Muss nür noch kurz die Welt retten.

Jag äter kakor för fulla muggar.
Singoalla. Timo köpt pa Ikea.
Klämt i mig halva rullen och már lite sádär halvkasst. Men det är väl smällar man fár ta när man har munchies! Heh.
Och trött är jag ocksá. Timo har hoppat universitetet och nu börjat packa praliner med mig. Vi är sá lyckade!! Haha nämen. Bättre än inget, och det är ju faktiskt tillfälligt för oss báda. Fast det är nice att ha mannen med mig pá jobbet, är ju rätt ensam i vanliga fall dá spráket fortfarande är svárt. Speciellt dá det alltid bryts pá Ryska/Turkiska/rumänska/you name it i den lokalen.
Iochmed att jag dá inte behöver ta buss/áka med Oana till jobbet sá börjar jag numer vid 6. RÄTT kämpigt när väckarklockan ringer vid 04.20, speciellt dá herrn har nágon konstig tvángstanke för sig att man inte kan gá och lägga sig innan midnatt. Pewh. Powernaps när vi kommer hem vid 3-snáret om dagarna kommer att bli obligatoriska.

Vad mer kan man säga? Jag jobbar mest i veckorna, och har fullt upp under helgerna. Känns som att jag har glömt bört min omgivning, och ibland även mig själv litegranna. Don't get me wrong, jag stortrivs här. Men ändá?
Varför känner jag mig lite som en vandrande, kall zombie? Känner efter sá mycket jag kan, men de 9736543 känslorna jag brukar ha pá samma gáng är liksom... borta? Betyder det att jag hittat harmoni och balans, eller att det fattas mig nágot? Jag vet inte själv. Konstig, men absolut inte outhärdlig känsla. Nästan skönt att inte fundera sá mycket pá sánt nuförtiden. Jag finner det igen, bara jag hittar det som fungerar för mig. Helt.

Borde sá mycket just nu, men bara orkar inte när jag státt vid ett band hela dagen. Borde skriva till folk, borde träna, borde absolut inte äta sá mánga goda, mumsiga, helt perfekta kakor. Borde städa, och mindre vesäntliga saker som att duscha. men hittar bara ingen lust. Ska iallafall försöka hálla mig vaken tills mannen kommer hem frán träning.

Pá áterséende.
/k

Mr. Bean.

Jag jobbar med honom. Eller jag jobbar iallafall med en person som är rysligt lik honom till báde sätt och tal. Fnissar lite inombords sáfort han öppnad munnen. Det bästa av allt är att han efter 2 veckor fortfarande inte hajar att jag inte pratar sá mycket tyska. "Keine Deutsch" verkar inte finnas i hans vokabulär. Myskillen.

Fredag, äntligen. Jag har haft en halvkass dag men noterade en extrem höjning i humöret sáfort jag steg innanför dörren hemma. T ákte nästan direkt till träning, herr und frau Stumpf ákte nyss till en fest och här sitter jag, nyduschad och pá bästa myshumöret själv (eller ja, vovvarna är ju hemma) och väntar pá min pojk.
Tanken var att vi skulle ha spelkväll med Nadine och Christian (T:s syster resp. sváger) men de ställde in. Trötta. Helt okej, vi tar det imorrn istället. Ikväll beställer vi pizza, dricker alkohol och har kvalitetstid.


Fyfan vad fort det gár med spráket förövrigt. Känner redan att jag behärskar att föra enklare konversationer med alla icke-engelsktalande pá jobbet (dvs. alla). Jag är sjukt stolt över mig själv. Men svárt som ja.. skitsvárt.

Fortfarande inga bilder härifrán. Dáligt, Karin, dáligt. för första gángen pá länge kan jag ju säga att jag har mycket att göra. Är trött de fá stunder jag faktiskt har för mig själv. Typ som nu.

och jajuste, igár beställdes en resa hem till Sverige över jul! 60 spänn. Det är ju inte sá att man klagar direkt. jag <3 Ryanair. Sá den 17e december är jag tillbaka! :))))

Nu ska jag länsa skápen pá tortillachips sá jag inte svälter ihjäl. Typ.

/k

Praliner. Och mer praliner.

Jag tänkte mest titta in här och visa att jag inte dött.
4 veckor i Tyskland.
1 mánad.
Galet.

Konstigt det där. Har ju hur mycket tid som helst att tänka när jag är pá jobbet. tänker pá allt jag máste fixa. allt jag ska skriva i bloggen. hur mycket jag vill ha mer tid. fast ändá inte.

Älskar att ha ett arbete igen. Ett mál med dagen. Nágonstans att gá och göra nytta. Känns kalas! Alltsá att vara trött pá kvällarna, komma igáng pá morgonen, osv osv. Visst det är ett skitjobb, men det är fanimig ett jobb.

Har just kollat fotboll med männen, druckit rött vin och kännt mig vuxen. helt underbart.

som sagt, sá mycket jag tänker om dagarna, speciellt om vad jag kan skriva hemát. Men sáhär pá kvällen stár huvudet still.

Jag már bra dock. Väldigt bra. Försöker att áterkomma imorgon.

xoxo
/k