Men usch.

Bittert, det förra inlägget. Men ja, det är ju förvisso så det känns. Jag har glömts bort i fyllan och villan av fler än en. Befinner mig i en gråzon av utanförskap och hoppas att detta beror på jobbet. Men till helgen är det färdigjobbat och vad händer då? Lever jag fortfarande i min egen bubbla? kanske betyder jag något för människor igen?
Well well.

Ligger i skrivande stund hemma, sjukanmäld från jobbet. Magsjuk. Mums! Blev dock inte sådär som det brukar bli, men mår ju inte 100 för det. Måste verkligen bli helt 100 tills imorn, så jag kan jobba de 4 sista dagarna. Men gu, känns sjukt sorgligt att campen är över för i år. Verkligen en av årets höjdpunkter och jag skulle visst vilja jobba nästa år. Bah. Jag ska ju se till att ha det bättre i Atlanta, men vafan. Stämningen på SSC är så jävla guld. Ha man lust och är intresserad kan man ju alltid läsa
innebandybloggen för att få en försmak av saker som förssigår på campen. '

Detta år var bättre än förra, man är mer insatt och träffar fler och ja, alla kidsen är ju så jävla charmiga så man tror man dör. Mina framtida ungar ska LÄTT tvingas åka på det där :D

Men men. Nu återstår ju det tråkiga. Men även det ger pengar. Till helgen är det "semester" (om man får kalla det för det efter 1½ månads jobb?) och då bär det av mot ljusterö med Jenny. Hoppas vädret är på vår sida.

Och DÄR tog min inspiration slut, jag återgår till den gråzon jag för tillfället lever i och önskar er god eftermiddag. Eller vafan det nu är för tid på dygnet när ni läser detta.

/k

Men jaha.

Jobbar och står i. Inte min bästa period direkt, men inte heller min sämsta. Jag är trött och ofta ledsen och gråtig..

Måste ju säga att jag inte riktigt är med på vad som har hänt ..
Men jag är fett utanför nu. Verkligen. Folk som håller kontakten utan mig, folk som umgås utan mig, folk som bara ... tystnar. Man hör liksom ingenting ifrån dem, även fast man själv hör av sig.

För det är ju inte EN person det handlar om. Det är flera. Och då måste ju felet ligga hos mig, right? men jag vet inte vad jag gör olika nu, som jag inte gjorde förut?

Bögröv.

/k

Just dance.

Fredag kväll och jag känner för första gången på en månads tid den här helg-mys-känslan! Spelar förvisso ingen roll då jag är rätt trött och börjar jobba vid 07.00 imorgon. Men ändå, skönt med känslan. Och nu är det inte lång kvar till ledigheten står för dörren. Hoppas bara på fint väder då :)

Just nu sitter jag och väntar på samtal från USA. Jag har ju fått en hel del matchar som de flesta vet, men endast en tidigare har ringt. Nu är det tydligen en familjen carter med två flickor (9 och 3 år vid min ankomst) samt en ännu ofödd liten knodd. Och det är just det sista som gör att jag tvekar. I och med att jag har 200 timmar spädbarnserfarenhet så är det många "havande" familjer som hör av sig.
Vi får se helt enkelt, beror ju på omständigheterna om jag skulle känna mig bekväm med spädbarn eller inte, just i detta fall skulle det nog funka. Jag är inte ensam i huset bla.

Och påtal om barn så var det discokväll ikväll, som det är varje fredag. Så sjukt kul! Faktiskt! Dom är så sjukt söta allihopa.
Men, det är ju inte riktigt bara barn. I och med att äldsta åldern är 14 år så varken klär eller beter de sig som barn, utan mer som ett krog-gäng. Utvecklingen bland såna där idag är sjuk. Jag kan inte minnas att jag klädde mig i kort-kort, hade 5 kilo smink och push-up vid 12 års ålder, men som sagt. Det är ju annorlunda idag.
Men ah, vad gammal jag låter.

På söndag blir det mys. Dels skönt att jobbat klart för denna vecka och njuta av två dagar ledigt. Dels träffa hela familjen (- syster) då det är, vad mor och far kallar det; "sommarlunch". Det är både deras bröllopsdag och mamis födelsedag som ska firas med god mat, tårta och bara kalas helt enkelt. Ett annat plus är att mr. J är inbjuden och ska med. Att han får träffa folket, att folket får träffa honom och att jag får mysa lite. Feeeeeejnt!

nu känner jag att jag bara skriver för skrivandets skull. Borde alltså sluta.

/k

But baby it's cold outside.

Nämen hej. Hej hej.

Jag vet då knappt vad internet är nuförtiden, jobbar och sliter i värmen och har dessutom skaffat mig något av ett liv (!!) på fritiden. Orkar helt enkelt inte skriva in användarnamn och lösenord här och var, tar för mycket energi.

Så vad har hänt sen sist? Jo, Jag har gått och skaffat mig en redig karl. Han har muskler, är snällast i världen och behandlar mig som om jag borde fraktas i bubbelplast med ÖMTÅLIGT-skyltar på. Han är något av en rödhårig motorkille och äger mysiga små plåtsaker som går snabbare än snabbast. Hemma hos hans föräldrar hittas allt från jaccuzzi till pool till jordgubbsland och jag har alltid roligt med denna pojk. Jag tycker verkligen om honom. Hur gick det här till?

jag har dessutom vid x antal tillfället bränt sönder mig vilket nu efteråt resulterat i en brun och fin karin. Håret är färdigblonderat (över sommaren iaf, solen sköter ju sitt då), men jag är ändå inte riktigt 100. Tror det lutar åt en page trots allt. Nu har jag ju för bövelen redan klippt av halva, varför inte resten? :)

Så; Brun, blond och fortfarande i mina bästa tonår, kan det bli bättre?
- Självklart.

För självklart så är det ju som så att jag jobbar arslet av mig i värmen, när andra glassar på stranden, på festival eller bara glassar. Jag klagar nu, givetvis inte när pengarna rullar in.
För när ledighet nalkas för mig och pengar rullar in som det ska (det går bra nu) ska jag göra något helt outrageous och bara kasta det i varenda festival-nylle jag ser! Muhaha.

Och ajuste, Jag skrev ju ett inlägg för några veckor sedan om min sprillans nya freescha kamera som jag älskar mer än mamma typ. Den är fet, men eftersom blogg.se vägrade publicera det inlägget totalvägrar jag att lägga upp en endaste bild från nya kameran. Ialla fall idag.

Puss och hej!

/k