No I won't sleep tonight.

Uäääh, vilken röra.
Idag: Åka till Kennesaw, registrera mig för en klass på fredag, få brev på det och ansöka om bevis att jag tog en klass i våras.
Imorgon: Tvinga Art att faxa brevet till CC, ringa kennesaw och tjata på dom om beviset, lämna fax-nr till dem.
Onsdag: Se till att beviset från kennesaw är inne.
Torsdag: Vara orolig att det inte ska fungera.
Fredag: Klass 8-16, se till att få certifikat så fort som möjligt, faxa det till CC och hoppas att Colleen har det på sitt skrivbord innan hon går hem.

Allt detta samtidigt som jag jobbar en helt vanlig vecka.
Med andra ord, jag längtar till nästa helg och lugn. Om allt går som det ska kommer jag antagligen också fira med div. alkoholhaltiga drycker.

Jag ger aldrig upp.

/k

Home is where your heart is.

Hemma. Vilket egentligen väldigt märkligt ord. Vad är hemma? Där du sover inatt, där du vaknade imorse, där trygghet bor eller där ditt hjärta känner sig.. just hemma?
Ordet känns väldigt distant just nu.
Antagligen då jag inte har den blekaste aning om vart jag befinner mig om sisådär en och en halv månad. INGEN aning. Här? Sverige? Californien?

Ja, det har ju då alltså skitit sig lite. Orkar inte dra hela historien, kan i korta drag säga att regeringen vill sparka ut mig ur landet för 3 missade timmar i skolbänken. Jepp, 3 timmar.
Har under den gångna veckan ringt x antal samtal och skällt ut x antal främlingar. Eller ja, man kommer väl ingenstans genom att skälla, men jag tror jag har skällt på rätt människor.
En sak är dock jävligt säker, går inte CC med på en förlängning så jag kan avsluta mina studier drar jag det här längre, långt över deras huvuden och går direkt på regeringen.
På ett eller annat sätt ska jag stanna i det här landet ett litet tag till, för just nu är hemma här.
Hemma på längre sikt kommer alltid vara Sverige. men ja, vi har gått över det här förr. jag är inte redo att komma hem än.

Men visst kommer det att bli fint där i Juli (om jag nu får stanna) att glida in i norrkan och få pussa på alla igen. Kan inte ljuga och säga att jag inte ser fram emot det.

Förresten, anledningen till min blogg-torka beror på att jag haft enorma tekniska problem. hähä.
Men jag ska bättra mig. Och ska även slänga upp bilder från Thanksgiving som var nu i torsdags, asap. Jag har nog aldrig ätit så mycket mat som då. Och vi har fortfarande rester som antagligen skulle ge en familj i afrika mat för typ ett år.

Tillbaka till vardagen igen.
Puss och på återseéende!

/k