You will never ever be the one that I adore.

Hejsan hoppsan lillebror. förhelvete.

Det va ett tag sedan jag skrev nu och mycket har väl inte förändrats.
Vi kör en snabb CatchUp:
-Egyptenresan är inställd (told you so?)
-Supandet vareviga helg sätter sina spår och nu (efter valborgshelgen då hehe) väntar nog ett X antal vita veckor.
-Det blev inget sommarjobb för min del, så blir nog kvar på telefonskiten i sommar oxå. Fick dessutom en betydligt lägre lön än jag väntat mig, så pengabristen är nu ett faktum.
-Solen har tinat min frusna vardag och jag har gjort saker som man bara gör när det är varmt ute (som t.ex. käkat glass, pillat med tårna i gräset, solat osv)
-Malin var sjuk en vecka eller så, vilket splittrade älskade quatro ett tag, men nu är det vi fyra igen och jag stortrivs. Behöver verkligen inget annat än dessa underbara!

Och en TodaysNews:
Idag har jag skrivit klart mitt tal i svenska. Till nationella provet dårå.
Det blev sjukt jävla djupt och det är tveksamt om någon kommer fatta då det gör iaf mig dum i huvudet.

Min valda infallsvinkel är i alla fall Mytologi i modern version och jag tänkte prata om vikten av kunskap i förhållande till mänskligheten. Jag tänkte även nämna existentiella och vetenskapliga frågor, samt min syn på kunskap och jakten på att veta allt.  (redan här jävligt komplicerat..)

"Jag tror att det är nödvändigt för hela vår existens att ha dimma i ögonen för att fortfarande tro på och dyrka en gud vi aldrig sett. Människans drivkraft är nyfikenhet, och förundran över allt vad världen har att dölja.
Och vad händer då den dagen, om den nu skulle komma, då människan ser och förstår allt, alla frågetecken har suddats ut och vi inte längre har något att lära oss? Kanske är kunskap grunden till mänsklighetens existens? Om vi vet allt som finns att veta, finns det inte längre något att tro på.
Och tro ska ju vara det sista som lämnar en människa... Den tanken tål att tänkas på."

Och med dessa ord avslutar jag mitt tal.
Är ändå relativt nöjd, men lite skraj över hur det ska uppfattas.
Jag hoppas att folk inte kommer se ut som frågetecken iaf ...

Förövrigt så mår jag bra och känner mig lätt och glad. Antagligen då solen tittat fram några extra gånger denna vecka och påminner en om hur nära sommar och ledighet man är.
puss!
/k



Call me so I can make it juicy for you.

If you still love me,  take me far away.

Sthlm i helgen. Det va nice. party, chips, minus på kontot, snabbmat och annat onyttigt. MUMS.

Egyptenresan är som sagt uppskjuten, men känns fan inte som det kommer bli av at all.
Men jag ska iväg. Har lite pengar som skulle vara som en buffert till sommaren, men eftersom jag längtar bort så enormt så prioriterar jag en resa framför en sommar full av fester osv.
Cypern kanske?
Mja, det är ju inte egypten ...

Vädret verkar ha belutångest. Men man blir iaf lite glad i själen av lite solglimtar då och då.
Värmer mitt frusna hjärta.

En ny karin har vaknat. en mindre stressad och mer glad karin än höstens upplaga.
Fast ibland slår det till me full styrka igen. Hur hanterar man vissa saker?

jag har kommit fram till att man får en sak och endast en sak gratis i livet. Skolan. Sen börjar allvaret.
Jag tänker ta till vara på tiden jag har kvar, jobba som satan för att kunna gå ut med betyg som man faktiskt är stolt över. Som man jobbat ihop själv utan minsta hjälp. Tänker mkt på sånt nu när det börjar nalkas till student till två utav mina favoritflickor. Skoltrött är ett syndrom som endast drabbar oss bortskämda snorungar i sverige.
för andra är skolan inte gratis.

nu ska jag träna lite tänkte jag då vågen visar på tok för mycket igen.
bög.

/k


Småföretagande

-vad kan en affärshändelse vara?
inte fan vet jag, och seriöst så skiter jag i det oxå :*

Förövrigt så mådde jag typ bra. kände att livet var på rätt spår och att jag hade kul. Kanske inte RÄTT spår, men iallafall på spår, något som jag mår bra av. Sedan kan det diskuteras hur bra det är egentligen, men alltså, nu lever jag för stunden.

Så sket sig mitt goda humör nyss pga vissa omständigheter.
Ska iaf bli typ skönt att komma bort i helgen. Hälsa på syrran osv.

Laana hälsar
/k

He might be with her, but he's thinking of me.

Sensual seduction

Vild helg må jag säga, vilket verkligen känns i kroppen nu. Mattider och sovtider har helt klart prioriterats bort medans nattliga badturer till älgsjön och alkohol har varit av större rankning.
Så vi börjar från början:

Fredag var askalas. JAG var askalas. Det var klubben som gällde såklart och vinet flödade.
Dessutom hade vi finbesök från växjö vilket höjde stämningen en aning ;)

när vi tillslut insåg att vi inte hade något att göra så kom någon med förslaget att vi skulle dra till lilla älgsjön och bada. KANONIDÉ tänkte jag, och var självklart på. Sedan insåg jag att vi är i början på aprill och har hittills inte sett 2 solglimtar i följd vilket resulterade i KYLA på hög nivå. Men det gick!

Lördag började på coffeehouse. Bakis och dan som man var så orkade jag knappt uttala fler än 3 ord åt gången. Vilket sällskap jag måste ha varit!
Sedan hem till fröken sara för att sova. men nej nej, vi skulle ju kolla på sleepy hollow och då kan man ju inte sova. runt 9-tiden fick vi sedan en överraskning. - vi ska till sthlm.
Så snabbt ner till klubben för att få i oss något att äta, samt vänta chauffören och bihanget. 2300 dyker dessa upp och vi stuvar tillsammans med en jävla massa sprit in oss i bilen.
Stockholm var väl roligt och helt klart en avvikelse i vardagen men.. var det så värt?
2 timmars JÄVLIGT trång bilresa --> två timmars misslyckad pannkaksbakning samt obefintligt alkoholförtärande --> 2 timmars JÄVLIGT JÄVLIGT trång bilresa tillbaka.
Hemma och i säng (hos sara då, grr;)) runt 05:40.
Puss.

Nu är jag helt dumknullad i huvudet och som vanligt på söndagar så har man ångest över saker man gjorde samt saker man inte gjorde.
men, men.. jag är ung och dum!

gifsha nanen!
/k