en tur igenom China-town. Hur mysigt som helst

Nu ska jag antingen vänta på att Mr Soofine (heeeemligt), kommer förbi och kollar film eller så går jag och lägger mig. Just nu kvittar det lite.

Puss och sånt.

/k

Snabba cash.

Har just suttit drygt 1 ½ timme ute på altanen i solen och byggt upp brännan lite (snarare, jag brände mig .. ), läst och bara njutit av min lediga dag.

Läste ut boken Snabba Cash, av Jens Lapidus (jag vet, jag är nog sist med att läsa den). Bra som fan.
Men på något konstigt sätt saknar jag den där tillfredsställande känslan när jag läser ut en bok. Självklart (oftast iallafall) har nyfikenheten stillats och alla frågor genom läsningen besvarats, men jag känner ändå något sorts vemod. Lite som "jaha, nu då?".

Nu måste jag alltså ut på jakt efter en ny bok som kan fylla ut tråkiga/händelselösa timmar på dygnet. För det är trots allt en sorts trygghet i läsning (likaså film, I guess), man kan rymma från verkligheten ett tag. Lära känna ett nytt liv, typ.

Resten av dagen blir enkel: Gymmet väntar inom en timme och därefter måste jag införskaffa vad jag nu behagar att äta ikväll. Ser fram emot 8-tiden då jag ska möta Katrin och Mona för lite sällskap och underbart god Swirl (igen, ställe som serverar frozen youghurt). Dock lär den glassliknande kalori-bomben nollställa veckans träning, men vem bryr sig. Solen skiner och idag är en mycket bättre dag.

Ciao!
/k

Svensk godis.

... Är snordyrt att beställa över internet. Hittade en hemsida som skickar godis till "utomlands-svenskar", vilket jag tydligen är. Satt i mer än 20 minuter och bara dreglade. Bestämde mig för några påsar av olika slag. Insåg att det inte skulle hända efter att jag sett "1 x gott&blandat = 29.00 + 80.00 SEK"
80 spänn i frakt.
För bara just den påsen.
Nej tack.

Så. nu sitter jag och klurar över vad i huset som är gjort av socker. dör av sötsug.
Men eyes on the prie, Karin. Gymmet väntar i morgon med.


Idag har rent utsagt varit en skitdag. Rutten rakt igenom. Enda ljuspunkten var en fika med Elin på Northgate. Och de få stunder jag varit ensam.
Borde inte/vill inte/ska inte gå in på detaljer, då funktioner som google översätt faktiskt existerar.
Kan bara säga att jag hädanefter vet vad som gäller. Jag kan också spela det spelet.

Upp i sadeln igen.
Borsta av axlarna.
Imorgon är en ny dag.

/k