It's the eye of the tiger, it's the thrill of the fight.

Japp, jag är lat. Lat lat lat. 
Blir inte att jag skriver så mycket här nuförtiden. Inbillar mig att jag har ett liv istället, heh!
T har nu åkt och jag saknar sönder honom. Allt gick så fort och jag önskar att jag fick mer tid. Men att lämna och bli lämnad är ju dessvärre ett liv jag valt att leva för ett tag. En tripp till tyskland så fort jag kommer hem, JAPP. Och Åhman: Nice! Dessvärre är det ju på typ andra sidan av tyskland jag ska.. men det löser sig!! :)
Nya försöker har börjat igen. Känns bra. Dricker gröna drinkar och har kommit igång med träningen igen. Äntligen. Tog ju bara en månads semester ... hm.
Grönkål, färsk spenat, äpple. Citronsaft och en nypa persilja för att dölja den inte alltför tilltalande smaken av grönkål.
Ser ju inte så god ut ... Och det är väl inte det mest smaskiga jag någonsin smakat heller, men man vänjer sig. Och den gör gott gott gott.
Och var bara tvungen att ta en bild av det här. Även fast jag bott här i snart 4 månader så tycker jag fortfarande att det är lika häftigt att bara gå ut i trädgården för att plocka citroner :D
Sommaren har dessutom äntligen kommit till San Francisco, varmt och helt looovelyyyyyyy. Fasen vad jag har längtat! Tänkte på det häromdagen.. nu har jag upplevt två vintrar som varit kortare än vintrarna i sverige. Hur ska det gå nästa år? Kommer jag deppa ihop? haha, kanske inte ska fundera på det nu, men ändå..
Vad mer är nytt?
Jag har nu skickat förfrågan till CC om hemresa. Har valt ut tre datum runt Juli/Augusti. Får se när jag kommer hem! (hemligt ändå eeeehehe).
Min sista månad är också planerad. I början av Juli kommer syster och vi ska spendera några dagar här i SF och sedan bila ner till LA. När hon åker hem åker jag crosscountry till mitt ATL. Därefter möter jag upp Sarah i Jackssonville, Florida och tar ytterligare en minisemester innan jag flyger mot sverige. Ojojoj. kommer bli mycket. LÄNGTAR! enda bekymret nu är pengar, men det har ju en tendens att lösa sig, eller hur. Sparar varenda dollar jag kan lägga undan :)
tjohooooooo. Inte långt kvar. Separationsångest som vanligt, men längtar sönder mig tills jag officiellt kan sluta kalla mig själv au pair. yaaaay!
Nu bär det snart mot gymmet. Får se hur det går idag, har sååå ont i kroppen efter gårdagens yoga. 
Vilket förövrigt var det häftigaste nånsin.. Testade för första gången igår på något som heter Bikram yoga (såg att det finns 3 ställen i hela sverige som erbjuder klasser i bikram, så antar att de flesta inte vet vad det är?), eller hot yoga. Det innebär att man utövar yoga i 90 minuter i ett rum, uppvärmt till 95-105 farenheit (35-40 grader celcius). Puh! Awesome dock!!! Hela grejen med Bikram är att man svettas (självklart) mängder. Man svettas liksom ut alla gifter och bi-produkter, så det gör sjukt bra såhär inför sommaren. En ny renare start. 
Imorgon är det dags igen och kommer att fortsätta 2 ggr per vecka (minst, har redan köpt 20 klasser) tills jag åker hem.
ANYWAY. Nu är jag alldeless för disträ för att sitta kvar här. Puss och kram!
/k