Do you love me now that I can dance?

Det var allt ett tag sen nu.
Tiden har flutit på som vanligt, bortsett från en styck skolavslutning, två nypor studenter (Malin och Sara), en knippe fester och några lata, overksamma, lediga dagar. Helt ok med andra ord.
Dessvärre så ser det rätt tomt ut på kontot då, men det är väl smällar man får ta antar jag :)

Sista lediga dagen innan jag börjar jobba (stadium sportscamp) har nu passerat. Nu sitter jag bara och funderar på något så märkligt som det förflutna.
Saker man gjort, saker man har ogjorda, men mest tänker jag på de pojkar jag försakat.
Vissa mer viktiga, andra mindre.

E kommer alltid vara en del av mitt hjärta. Jag trodde mig ha funnit en själsfrände i dig, vilket kanske inte var helt fel eftersom jag verkligen saknar det jag hade med dig och allt vi var. Men du är inte långt ifrån och jag tvekar inte på att vi ses snart igen.

Min besatthet av C har även den övergått i saknad och jag skulle ge mycket för en pratstund med honom. Känslan kommer alldeles för ofta och det börjar verkligen bli svårt att stå emot den. Vissa dagar vill jag vänta på honom, vissa dagar tänker jag vem som helst kan få mig att känna så. Många gånger frågar jag mig själv: Vad hade kunnat hända om jag inte sagt stopp?

Och av en skara av tre, så kommer vi till den första kärleken, T.
Jag har antagligen bla dig att tacka för vem jag har blivit, för jag vet att jag kände en hel del för dig. Jag vet dessutom att du inte kände samma sak för mig. Men du var trots allt den första och fan, jag gillar att tänka tillbaka på den korta, men underbart bra perioden.

Frågan är då vad som hände?
Jag vet inte själv-
Man vet inte vad man har förrän man förlorat det
jag är ett levande bevis på att det är så.

men men. en del har varit och fler ska det väl bli.
Bättre lycka i framtiden då, Karin.

Underbart nostalgisk och känsloggmässigt inlägg, men vafan. Jag har ångest över att en av mina tre lediga veckor i sommar är över. 
 
Nu ska jag försöka varva ner. Imorn är en ny dag och dessutom full av nya saker att lära sig.
got to be on top.

puss!
/k