Valborg.

Och vi peppar hella hos Tore och Linda. Får se hur det blir frammåt kvällen, var vi beger oss osv.
Jag mår bra.


Ja, det var väl allt :)
Ha en bra kväll alla!

/k

Uteritt.

Idag har jag och Linda varit hos pållarna och testridit för första gången. Det var väl inga konstigheter där inte. Snälla, lugna och harmoniska hästar, i varje fall de två äldre. Förutom blåsten så var det hur mysigt som helst! Trots ringrostighet och antagligen träningsvärk of doom när det väl sätter igång på riktigt så sitter allt gamla takter i. Tror det är lite som att lära sig cykla ;)


Enda hästen jag red idag, Gaston. Flockens ledare och det kan jag lova märks.


Linda fick med Agnes, vilda Silver och myskissen Våfflan på samma bild.


Kissemånsen som nästan gosade sönder Lindas jacka där ett tag. Sån kelig!

Imorgon är det då alltså valborg vilket betyder veckans sista skoldag. Helt okej enligt mig!
Skola 08.30-14.00, möta A vid bussen med Linda, förhoppningsvis mysa på uteservering alt. i någon närliggande park. Därefter blir det mysfylla vilket jag ser fram emot. Undrar om jenny ska till Kalleballe eller inte? Får fråga sen.

Just nu är det Savage garden på hög volym, skitspelet som Anthony fått mig beroende av (peggle) och mammas lasvegas-fleece-tröja. Mm!

Tre timmars snålblåst gjorde mig dock dåsig och nu känner jag att sängen lockar mer än vanligt. Borde plugga lite, men det kan allt vänta. Får se till att få arslet ur vagnen till helgen istället.

/k

Nanana.

Fortfarande så jävla trött. Men ja, kaffet har dock gjort mig speedad så just nu känner jag mig trött, rastlös, hungrig och röksugen på en och samma gång. Oh lord, sjukt jobbigt.

Men jag ska fan inte klaga, ännu en bra (förutom morgonens incident) har passerat och jag mår som solstrålar.
Praktiken på SMHI var trots allt rätt nice, förutom tröttheten då. Alla där är sååå gulliga. Nästa vecka är min sista dag, ska nog ta med mig något litet att bjuda på, (minicupcakes kanske? ;))bara för att alla där är hur bra som helst!


Jag ser fram emot något. Vet inte vad. And I'm dying to find out! Allvarligt talat, varför känns det som om något asbra väntar bara runt hörnet (jag vet att det inte är studenten, ser självklart SJUKT mycket fram emot den, men det är inte de känslorna..)?
Well. Borde nog inte spekulera i det. Bara flyta med. Flyta med är bra.

/k

I guess I just lost my husband, I don't know where he went.

Wöh. Sitter i skrivande stund och pillar i Illustrator på SMHI. Det är sjukt tråkigt. Bara tråkiga väderbitar idag, inget man faktiskt kan ta tag i och göra om lite som man vill.
Dagen började dessutom på sämsta tänkbara sätt (om man går på John Bauer). Rektorn (som vi har i psykologi) dök inte upp. Jag greppade Sabina under armen och släpade med henne till expeditionen. Väl där blev vi informerade om rektorns tjänstresa, och att han inte kommer tillbaka förrän imorn. Vafan!?
1. Han sa ingenting förra veckan. jag var visserligen inte där, men en HEL klass missar inte någont sånt.
2. Han skrev i ett mail till Sandra i torsdags att vi skulle prata om en sak idag.
3. Thomas berättade att denna resa varit planerad jäääättteeeeelänge, "så väldigt konstigt att han inte sagt något!"

Möjligt att jag blir överdrivet arg, men det är ju inte första gången. Och just imorse var det extra jobbigt att gå upp, tanken slog mig att strunta i lektionen men jag var duktigt och slet mig upp för "det ju faktiskt vara något viktigt idag".
Jävla skit, ungefär.

Hoppas att praktiken går fort idag. Jag är helt klar för trött för sånthär just nu. Hatar tisdagar.

Men! Om vi ska försöka hitta något positivt i allt: igår ringde Aupair-Malin och berättade att hon fått mina ansökningar, ringt mina referenser och skickat iväg papperna till huvudkontoret i Stockholm. WOHO! Det känns mer och mer verkligt.

/k

Watching telly, drinkin' wine.

Måndag och solen skiner. Ja, inte ute längre, men inuti. Så jävla gay det låter, men ändå. Jag mår bra. Till och från måste jag självklart tillägga men för tillfället verkar solglimtarna överskina de regniga perioderna.

Nytt folk är alltid roligt. En bidragande faktor till mitt goda humör bland annat. Får se vad den närmaste framtiden har att ge, ett besök hos Mr. skulle vara roligt... hih. Nyfikna själar får vänta ett tag till. Bara för att det är coolt att vara hemlig och mystisk!
Ni tror ni vet, men det gör ni inte :)




Idag var jag hos tandläkaren. Så sjukt onödigt, kändes det som. Allt de gjorde var att upplysa mig om att jag är 19 (för det visste jag ju inte redan) och får betala för mina tandbesök nästa år. Ska passa på att göra allt dyrt innan året är slut tänkte jag, lika bra. Om det nu ska göras nåt dvs :P

Äsch. varför skriver jag blogg idag för? Blev ändå ett helt ointressant inlägg. 

/k

It's five o'clock in the morning. Conversation got boring.

Gårdagen var finfin. Hästar, sol och nya människor. Mm! Att gå upp klockan 4 visade sig inte vara någon direkt stor utmaning som jag hade trott, men frammåt eftermiddagen blev jag skapligt seg kan jag lova.

Bränd näsa och totalt utpumpad kom jag hem. Somnade innan 23 tror jag. Fint!

Idag kom jag som resultat av min tidiga sänggång upp åtminstone innan 10. Gled runt i någon timme och begav mig sedan ner till Bror, Maria och Linnéa. Vi gick (!! skönare än jag trott) gemensamt ner till halvars och tog varsinn jätteglass. Denna gång bytte jag ut hallon/saltlakrits mot mjölkchoklad och OJOJOJ. Jag dog nästan, så gott var det.

Sedan hem för grill och trevliga konversationer med ovan nämnda. Mys! Jag har fått så många slängpussar så att det finns inte. Hon är så go! Jag fattar inte att det går så fort, nu härmar hon allt man säger. Idag övade vi på "jävlar" ;)
Nevars. Vi hårdtränar "faster Karin" :D

Nu ska jag ner på stan med Miss J. Kaffe står på agendan, som vanligt en tråkig söndag som denna.


/k

I've got a brand new attitude, and I'm gonna wear it tonight.

Grillkväll med föräldrarna som inte bara innehöll chilimarinerad kyckling med pastasallad, utan även vin och riktigt mysiga diskussioner. De båda andra blev väl lite på örat och världsproblemen började lösas. Mys to the max.

Dagen har förutom grill bjudit på strålande väder, glass med underbaraste klass-tjejerna (min glass var HELT PERFECT. Pecannöt-kola/hallon&lakrits/cocos. MM <3) och parkhäng med Malin, Linda och senare även Robine, Hannele och Eddie. Fy fan, dagar som denna känner man verkligen att man lever.

_____________________________

En nervös klump i magen knöt sig idag och kommer inte lätta förrän det är dags. Hur kommer det bli? Hur ska jag vara? "Var dig själv" är mycket enkla ord i just denna situation, iaf enligt mig.
Vi får se hur det går..


/k

Konflikträdd.

Är jag det? Jag vet inte. Jag har alltid sett mig själv som en person som säger vad jag tycker och tänker. Rakt på sak.
Men jag lyckas på ett eller annat vis alltid försätta mig själv i situationer där det kvittar hur jag gör, någon kommer att fara illa. Jag vill hela tiden vara alla till lags. Jag har aldrig några dåliga avsikter utan vill precis allas väl. Men det funkar ju inte. I alla fall inte för mig. Varför inte?

Jag längtar tills jag flyttar. Ska dels bli skönt att komma ifrån. Dels hoppas jag att vissa ska sakna mig, uppskatta mig. Eller kanske ångra att de inte uppskattade mig mer. Egoistiskt? Kanske.
Fy fan.

Och jag hoppas ingen som inte ska det tar åt sig av detta. Känner du att det inte stämmer in på dig så gör det nog antagligen inte det heller.


/k

I dreamed a dream in time gone by.

Okej jag dog just lite.

Efter ett tips från
Linda så tog jag mig tid för att läsa lite av Egoina (jag är inte så insatt i "kändisbloggar" direkt, men tydligen en av de mest lästa här på blogg.se) och hittade ett inlägg där hon kommenterat Susan Boyle i Britain's got talent. Jag orkar inte gå in på exakt vad hon skrev så kolla inlägget här om du är nyfiken.

Men alltså, vart jag egentligen vill komma: titta på klippet här (eftersom jag tydligen inte kan lägga in klippet direkt på bloggen). Jag har och har haft goose-bumps över hela kroppen i flera minuter nu. Lyckades nästan till och med trycka fram en tår.



Yes, jag blev rörd.

/k

P-p-p-poke-her-face, p-p-poke-her-face (mamamama)

Linda sitter vid bordet och pluggar/pratar om Mjölby kommuns invånare, Jenny ligger nästintill hjärndöd i soffan (film-natt med klassen gjorde henne inte direkt pigg), kladdkakan ligger fint i våra magar och jag känner mig duktig då jag nu kan bocka av två arbeten på att-göra-listan.
Fint!

Hostan håller dock i sig och gör mig galen. Jag vill vara frisk på lördag! Och inte bara frisk friskt, utan HELT frisk!
Nu har jag varit halvsjuk länge och så länge jag gör saker blir jag ju fan aldrig frisk. På lördag är det både distanstävling och maskeradfest på kvällen, så vafaan. Ge mig hälsan åter!

/k

Jag var, är och kommer alltid vara samma person.

Det är mörkt omkring mig och Snook i lurarna. Och jisses vad jag tänkter tillbaka i tiden. Just snook och gyllene tider påminner egentligen bara om en sak; Sommaren 2006, helt klart den bästa sommaren i historien. Det var nattbad, jordgubbsplundring, cruising, hur mycket sol och bad som helst, första fyllan, första kärleken, pierre och hans röda faran, Jenny och våran nyfunna vänskap. Det var 16 år, solbränd och blond. KAN det bli bättre?
Jag är så glad för tiden jag upplevt. Jag är så tacksam för allt fint som hänt mig. Jag skulle inte byta något.

Jag blir bara varm i kroppen.
_____


Inget GBG imorn. Enligt Laana hostar jag som en gammal farbror och enligt mamma är jag ung och dum och nästintill kroniskt förkyld. Jag håller med henne. Är huvudet dumt får kroppen lida. (eller var det min bror som sa det? ;) höhö, ni som förstår - Grattis!)

Men jag ångrar inget. Jag har då gjort mycket dumt i mina dagar (oh yes, låter som jag är 90 år gammal!), men vem har tid att sitta och ångra.
Nä, ånger är för töntar som inte kan slåss!

/k


Somewhere over the rainbow.

Vädret är grått och trist utanför fönstren och på TV rullar Animalplanet. Idag handlar det visst om Elefanter.
Men vad gör det? Jag är sjuk och uttråkad och det enda som finns idag är väl plugget som hänger över mig.
Vädret och TV spelar ingen roll idag.

Helgen var fin. Tillochmed asbra. Fredagen bjöd på party i vindsvåningen. Meningen var dock bara att deltaga, inte förtära sådana mängder alkohol som jag sedan gjorde. Men vad gör det när man är ung och dum, ungefär. Jo, förkylningen blev värre och jag har bara mig själv att skylla. Men så värt!

Lördagen var bakis-dag deluxe med Linda, Tore och lill-fisen. Hon var sötare än någonsin och glad som jagvetintevad. Mysig dag med sol och pizza at my place, senare Robinson, popcorn och age of empires at vindsvåningen och sist tillbaka till mig för sleepover med linda. Man kan säga att jag som mest var ifrån L i typ.. 2 timmar på lördagen. Hah!
Inte konstigt att jag nästan hade lite abstinens igår (måndag).. ;)

Söndagen bjöd på tur ut till landet då jag och L hittat en människa i Ö husby som under sommaren behöver hjälp med sina fyra underbara hästar. För att göra en lång historia kort; det kunde inte bli bättre! Finns ett krav som innebär att vi ska följa med och hjälpa till på distanstävlingar typ 1 lördag i månaden, iövrigt har vi bara ansvar för hennes hästar (inte ens stallet behöver vi sköta :O), se till att dom kommer ut och får röra på sig. Det handlar om allt mellan dressyr- och hoppträning till körning till skritter till långpromenader till skogsturer. Ja, you name it! Känns hur bra som helst och redan på lördag ska vi med på tävling och lära oss. MUMS!
(hoppas du läser det här Johanna, du är ju en av de få som känner till mitt hästintresse ;))

____

Snart kommer linda och vi ska tillsammans plugga och stå i. Det blir bra. Ska plocka fram mina ridkläder och visa henne tänkte jag. TJOHO för att ta upp ridningen igen! <3

sjuka kramar
/k

So what? I'm still a rockstar, I got my rockmoves!

SÅJA!
Solen skiner, jag sitter på ett ljusfyllt café med dator, kaffe, cigg och en pratglad
Becca.
Life couldn't be sweeter.




Har tagit mig igenom en halv skoldag och fortsätter med andra halvan här i solen från de stora caféfönstrerna. Mys!
Blir dock något irriterad på min dator, eller rättare sagt PS, som bara vägrar att funka.
Min scratchdisk är tydligen full. Hur mycket jag än rensar kan jag inte jobba vidare med mina dokument i PS eftersom Ram tydligen inte räcker till. Eller nåt. Förbannad blir jag iaf. Så nu sitter jag mest och väntar på att diskrensningen ska gå klart.

So, what's up?
Påsklovet var sweet. Soligt och mysigt. Dock rådde en stor ekonomisk kris i plånkan så det fick bli budgetaktiviteter som sol i parken och myshäng hemma. Men det är ju inte fy skam det.

Påsken firades på landet, bland kossor och kalvar och jävligt mycket natur. Även det var riktigt bra, blev något sugen på ett liv på landet men insåg rätt snart att jag i grund och botten är en betongblomma som nästan gråter blod när Internet/mobilteckning/andra kanaler än 1, 2 &4 inte finns tillgängligt. Såatte.
Inte landet än på ett tag va.

Ansökningarna till USA lämnades in i tisdags och det känns sjukt nice. Jag har bestämt mig. Det här MÅSTE hända, jag KAN inte backa ur nu. Borde kanske skriva ihop ett "manus" lagom till första famlijen ringer (om nu någon vill ha mig dvs, haha), kan tänka mig att en black-out mer än gärna inträffar när man ser ett utländskt nummer på displayen.

Pluggfikan ska fortsätta nån/några timmar till. Fårse om man får träffa Linda en sväng också, vore fint. Sen hem och typ... Plugga mer. Jag fick ALLDELES för lite gjort på lovet. Eller typ.. ingenting acctually.
Och imorgon försvinner det röda förresten! Sabina och Laana är paxade för hjälp med hår och fika. Puss på det!

Det blir ju inte riktigt såhär blondt, men jag går åt det ljusare hållet iaf, vad tror ni? Äsch, jag skiter faktiskt i det, känner mig så trött på det röda att det kvittar :)

Love!

/k

Daddy was a bankrobber.

Okejdå, en lyrikrubrik till då.

Dagen har varit helt klart den bästa dagen på året hittills. Solen värmde gott i kropp och sinne och detta i kombination med de bästa.. Det kan bara inte slå fel!

SÅ HIMLA UNDERBART förresten att jag redan är pank. Har inte ens nått halva månaden. Får använda de fina dagarna till gratisaktiviteter så som att sola och umgås. Lika bra.

trist att det finns så mycket jag vill köpa bara... Och att mitt hår är katastrof. Vill verkligen verkligen bli ljusare (inte blond, typ ljusbrun med slingor eller nåt sånt klämkäckt) nu till sommaren, är sjuuuukt trött på det röda. Men här kommer vi till det tragiska; det kommer kosta mig kopiösa mängder svenska riksdaler samt att övergångsperioder aldrig är roliga. Gul/orangehårig och pank är konsekvenserna. Men det kanske det är värt? jaja.

Imorgon blir om möjligt en ännu bättre dag. Det börjar med arbetsintervju på el-giganten (!!!), fortsätter med picknick i solen och avslutas med träningen. Äntligen kan jag gå dit igen! Får nog ta det lite lugnt dock, kroppen är inte HELT frisk efter förra veckans förkylning.

Nu ska jag vara jättenyttig och nattäta. Somna till TVn låter också som ett asbra alternativ.
/k

Nu är det slut med lyrik-rubriker! Revolution!

Klockan är 03:25 och jag känner mig sådär full av inspiration som man bara gör någon gång i halvåret sådär. Istället för att göra som man brukar göra (i alla fall jag) när man känner sig så, släppa min kreativitet lös och göra något fint som man kanske kan sätta upp på väggen, så bloggar jag. Fint va?

Utanför fönstret satte nyss tre (möjligen fler) katter igång att jama för fulla muggar vilket för ett ögonblick fick mig att nästan gråta av fasa, då jag trodde att jag befann mig i någon sorts skräckfilm eller så. Så var självklart inte fallet, gissar på att kissarna mest muckar gräl med varandra på avstånd, för att snart starta en enorm catfight. Eller så är dom bara brunstiga.
Jag är i alla fall glad att min lilla hårboll är en inomhuskatt, han hade lätt förlorat mot grannkatterna a.k.a benknäckargänget.

Idag har jag varit skapligt mör efter gårdagens bravader, som förövrigt blev mycket bättre än jag hade förväntat mig. Mycket trevligt att så många kom och att de som kom gjorde det med ett leende på läpparna. Kvällen fortsättningsvis var helt lovely, jag dansade nästan röven av mig kan man säga.
Rullade hemåt runt 5-tiden.
(efter gratis pizza på olympia och "efterfest" i ljura hos Petter och hans orkidé Jacob. Yes, snubben hade döpt sina blommor)


Så sjukt spexiga. 80-talstemat på hugo fick fram de röda tonerna i mitt hår. Hoho.

Nu ikväll vankades det 3-rätters +kaffe och kaka hos grannarna Maj-britt och Gösta, två trevliga pensionärer som... äh, jag vet inte så mycket om dom, förutom att dom lagar god mat! Efter det har jag typ dött av tristess vilket resulterade i att jag skrev klart mitt personal letter och skrattade lite åt Helgon.nets aprilskämt; Stilvalidering. Alltså, att man nu kunde ansöka om tjänsten som "stilvaliderare" till helgon.net. Med stilvalidering menar jag: Rensa ut alla "icke-alternativa" användare och göra helgon.net "rent". Fniss typ.
Pluspoäng till crew för att dom är fyndiga!

Fick nu göra en liten paus i mitt skrivande då E ringde "för att få höra min röst". Charmigt.
Mindre charmigt att han typ ringde mig i sömnen och hann knappt säga hejdå innan han somnade.

Kära läsare
tack för visat intresse av mitt jättespexiga liv!
/k

I don't think that I could wait no longer, I will slowly die from hunger.

Hoho. Våren verkar äntligen vara här för att stanna, och dessvärre, likaså förkylningen!
Nyser och kraxar och snorar om vartannat. Inte superförkyld dock, som jag brukar vara. Tackar gu... någon för det.

Imorgon (tekniskt sett idag) vankas det b-day-kalas!
Jenny slänger fest och jag hoppas få se många kära, glada ansikten hemma hos henne. Jag ska baka, det blir spännande.
(Bakar mest för egen del, för att det är kul. Måste ju ha någon som äter upp det oxå! :D)

Imorse led min stackars mage av hysteriska smärtor. Jag borde ha lärt mig att jag inte ska dricka mjölk, kan man tycka. Jaja, jag citerar min kära bror: "är huvudet dumt får kroppen lida". Hoho, internskämt!
Det var i vilket fall mindre roligt och var större anledningen till ett sjukt dåligt humör och hemgång för vila.

Imorgon är det skola som vanligt, fotosession därefter (Disney-tema, spännande! :D), möjligen en kort fika i solskenet med mr P, samt hem och baka som gäller. Därefter ska festblåsan på och de lurviga ska svängas all night long. eller nåt.

Gnite!
/k