Everybody's going to the party to have a good time, dancing in the desert blowing up the sunshine.

System of a down på högsta volym i mina rosa lurar och ännu en helg är förbi.
Sista helgen med min bästa skåning :(

Seriöst. Vi har haft beef både en och flera gånger, vi har inte alltid kommit överrens och hon kommer från skåne. Men oj, på nästan 6 månader har vi hittat trygghet och hem-känslor i varandra, stöttat, skrattat och gråtit tillsammans. Jag har haft så sjukt kul med dig sandra, tack för att du gjorde första delen av detta år till något så bra som det blev.

Vi har hängt på starbucks  liiiite för mycket, vi är homies med hela personalen på Taco mac, vi har levt rövare i din gröna och nästan skrot-färdiga Jeep utan tak och dörrar, vi har tittat på stjärnorna i mitt tak efter några för många miller light, vi har mobbat våra värdbarn i smyg och tillsammans skrattat åt hur elaka vi är ibland. 

Kan inte säga annat än att Georgia kommer inte vara sig likt utan dig hjärtat.


Danskurs och vi råkade              Påsk och egghunt.            Party like rockstars. eller
vara bästa paret på "the dip"                                             något i den stilen .. eheh.

____

När jag ändå är så kärleksfull för tillfället kan jag även passa på att nämna att jag och baby hade 1 år i onsdags. Jag är ju slow och vet inte när eller hur jag ska uppdatera, men jag känner att det är så värt att nämna. Alla ska veta. Vi har klarat oss halvvägs näst intill oskadda och jag vill att det är din säng som väntar mig när jag kommer hem. Jag älskar dig Jonas. <3


Jag orkar inte vara med kreativ idag. Imorn börjar mitt nya liv, igen. Det är rutin och träning som gäller, släppte det ju helt efter semestern.

så, godnatt.
/k

Midsummer.

Typ. Fast det känns det ju inte som. Det är inga somriga klänningar, det är inga jordgubbstårtor och det är absolut ingen midsommarstång. Och inte heller ser det ljust ut på sillfronten. Jag vill ha sill men det är ju så långt till IKEA :(

Vet inte heller än vad kvällen har att bjuda på.. Vi hade inga planer, eftersom vi skulle jobba sent. Så var ju tvugna att tacka nej till ett firande downtown med de andra svenska tjejerna. Dock så visar det sig nu att vi skulle kunna åka. Måste ju bara prata med dom.
Och sandra har en vecka kvar. Eller snarare, en arbetsdag kvar, men hon är här till nästa vecka. Och hennes mobil är fett avstängd. Ååååh vad blir det av ikväll? I värsta fall slänger jag på en film och sveper de sista 5 ölen jag har.
I absolut värsta fall.


Vill ju ha ett sånthär bord framför mig nu! :(
Nästa år blir det lätt det.


Har dock lovat tjejerna att vi ska ut och plocka 7 olika blommor som dom sedan kan lägga under kudden. Det blir mysigt. Gör det såfort dom kommer hem. Det är bara jag och Will idag, tjejerna är med Elizabeth downtown och får håret klippt. Will sover nu, så här sitter jag och är totalt uttråkad. 

nu ska jag käka lunch eller nåt annat vettigt.

Återkommer vid senare tillfälle om vad kvällen bjöd (eller kanske inte bjuder) på.

/k

Standing in the rain, dealing with the pain- everything's the same and it doesn't really matter what I say.

Hola chikas and gentlemen!

Idag har varit som alla andra måndagar: Jag är så trött att jag skulle kunna somna ståendes, jag har spenderat större delen av dagen på att tjaffsa med Izabella och när arbetsdagen är slut kryper det i kroppen på mig, behöver komma ut ur huset.

Dessutom känner jag på mig att nästa PMS är pågång. Har nästan börjat gråta 49865 ggr idag över... ingenting.
I rättan tid, dvs såfort jag slutade, kom min norrländska granne, Anne, över och frågade om jag ville med henne och hennes man och käka middag. Och det ville jag ju. Gör allt jag kan för att slippa färdiglagad lasagne. (Elizabeth hade klass och då står Mr Carter för hushållet. Böh, typ)

Vi käkade middag, de bjöd på starbuckskaffe och blev skitförbannade när de fick höra att deras käääära vänners son mitt över gatan bjudit ut mig.
-"Young lady, you stay away from that dirty old man!!!"

ehehe. Jag är bäst på att starta drama och jävulskap. Det roliga i det hela är att jag numer är insatt i HELA grannskapet, pratar med alla hemmafruarna vid poolen och vet alla små dirty little secrets. Min värdfamlij är dock sjukt isolerade och pratar inte direkt med någon, vilket såklart väcker grannarnas nyfikenhet och jag blir alltid satt i heta stolen. Frågor om det "mystiska paret Carter" haglar över mig såfort jag sätter foten utanför huset.

Men nu går sommaren plötsligt segt igen. Det är så varmt att man inte ens kan vara ute. 40 grader och vindstilla är (hur mysigt det än låter) inget att rekommendera. När inte ens poolen lockar finns det heller inte mycket att göra och mina små skyddslingar sitter vid tvn mest hela tiden. Min fantasi har tagit slut.. Vi målar och ritar så mycket vi kan, bakar ibland och leker lekar en hel massa. Men sen då? Och att underhålla 3 ungar i totalt olika åldrar är fan inte så lätt som det låter. Jag förtjänar nåt sorts pris som ändå klarar oss igenom dagarna.

Puss och på återséende.

Ps, vem är du, Daisy Duke?
/k

Father's day

Och helgen har verkligen tagit ut sin rätt på min arma kropp. Jag är TRÖTT.
Har bara glassat runt hela dagen. Vaknade runt lunch, vinkade av Sandra som sovit över och familjen som skulle på baseball, tog mitt pick och pack och gick upp till poolen. Där låg jag och njöt av ensamheten i några timmar. Jag älskar att vara omringad av människor, men jag råkar även trivas himla bra i mitt eget sällskap.

I fredags åkte vi över till Cody och chillade lite. Vi drack några öl och hade allmänt trevligt. Vid hemgång sattes div filmer på och kyle den nöten bestämde sig för att grilla kyckling. Kl 5 på morgonen.
Jag somnade, skedandes med Sandra runt 7-tiden.

Det mysko med det hela var att jag vaknade upp, pigg som en jävla nötkärna klockan 10 dagen efter. Vi käkade en frukost, bestående av endast socker på IHOP (International house of pancakes). Det enda svenska på menyn var crêpes. Eh.

Tröttheten har alltså slagit mig precis nu. Jag är i princip redo för sängen. Dock vankas det Art's kända räkor med allt möjligt mumsigt ikväll till farsdag-middag. Det får man ju inte missa.

/k

If you're happy and you know it then your face will surely show it, if you're happy and you know it clap your hands.

Okej, så jag skulle bara över till min svenska granne (japp, hon heter Anne och kommer från skellefteå! Flyttade hit som aupair, gifte sig och blev kvar) och prata om en bra dag att åka till IKEA. Påvägen tillbaka till mitt hus ser jag 45-åringen komma smålullandes och såfort han fick syn på mig började han styra stegen mot mig.
Då jag visste att han såg att jag sett honom vinkade jag lite, men började gå snabbare. Kom på en fenomenal idé, tog upp mobilen och började låtsasprata på svenska, så att han inte skulle förstå att det var fejk. Vad händer?
SJÄLVKLART börjar den ringa. Jag typ skriker:

-"HOLD ON, THERE'S SOMEONE ON THE OTHER LINE!!"

1: Varför på engelska när jag redan fört hela min fejkkonversation på svenska? inte alls genomskinnligt.
2: FÖRHELVETE. Telefonjäveln har inte gett ett pip på hela dagen. Varför just då?
3: "andra linjen"!? alltså.. inte ens psykogrannen är så dum ...

åh.

_______________________________

Iövrigt en bra, men något långtråkig dag. Imorn är jag ledig, tjoho!
/k

The road lead back to thee. It always lead back to thee.

Så sjukt ovärt det är att få på tre ungar badkläder och solskyddsfaktor, packa mat och snacks som passar alla, se till att alla är kissade och klara, gå till poolen i denna hetta, svettas ut varenda droppe vätska ur kroppen på vägen, se till att alla har sina flytgrejor (spec maggie som totalsjunker annars) och sedan själv äntligen doppa sig för att sen då inse att pooljäveln är minst 10 grader varmare än luften. Helvete.

Men, bra dag ändå dock. Vi har badat, lekt salong och lockat håret, gjort farsdag-kort (det infaller tydligen nu på söndag här i staterna) och ätit mer glass än mamma och pappa tillåter. Idag har kort sagt varit en sådan dag då jag ringer Älsklingen och glatt meddelar att han ska få bli pappa till ett helt fotbollslag med småskitar. (Han har påpekat att när jag haft en dålig dag har jag tydligen mer än en gång talat om för honom att han aldrig aldrig NÅNSIN kommer få bli pappa. Och om han nu måste det så får han söka sig åt annat håll. För just de där sugiga dagarna vill jag ALDRIG ha barn. Bättre dagar ska vi ha en drös. Det växlar liksom lite med hur kidsen här skött sig).


Två nya saker faschinerar mig här borta i landet i väst:

Vädret. Kvävande hetta på dagen. Varmt som självaste FAN (38 grader igår) och en luftfuktighet som får en att tro att man ska kunna håva upp kniven och skära sig genom luften. och på nätterna ösregnar och åskar det. Med några få undantag kan jag påstå att det är storm och oväder VARJE natt.

Eldflugor. VAFAN. Dom existerar på riktigt! Världens kanske häftigaste insekt (trodde jag aldrig att jag skulle säga). Vi fångar dom, lägger i burk och faschineras över hur de blinkar och har sig. hihihihi.


Kanske inte bästa bilden nånsin, men man ser ju lite hur de lyser!

/k

Rain is a good thing.

Rain makes corn, corn makes whiskey
Whiskey makes my baby feel a little
frisky.
So where I come from, Rain is a good thing.


Ah. Måndag igen. IGEN!
2 timmars sömn, 12 timmars jobb. Det är fint att leva ibland!

Så dagen har bjudit på div random, otippade saker. Bla så kom grannen över för att bjuda ut mig på date. En tur i hans väldigt fina amerikanare till nåt drive-thru hak någonstans. Låter ju lite skräpigt redan där. Sen kan man ju tillägga att grannen i fråga är 45 år, nyskild och bor med sina föräldrar.
-"so... I don't really know your schedule..?"
-"oooh... weeeelll I work. All the time. Busy, busy, busy. Like my next day off might be... in februari.."
AKWARD!

Helgen bjöd förövrigt på allt möjligt trevligt. Lördag var fest (ååååh harry potter-tema! konstaterade vi så fort vi gick genom dörren) Jag spelade drickaspel med folk jag inte kände, utklädda med runda brillor, slängkappor och trollstavar, och hade allmänt skitkul.
Söndag bjöd på pool och bra sällskap, margaritas på löpande band och barbeque i olika form. Mys!

Nu ska jag tamejfan ha tillbaka de timmars sömn jag blev blåst på förra natten.

/k



Beerpong.

Och så var det på något mirakulöst sätt fredag igen.
En lugn och fridfull fredag. Det är bara jag och William i några timmar. Art tog med sig tjejerna för en campinghelg och Elizabeth är på kontoret i några timmar.

Började vid lunch, slutar om nån timme eller två. Helt okej.

Gårdagen var även den bra. Slutade runt 20.00, sandra hämtade upp mig och vi begav oss mot Erics födelsedagskalas. Efter att ha varit vilse i sisådär 1 timme och nära att ge upp hittade vi äntligen till huset vi alla är så avundsjuka på. Det var poolparty, men eftersom vi var så sena så blev det inget dopp, trots Erics enorma prestation att fixa fram baddräkter till oss.
En riktigt trevlig kväll med massa bra folk. Spelade även min första runda
beerpong någonsin och vann självklart. Nybörjartur :)

Eric var nöjd B-day boy och det var ju huvudsaken.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Det var tal om någon bar (där vi iaf kan komma in, även fast vi är under 21) eller något i den stilen, men pga arbete imorgon kl 09.00 blir det ändå lugnt.

Veckan har varit bra. Barnen har varit stökiga, men med noll tolerans från min sida har det funkat rätt bra ändå. Poolen har varit största nöjet och vi klarar oss ändå rätt bra utan bil.

Och där tog fantasin och inspirationen till att skriva slut. Ska slänga mig framför tvn nu när lillkillen ändå ligger och sover.

puss och trevlig helg!
/k

Plocka fram läsbrillorna,

ladda med popcorn, se till att vara kissad och klar, för nu jävlar är det dags för ännu ett inlägg från självaste moi. Och pga min slowness (japp, jag hittade just på ett ord. MHM) lär det bli ett såntdär långt och rörigt inlägg som vanligt när jag inte uppdaterat på ett tag.

Såhärva att jag är precis just nu lite speedad på för mycket kaffe och för lite riktigt käk. Dessutom kröp just en enorm spindel över min säng och i ren panik började jag slita ut alla lakan och springa runt som en dåre. Jag hatar spindlar. HAAATAR.
Började leta efter det lilla aset och smågrymtade "Your little freak of nature, where are you? WHERE!? I'm gonna find you and then I'm gonna KILL you!!!!" Psykopatkarin är i farten igen. Hittade honom inte.
Fruktar för mitt liv.
Sover utan lakan inatt. Kul. Imorn sanerar jag rummet.

Okej, så om jag ska lägga galenskapen åt sidan ett tag så kanske jag kan berätta lite om veckan som varit. Jag har egentligen bara ett ord: Awesome.
Jenny anlände torsdagen den 29e. Vi tog det lite lugnt här i atlanta/marietta-området ett tag och på lördagen skjutsade art oss till flygplatsen. Orlando, Florida och Walt Disney World väntade (Magic kingdom första dagen och Animal Kingdom andra dagen).
Det var så sjukt häftigt/ballt/roligt/enormt/alltpåengång att jag inte ens kan beskriva det i ord. Vi var helt enkelt 6 år och 2 skitar höga igen. Vi åkte karuseller, tittade på alla otroliga saker, kramade kalle anka, musse pigg och alla dom andra.
Det var vi och 50 ungar som köade till ett kort ögonblick tillsammans med de olika karaktärerna "i egen hög person".


Svettiga och skitlyckliga.

Det var bara magiskt. På fullaste allvar.

Nöjda och glada efter två dagar disney world, en hel del shopping och en runda äventyrsminigolf (!) flög vi tillbaka till ATL.

Väl hemma har vi hängt vid poolen, fikat (såklart), shoppat, och bara myst. Och absolut bäst av allt, jag fick spendera hela 10 dagar med min bästa hand och högra vän. Det var kakan och jempan igen. Och ja, ni som känner oss vet att bara vi kan vara det. ♥



OCH. Vi besökte även jättenöjesfältet Six Flags. Vi slängde med oss en st Sandra och begav oss iväg mitt på dagen en solig dag. Jag och Jenny lyckades övervinna vår rädsla för karuseller och mot slutet av dagen fanns det inte en enda åkattraktion vi inte åkte. I var oövervinnliga!



Dagens minus: bli antastad av snurre sprätt.





Veckan avslutades med ett fylleslag som bara makarna Carter kan lyckas ställa till med. jag har i efterhand hört rykten om att vi klarade av 8-9 vinflaskor på 4 personer. Starkt jobbat.



Bubbelpoolen användes flitigt och varvades med rödvin och toalettbesök.
Bra kväll. Bra avslut på en kanonvecka.
Vad kan jag säga? You can't spell PARTY without Art!
(min värdfars motto som han mer än gärna delar med sig av)

... och så blev det ensamt igen, igår. Tur att jag inte bloggade då, som det var tänkt. Hade antagligen blivit ett "buuuhuuuudetärsyndommig,skjutmigochgömliket"-inlägg då. Hade ett rejält meltdown och ringde hysteriskt min rödhåriga karl för lite kärlek. Kände mig sjukt ensam i det stora landet i väst.

Vaknade upp imorse dock och kände mig som en miljon. Utvilad, gladare. Mer positiv till livet helt enkelt.
Ny dag, nya tag.

Med den inställningen blev faktiskt dagen rätt bra. Vi var vid poolen större delen av dagen och jag lyckades trots den böljande värmen hålla alla kidsen nöjda och glada.

Så, med det som avslutning är det dags att krypa ner.
I min kalla, spindel-invaderade säng.
och DÄR försvann livsglädjen.. :'(
Heh

Vi hörs. Snart förhoppningsvis.

/k