Your performance deserve a standing ovation.

Hej. Hej hej.

Idag är det lördag och jag har då inte gjort många knop. Vaknade runt 1200 och har sedan dess i stort sett bara glidit runt, ätit, pratat engelska och ätit. Det är nice.

Igår var det linköping som gällde. Även det var nice. Lite stressigt och tungt med tåg osv, fast att sova i egen säng inatt var guld. Tillochmed värt 100 kr att slippa T&Ls soffa (inte föratt det är något större fel på den, förutom att den är lite kissig), då jag tog taxi från stationen till klocket för att komma hem.
mm. Jag märker att jag inte har något riktigt riktigt värt att komma med, så folk som redan tröttnat på texten, borde nog sluta här. Kan inte tänka mig att det blir bättre.

Och ännu en gång är jag inne i den där jobbiga svängen, då man inte vet hur man känner sig. Är jag glad? Är jag ledsen? Känner jag mig ensam? Behöver jag utrymme? Osv. Allt är så jävla förvirrande, 9824566 tankar i huvudet samtidigt. Och jag hatar det. Jag hatar att inte veta hur jag mår, utan bara gå runt i någon sorts dvala hela tiden. Skrattar högt och mycket ena sekunden och vill bara gråta den andra. Vart är mellantinget? kommer jag någonsin att ha något? Uääh. Får inte mycket sömn, tycker inte om att göra något, men vill inte sitta sysslolös, känner mig rastlös och helt likgiltig, om vartannat.
Men det är säkert en form av stress inför studenten. Kanske för att jag inte riktigt kunnat slappna av sedan all stress med sista skolarbetena. Har en avsaknad av den lättnad jag trodde jag skulle uppleva när allt var klart. Känns helt enkelt som om jag missat något.
Men ja, det är knappa 2 veckor kvar och efter det borde det iaf släppt.

Tack för mig.

Ps, 50% av USA-besöket, dvs Wulf, är kusligt lik han från Saw-filmerna (Jigsaw?)! Helt scary lik faktiskt. Får jag chansen att knäppa en bild så läggs den upp här för allmän bedömning. Men det är lite sjukt.



/k

You'll be the death of me.

Bah. Såg just klart True Blood, och jag dog nästan. Helt ärligt. Hur ska jag kunna vänta tills i höst?




Jag älskar den hängivne, mainstreamande vampyren Bill, jag fullkomligt avgudar sydstatsdialekten, jag skrattar högt åt all den svarta humorn och jag gråter inombords nu när jag sett klart första säsongen.

well.

Idag lämnas datorn in. Känner att det ska bli skönt att ha ett liv om kvällarna nu när den försvinner, mindre roligt att jag blir av med mitt älskade adobe master collection. Men även det klarar jag mig utan.

Mja, det var väl vad jag hade på hjärtat. Trots att jag äntligen är klar med skola osv så känns det fortfarande som att måsten hänger över mig. Varför stallbesöken känns som måsten, eller att håret gör det vet jag inte, men så är det. Ska i alla fall ta tag i hår-biten till helgen tänkte jag.

Ps, Presenten till Uffe blev sjukt lyckad! Så värt alla pengar och tid!

/k

'Cause I know how I feel about you now.

WOHOOOOOOO!
Idag pluggades det sista in och nu är jag plötsligt läx-fri typ... hur länge jag vill :D
Lyckan är obskrivlig.

Och precis när den största lättnaden sköljde över mig så fick jag det här:


FÖRSTÅ HUR SKÖNT DET KÄNNS!!!!

Nu ska jag vakta barn och sedan ta en jävligt välfötjänt fika på stan. Kanske till och med tar något sött till. Mums!

/k

Kvällen då inget stod still.

Bultande huvud, värkande mage, problem, stress, plugg och nervösa sammanbrott. Det är väl i stort sett hur min dag sett ut.

Är förvisso äntligen klar med allt förutom historiaarbetet, vilket det inte alls är mycket kvar på. Det känns dock som att jag bara river igenom den nu, inte alls så bra som jag kunde gjort. Men den måste in och hur mycket jag än kommer förbanna mig själv efteråt så får det bli ett sänkt betyg. Just för stunden orkar jag inte bry mig, den smällen kommer nog senare, om jag känner mig själv rätt..

Helgen var en kompott av allt, sol, vänner, fylla, bråk, pizza och parkhäng. I mönsterås då.
Jag tycker helt klart att det var värt alla pengar, de sömnlösa nätterna och konsekvenserna såhär i efterhand.

Mindre roligt att besöka farbror doktor imorn dock. Men penicilinet ska väl åtminstone hålla mig nykter i två veckor. Hah.

Jag känner mig för tillfället totalt utpumpad. Dels pga allt skolarbete, dels pga helgens bravader, dels med allt styr i och med Uffes b-day (vilket jag fick dra hela lasset för, hoppas jag får något cred för det). Behovet av vänner och fritid har dock lämnat ovanstående måsten lidande, vilket har ökat ångest och prestationsångest till max.

Men jag SKA se till att få historian klar till midnatt. Imorn vet jag om jag verkligen har den infektion jag tror jag har och kan då göra något åt det med penicilin. Och uffes present hämtades ut på ok/q8 tidigare idag. Imorgon är en ny dag och när jag vaknar upp kanske stenarna runt mina axlar blivit till lättare luft.

Nu ska jag göra en sista kraftansträngning och sen unna mig själv något. Vad vet jag inte än, men det ordnar sig.

/k

When you came in the air went out.

Böh. Min ångest över skolarbetet har nu nått sin totala spets och jag pluggar röven av mig. Har redan fått en hel del gjort, men måste ju faktiskt vara realistisk och inse att jag inte kommer klara allt innan helgen. Nepp, så jag blir utan fritid även på söndag och måndag. Dessutom vill jag ju faktiskt umgås lite med flickorna + Mr J ikväll. Så, det kan ju vara värt att sitta söndag eftermiddag/kväll när vi kommer hem. Japp, så får det blir. Blä, alltid detta skjuta på framtiden.

Idag har vi varit i soliga Tjällmo och hälsat på. Vi fick både taco och kaffe. Det var mysigt. Jag gillar att köra bil sådär, på någon avlägsen solig landsväg. Stadskörning är ju inte allt för kul.

Jag vill bara säga till alla att gå in
Här och kolla, en tjej som har återanvänt saker och skapat huvudbonader. Jag dog lite, och inte bara på det hon skapat, utan även de underbara fotografierna. ÅH, jag vill sååååå fota i sommar. Men utan kamera blir det inte mycket av. Fan.

Nu ska jag fortsätta läsa om palestina och israel och allt vad det är.
Åh, förresten. Nu har jag beställt Ac/dc-biljetter till Uffe och Christian. Det kommer bli sjukt kul att se deras miner :D

/k

What just happened?

En konstig känsla. Har sett fram emot att vara lite själv hemma ett tag nu, rå mig själv osv. Så fort mor och Uffe stängde dörren bakom sig för att åka till skavsta kände jag lugnet. Jag har bara myst i tystnaden med mig själv. Tittat lite True blood och bara.. varit.

Men så ringde bror. Frågade om jag ville äta med dem. Mitt under samtalet om huduvida jag ska äta själv idag eller imorgon så började jag grina.
Förstår inte varför, men kände mig så jävla ensam. Inte pga av att M&U åkt. Bara allmänt.

Jag vill dela mina tankar med någon, men orkar inte ens prata om dem.
Vill inte prata.

Och nej, det är ingenting som har hänt. Något som ligger och gror och typ vartannat år kommer fram till ytan. Det går över, det gör det ju faktiskt alltid.

/k

Jenny pluggar teori.

.. och är skitupprörd över att "man måste ha bilbälte OCH krockkudde, VARFÖR?!"



Och jag är förövrigt klar med allt i mediekommunikation! TJOHO!
Nu har jag en del samhälle och lite historia kvar. Känns grymt skönt och jag belönar mig själv med ett avsnitt true blood.

Puss!
/k

High heels, baby!

Oh yes, det blev det första paret. Jag insåg att de för det första var bekväma, vilket är sjukt ovanligt för skor med klackar. Dessutom tycker jag att de var lite speciella, de andra var mer.. vanliga. Mina tår mådde förövrigt inte bra i det andra paret.

sen köpte jag ett par sandaler, som ska fungera som "ombyte". Känner jag mig själv rätt så kommer jag annars krypa hem vid dagens slut, mina fötter och klackar går helt enkelt inte ihop en hel dag.

Mami följde med. Vi kollade Gina en sväng och jag hittade en del fint. Hoppas lite finns kvar när mina pengar rullar in.
Vi var även och kollade på något till henne. Hon har redan en kjol och ville ha någon "somrig" överdel.  Hon är ju rolig .. "Det får inte vara för kort, rakt i midjan, för stort mönster, urringning, utan ärmar eller tvärrandigt. Och så får det verkligen inte vara i rosa, grönt eller blått!"
Hm... Tro det eller ej, men jag lyckades faktiskt hitta några plagg som överrensstämde med hennes beskrivning, och då var det plötsligt henne själv det var fel på.
Ibland är det svårt att blidka min mor.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet. Är trots min sena uppgång imorse stolt över det jag fått gjort. Jag kommer klara det här, men kommande veckan blir inte mycket fritid.

/k

Och precis DÄR fastnade jag.

Japp, jag pratar om serien True Blood.
Helt klart det bästa jag sett på länge.
En riktigt finfin mix med en dos sydaccent, en nypa byhåla, några vampyrer, massor av blod, lagom med vackra, mystiska människor och sist men inte minst sex i stora lass. I love it!

Man vet inte om man ska skratta eller gråta, och just det letar jag efter när det gäller bra skit att titta på.
Manusförfattaren och regissören själv, Alan Ball, beskriver serien som "en sexig serie med mycket svart humor".
Jag kunde inte hålla med mer.

Har du inte redan börjat se det, gört. Jag har ännu själv inte kommit långt men jag rycker redan i små spasmiska rörelser efter nästa avsnitt som är påväg hem.

TB är dock inget för varken pryda eller veka magar.



"You've got no future with a vampire, Sookie!"
"They don't die, Iv'e got nothing but a future with him."


/k

I wanna do bad things with you.

Nördar braiga tv-themes, letade bullar i frysen (hittade inga) och skjuter allt plugg på morgondagen. Heja Karin!
Det är en del att göra nu alltså.
Nästan lite väl mycket. Jag inbillar mig att om jag inte gör annat imorn än att plugga så borde jag arbeta av ÅTMINSTONE hälften, om inte allt. men det löser sig. Förutom all stress med både skola och uffes present, samt förvirring gällande andra störmoment i tillvaron så mår jag jävligt bra. Helt jävla fenomenalt bra tillochmed.

Så fort plugget är över så lär en enorm last resa från mina axlar.
Jag har sedan länge börjat räkna dagarna till studenten.

Påtal om det så letade jag skor idag men J. The good news is att jag hittade två par jag verkligen fastnade för, the bad news is att jag verkligen inte kan bestämma mig.

Vad tycker ni?



Åååååh jag gillar ju båda på olika sätt. Jaja, imorn får vi se vad mami tycker. Lär ju bli något i stil med "De första, för de är lägre. Men egentligen borde du inte ha klack alls!"

Skit i henne typ :)
Nä, jag orkar inte skriva. Hej.

/k

I've got no choise but to go insane.

Vilket jag nästan gjort i drygt två timmar nu. Bris-arbetet sket sig ännu en gång och då var tårarna nära.
Karins ord gjorde mig om möjligt mer förbannad.
"Man ska själv kunna lösa problem, om du skulle jobba inom detta så skulle en kund inte acceptera försening pga tekniska problem".

Men vad gör man då datorn beter sig som en obstinat jävla skitunge på solsemester?
Dessutom tänker jag aldrig jobba inom det här. Inte på det sättet iaf.

Verkar dock som att det har löst sig något nu. Klapp på skämen, några snälla uppmuntrande ord och han ville tillslut spara skiten. Tack.

Jag har förövrigt tuggat upp ett sår i kinden. Kan bara inte låta bli att fortsätta tugga. OCH jag har varit tvungen att ringa till pappa och smöra. Så nu kan bara dagen bli bättre.

ps, tore: Haha! Tänkte inte på det, men kanske ska sluta använda alias "Miss J" till jempan. Det kan ju misstolkas :D

The real thing, Miss Jay från Top Model.

/k

För mycket kaffe, för lite sömn.

Vilket resulterar i en sjukt speedad Karin.
Dagen har dock varit bra. Jag och Piertan var sjukt effektiva på historian (som visade sig vara NÄSTsista lektionstillfället i historia, woho). Så fort lektionen var slut swischade jag och Laana ner till tågstationen för hennes hemgång samt Mr J:s ankomst. Han och jag chillade på fik, käkade kycklingkbab och drack öl på Saliga Munken (eller ja, han drack, jag körde bil).
Jempan kom och underhåll oss en sväng, följde sedan med och lämnade av pojkvaskern vid tåget och gjorde mig sällskap hem.

Nu på kvällningen skrev jag klart min Psykologianalys och är hyfsat nöjd. får se hur det går, men känner vi rektorn rätt så kommer han bli supernöjd med den jag skickade in. Kan ju iofs tillägga att han ger MVG på nästan allt, han tycker vi är såååå duktiga så. haha.




Jag är förövrigt något förvirrad.. Tre J som smsar och har sig under samma dag. Räknar man med Miss J blir det fyra stycken, men det är ju inte lika pinsamt att skicka något fel till henne. De andra tre är något jobbiga att hålla reda på.
Men jag ska inte klaga ;)


/k


Ships sinks where they may.

SJUKT bra helg. Fyfan rent utsagt.

I korthet (eller kanske lite längre..)

Fredag: Efter en st skoldag, ännu en blondering och div trams tar jag mig iväg till linköping, helt oviss om vad kvällen senare skulle bjuda på. Möts upp av en munter J och vi beger oss till festen (eller vad man ska kalla det). Jag träffar helt underbara grabbar, dricker lite, kollar hockey, trubadurar och pratar loss. Så sjukt värd kväll med så sjukt värda människor.


Otroligt charmig bild.

Beger mig sedan (något överförfriskad, läs förra inlägget) hem med ett tåg som passar både mig, oroliga mamsen, Miss J + one samt spårvagnen hem. Ett stopp på donken senare mår jag inte bara illa, utan är jävligt mätt också. Dagen efter hittade jag en cheeseburgare i min lika stora handväska. Hur kom den dit?

Lördag: Dagen börjar med brödleverans. Hade ordnat 5 lådor bröd till mina freundins på odalgatan, genom Martins underbara brödjobb. Det blev lyckat. Därefter var det 30 min löpning/powerwalk (?) á 4 km. Bubbelpool och bad hann vi dessutom med, fast vi inte stannade länge då jag inte tycker att grönt klär mig så höll jag mig lite borta från allt klor.
Väl hemma vilades det någon timme, sedan åkte festblåsan på än en gång. Födelsedagsfest i haga, med alldeles för många och alldeless för roliga ölspel, samt jävligt trevliga människor. Kvällen slutade på palace och jag typ dansade röven av mig.
Skoskav of doom idag, men det var det helt klart värt.

Idag söndag: började dagen 08.30 för min del, då mor och far var barnvakter åt lillfisen medans hennesföräldrar + jag var på galej. Halvdöd släpade jag mig ner för trappen, hällde i mig nästan 1 liter juice och dog lite på hallgolvet. Nea skuttade runt och slängde saker på mig, men jag var helt enkelt för trött för att bry mig.
Sedan bar det av mot tjällmo där Sara firade sina 27 år. Tårta och kakor i all ära, men dessa bullar.. nästan de godaste jag ätit (efter mina egna då).
Väl hemma blev en st psykologiuppgift gjord, vilket lyfte en av de stenar jag har på axlarna. Jag börjar se botten på det nu.
Kvällen avslutades med Miss J och världens bästa rulle, Fight Club. Så sjukt jävla bra film. Somnar lycklig ikväll helt enkelt.



Imorgon är det (terminens sista?) historialektion, vilket innebär sovmorgon <3
Därefter står en st fika med Mr J på agendan. Trevligt.

/k

Fredrik åkare och Cecilia Lind.

Efter 4 försök fick jag äntligen till rätt lösenord. Nej, jag är inte nykter.
Då jag har sinnessjuka svårigheter att hitta rätt tangenter med fingrarna fattar jag mig kort ikväll:

Spontanresan till Linköping var guld. Träffade bästa grabbarna, sjöng och hade the time of my life. Hoppas på liknande nästa lördag. På återseende imorn, med ett lite nyktrare jag.

/k

What ever.

Den här dagen hade jag lika gärna kunnat hoppa över.
Projektarbete på morgonen och medieproduktion på eftermiddagen, spyr snart på skolan tror jag. Det står mig upp i halsen.
När det gällde sista lektionen blev det att gå hem tidigare eftersom tekniken verkar bestämt sig för att gå emot mig hela tiden nu.
Nä. Så hem blev det. Och istället för att plugga så somnade jag självklart på soffan. SKITBRA KARIN. Fan.
Vaknade vimmelkantig efter den tamigfan sjukaste dröm jag någonsin haft. Orkar inte ta några detaljer här, men ALLT var uppoch ner eller tvärtom. Jag var inte ens av det kvinnliga könet längre, hade typ konverterat över natten eller liknande, och det var ändå det minst konstiga.

Försökte vakna till genom en joggingtur på 20 min. Och OM jag vaknade till. Massa grillad mat, sötsaker och kaffe på brors kalas någon timme senare gjorde mig ju inte heller direkt mindre pigg. Så nu sitter jag här, med putmagen i vädret och känner mig så sjukt pigg att jag undrar hur nattsömnen blir. Men jag har bara mig själv att skylla, jag vet.

Imorgon blir det lite mer fart i tillvaron. Håret får sig nästa dos, en tripp till stallet ska hinnas med och kanske världens bar på kvällen. Lördagen bjuder på parkhäng i blacka (bob marleys årliga minneskonsert) och fest i haga (?) på kvällen. Söndagen ägnas tveklöst åt mestadels plugg.


34 dagar kvar till studenten. Åh, längtan är oresonlig!

/k

And all that Jazz!

Allright. Jag erkänner. Såhär snartinpåsmåtimmarna erkänner jag. Jag älskar jazz. Det är bland det bästa jag vet.


Michael Bublé för att det är nostalgiskt storbandsjazz (sen är han så satans bra också!).

http://open.spotify.com/track/3I09LQbHS3NSU46Ly3tPpR
(för er som har spotify är det nästan ett måste att lyssna där, hög volym!)




... och en scen ur musikalen Chicago, för att både rullen och just Chaterine Zeta Jones lyckas ge mig goosebumps.




"Come on babe, why don't we paint the town? .. and all that jazz.
I'm gonna rouge my knees and roll my stockings down.. and all that jazz."

Natti!

/k

No one's gonna take me alive!

Godkväll.
Dagen bjöd på två timmars försovning, ovärd skoldag, somna i soffan och pluggfika med J och L. Helt ok.
Slog som avslutning på dagen nyss i mitt alldeles för stora huvud i dörrkarmen. Det gjorde sjukt ont. Jag lipade i några minuter, snyftade extra högt så att nån kanske skulle komma och pyssla om mig (men ICKE!) och sitter nu här med en bultande panna och huvudvärk of doom.

Dog lite av skratt förut när vi "pluggade". Hoho, I love hamsters.



Wellwell. Igår bar det ut mot stall Lilla Gyllinge för ett besök hos pållarna. Med tanke på störtskuren på vägen ut tänkte vi att ridning får vänta, men inte då. Så fort det klarnade upp blev det hoppning. Ringrostig som få var man, nästan så att det kändes att Gaston (hästen jag hade, gammal tävlingshäst..) skämdes för mig.. DÅ är det illa. Men det var mycket roligt. Småkryss bara, men med tanke på Lindas och Lurifax extremt roliga hoppstil så var det nog bäst sådär första gången.

Nu har jag bäddat ner mig med lite Muse i lurarna.
Imorgon är det torsdag vilket innebär lång skoldag, träning och fira bror. MMMM hoppas jag får TÅRTAAAAA!!!!! :D

/k

WOHO!

Mina goda cupcakes gick hem!
De verkade lite tveksamma i början, men sen så åkte det ner både en och flera :D

/k

Psykologiprov.

Och ja, hur dålig känner man sig inte?! Vi fick alltså 8 frågor. 8 enkla, simpla frågor.
Som vi dessutom sedan två veckor tillbaka fått svaren på. Och ändå kände jag mig osäker. Haha
Det går nog bra. Skulle vara ett sjuk lättförtjänt MVG, men det är väl to good to be true.



Nu ska jag sitta här och göra typ ingenting tänkte jag, sedan är det lunch -> hem -> hämta cupcakes ->SMHI.
Därefter ska jag hem och byta om för att hämta linda och sedan bege oss ut till hästarna.
mys.

/k

Chocolate cream dream.

Bra dag! Gick upp runt 9 (fast jag började 12.30, duktigt för att vara jag!), käkade frulle och satte igång med pluggandet. Fick hela två historiaarbeten klara. Sedan iväg till skolan och därefter var det gymet för första gången på 3-4 veckor. ÄNTLIGEN! 15 min löpning som uppvärmning och 1 tim styrketräning. Mina armar och ben känns just nu som spaghetti, men det gör inget :)

Nu på kvällningen blev det även cupcakes-bak till SMHI:s fikastund imorgon. Blev sjukt nöjd! Helt klart det godaste jag gjort hittills :D



Hittade orginalreceptet på
Dagensmuffin och dessa små sötnosar hette "chocolate cream dream", så det är bara att söka om ni är osäkra. Jag ändrade lite och använde mig av en annan frosting som ni hittar nedan :)

Muffins:
100 g smör eller margarin
2 ägg
3 dl strösocker
2 dl mjöl
4 msk kakao
100 g ljus blockchoklad
4 msk ljus sirap

Frosting: (jag brukar höfta lite, men tror att måtten stämmer nästan exakt)
25-50 g smör eller margarin, rumstempererat
½ pkt Philadelphia cream cheese
½ pkt florsocker, siktas (för att slippa klumpar, använd även en gaffel!)
1½ tsk vaniljsocker

Gör såhär:
 - Vispa ägg och socker poröst med hjälp av en elvisp, ett stort plus är om smeten får dubbel volym.
- Smält blockchokladen och smöret tillsammans, låt svalna. (under "smältningen, se till att röra så att det inte bränner fast eller blir konstiga klumpar som inte smälter. Lite grynigt gör ingenting)
- Blanda de ”torra” ingredienserna för sig (dvs mjölet och kakaon).
- Blanda ihop alla ingredienser och tillsätt sirapen, blanda nu ihop allt detta med en träslev eller slickepott.
- Häll sedan ut i muffinsformar.



Tips!
- Ha dubbla formar ifall smeten skulle få för sig att flyta ut. Man kan alltid ta bort en form sen om man tycker det ser konstigt ut eller så.
- Fyll formen bara till hälften, eller mindre. Även fast det inte är bakpulver i så blir de först stora och porösa, sedan sjunker de ihop lite.
- se till att frostingen inte är för lös, det blir lättare att hantera (t.ex spritsa ut den) om den är hårdare. Ställ i kylskåpet så stelnar den lite.

Lycka till!

/k

Gimme some lovin'!

Spencer Davis Group på högsta volym i högtalarna, solen utanför fönstret och tankar, förväntningar och förhoppningar innanför pannbenet gör mig glad. Riktigt glad!

Gårdagen bjöd på solhäng i min trädgård (på gräsmattan som är ca 3x2 m ;)) och utgång på kvällen.
Vi höll oss nyktra nog att skratta åt alla som dansade men inte känna oss tillräckligt avslappnade för att kunna dansa själva. Kooky verkade jättetrevligt, men enligt mig borde man kan vara lite mer på lyset för att vilja röja som de andra. Jag var helt enkelt för nykter. Haha, fasen vad illa det låter..

Idag vaknade jag upp och fick helt enkelt panik över pengakrisen. Hur ska allt lösas? Innan studenten, under studenten, hela sommaren? uäääh. Jag får ont i magen. Är det nu man ska böja utnyttja farsgubben?

Meeeen. En sak i taget. Jag har iaf råd med att fixa håret nu och OM jag ska. Fyfan. Det är så gräsligt slitet och äckligt så jag vågar knappt se mig i spegeln. Sabina kommer idag och hjälper mig med fas ett. Kanske lägger in en bild senare, men känner på mig att jag kommer se förjävlig ut innan jag hinner slänga i en burk till under veckan.

Nu ska jag googla recept på minicupcakes, eftersom min sista arbetsdag på SMHI är på tisdag så tänkte jag ta med något att bjuda på. Vanliga cupcakes kändes lite för "maffigt", så det blir minisar. Lär väl bara vara som vanliga i mindre dos? :O
Låter mest logiskt iaf.

Puss!
/k

Sliten.

Av vad? Igår blev det lugnt med något glas vin, ost och spel med T, L och A. Trevligt. Somnade runt 12 tror jag.
Och kvällen innan det, valborg, kom jag minsann i säng innan 1.

Varför är jag då så sliten? Ptja, idag är nog anledningen T & Ls soffa, som inte är gjord för att sova två på. Vaknat konstant och nästan ramlat ur flera gånger. Pewh.

Undrar vad dagen har att ge. Ska ringa Birgitta med hästarna och kolla om vi ska ut något idag. Eller om vi tar det imorn. Imorn blir det hårfärgning iaf. Plugget ska oxå in nånstans, men när ...?

Peppen för i princip allt bara rann ur mig. Hoppas den kommer åter under dagen ..

/k