You'll put your eyes to the sun and say, "I know,You're only blinding to keep back what the clouds are hiding."

Och än en gång finner jag mig själv, påväg i säng och tre miljoner saker på hjärtat. Jag uppdaterar helt enkelt för dåligt. Förlåt.

Nästan en hel arbetsvecka är över sedan resan till Savannah och jag har fortfarande inte ens lagt in bilder från kameran. Skyller på att jag har för mycket att göra, men inser snart att det är ursäkter. Visst skulle jag kunna storstäda, ringa de där telefonsamtalen jag lovat, ta mig an den där enorma boken om teroretisk och praktisk fitness inför min klass den 10e sept, men gör jag det? Nej. Allt bara glider mig ur händerna. Men jag försöker, tro mig, jag försöker.

Iallafall. Veckan i savannah var helt UNDERBAR. Tropiskt och bara underbart. Glassade på playan, vandrade runt nere i centrum, käkade gott och bara njöt. Visst blev det lite jobb, vi turades om att avstå stranden för att vara hemma med Will, jag satt hemma en eller två kvällar då päronen skulle ut för lite egen-tid osvosv. Men i det stora hela var det semester för mig med. Bilder kommer snart, jag lovar.

Just nu kretsar till största del mina föräldrars efterlängtade ankomst om circus en månad i mitt huvud. Jag ser så sjukt mycket fram emot att få se dem igen. Ni som känner mig väl vet att jag är en sjukt hemkär människa. det där "mamma vet allt" som man tycker när man är en sådär 2 skitar hög, det lever jag fortfarande efter. Min mami är bäst.
En hel vecka då jag bara får visa dem allt, ta med dem ut på roligheter, mysa, prata osvosv. Åhh. längtar.

Fick dessutom just ännu en stor egoboost av självaste paret Carter. De menade på att de märkt sån skillnad på barnen och de säger båda två att jag gjort underverk, att de inte kan tänka sig ett liv utan mig nu. ÅH. Det gör mig så glad att veta att jag gör ett bra jobb. Vi har våra moments, men i grund och botten älskar jag dom här ungarna. Nu när jag går in på min 8e månad och slutet börjar kännas mer och mer påtagligt än i januari, inser jag hur svårt det kommer att bli att lämna. Mina små skyddslingar.

Och med det sagt sätter jag punkt för idag. Imorgon jobbar jag kväll/natt så känner på mig att jag skriver mer då. Rätt ensamt och tråkigt sådär på kvällarna när ungarna är i säng. Så vi hörs väl helt enkelt då, så jag får skriva av mig mer.

Fridens.

/k

All I do is win win win, and if you're going in put your hands in the air, make 'em stay there!

Klockan är 02.48 och jag borde sova. Har inte sovit ordentligt på hela veckan (mån-tors 6 tim "riktig" sömn sammanlagt, vilket antagligen räknas som nytt rekord för mig) och "jobbar" dessutom imorn. Art behövde tydligen klippa gräset medan Elizabeth har fitnessklass så jag ska bara se till att barnen inte slår ihjäl varandra, typ.

Allt börjar kännas overkligt igen. Typ som i början av året. Eller så känner jag mig så van, så hemma att det upplevs som overklighet. Att jag behöver de där sällsynta, men ändå sjukt härliga, uppenbarelserna för att förstå vad som är verklighet. Att jag faktiskt befinner mig här. Antar och hoppas dock att känslan som kommer upplevas när jag kommer hem, toppar denna. Jag menar, köra två-filig motorväg igen, efter att ha kört ATL's stolthet; interstate 285 med åtta filer. Jag vet inte.
Ibland känner jag mig bara häftig. Det här är garanterat den största ego-boost jag fått i hela mitt liv.
För jag tycker att usa passar mig rätt bra, för tillfället. Eller så är det jag som passar usa.
Jag menar, ingen dricker passion and lemonade tea, sweetened with rasberry på starbucks eller bär rosa Atlanta-kepsar som jag gör.
(okej, kanske Sandra.)



Vilket jävla huvud hon har fått, tänker ni.
Nej, inte alls. Jag känner mig bara hemma och bekväm med livet.

Ångrar inte ett ögonblick att jag åkte. Tittar inte i backspegeln mycket.
Tänker mer på vad som väntar hemma. Vänner, familj, självständighet (man kan tro det, men nej. Jag lever ju i en familj. Det bara går inte ihop med självständighet), osv. vafan, jag ser tillochmed fram emot framtida lunchraster, kollegor, att lämna jobbet på jobbet, osvosv. Listan kan göras lång.

men nu måste jag göra något annat kreativt än att skriva ner nattliga funderingar (dessa tänks självklart på regelbunden basis), typ som att sova.

Love y'all.
/k


Love forever, love is free
Let's turn forever you and me
Windmill, windmill for the land
Is everybody in?


Och BOOM!

DÄR fick Chad min dator att fungera !!

Jag är sååå glad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Var dessutom nyss tvungen att radera massa som jag redan skrivit här eftersom jag typ "vant" mig (efter en vecka?!) vid att inte ha åäö. Illa.

Iallafall. Hänger på starbucks och känner mig häftig. Miriam ser ut som om hon är påväg att somna. De andra disskuterar teknologi/tv-spel/datorer/whatever. Skittråkigt. Men jag är glad fördet.

Imorgon är det torsdag och jag jobbar bara några timmar ensam med Will då de andra hämtar Izabella på flygplatsen (hon har spenderat senaste 3 veckorna med sin pappa). På fredag blir det kort dag då det vankas läkarbesök för min del.

Lördag; chill, söndag; SAVANNAH med familjen. En veckas semester med grilla, strandliv och... håll i er.. alkohol. Det blir nice. Ska dock jobba litegrann då Art vill bjuda Elizabeth på dejt. Men det är lugnt, jag lägger bara william och har slumber party med tjejerna. fniss :)

Och så fick jag reda på att det kanske inte tar 2 veckor med telefonen. Det kanske till och med blir denna vecka. vilket vore awesome. Glad tjej!

Nu ska jag konversera och vara social. Sedan hem till sängen.
/k

Ett obefintligt socialt liv.

Typ.
Seriost.
Som nagra redan vet, sa klantade verizon wireless till sig massa, nar Elizabeth ringdwe for att kolla var min mobil holl hus (da den inte kom den dagen den skulle) sa fick vi reda pa att ett sms skickats fran avsandaren som skulle bekraftas innan den kunde skickas. Smset skickades till - hall i er - MIN telefon. Hur fan ska jag kunna bekrafta det nar jag inte ens far liv i min lilla alskling? Stupid.

Sa. E sa att den lar inte komma innan fredag. Och pa helgen ar det ingen utdelning. Och pa sondag aker vi till Savannah for en veckas semester. Kort sagt, jag KANSKE har mobilen om drygt 2 veckor.

:(((((

Jag saknar att prata med jonas sa att jag nastan spyr pa livet. Alsklingpalskling.
Talamod :(

Ikvall drar jag till starbucks och tar med mig datorn i hopp om att fixar-Chad kan laga den at mig. Far sitta och oversatta allt hah.

Jag mar daligt utan min sociala kontakt. Ueeeh.

Nu drar vi till poolen. Puss
/k


Varmebolja?

I sverige? men skarp er. Klaga inte forran ni har 40 grader. Ok?
Heh..
Ar val skont att landet i norr antligen har fatt lite varme?

Ok, sa ingen dator och ingen telefon. Telefonen tror jag skulle komma idag, det kanns bra. En van pa starbucks ska kolla pa datorn nu i veckan. Skriver mer da. Just nu sitter jag pa en av familjens datorer. Svart med tangentbordet.

Idag gar vi till poolen och jag gar inte hem forran min solbranna ar tillbaka. Punkt.

Puss!
/k

Trojansk hest-fest.

Eller något åt det hållet.
Det började med att jag förra veckan ignorerade att min norton antivirus prenumeration gått ut och POOF så är hela skiten infekterad. Lyckades på något sätt överlista vad som höll på att hända och installerade nåt gratis antispy-grejs. Panda cloud anti virus heter det, någon som vet något om det? Helst bra saker.. Just nu har jag inte så många andra alternativ.

Så, tillskillnad från min skruttiga ägodel och nästan bästa vän sedan sisådär 4 år tillbaka, lever jag livet till fullo och mår bara bra.

Har egentligen ca 3 miljoner saker på hjärtat, men ska försöka hålla det relativt kort ändå.

I helgen firades 4th of july. Fredag blev rätt lugn ändå. Vi samlade ihop en glad (eller mindre glad?) skara på 4 pers och åkte och tittade på Toy Story 3. Fet. Ni som inte sett den måste. punkt.
Lördag började segt. Jag var sjukt förbannad på mig själv som lyckats försova mig och därmed missat 4e juli-paraden. Det finns ju bara inte. HUR?!
Men, skit händer som man säger.
Kvällen blev destobättre. Jag, Miriam, Maggie och Art åkte upp till square för att titta på fyrverkerierna. haha. kom tillbaka när ni sett SM i musikfyrverkeri, typ. Poff, poff.. poffpoffpoff! och slut. WOHO.





Väl hemma började festen. Jag, Miriam, Art och Elizabeth. Jag och M hade lyckats ragga upp en Tequila, storlek LARGE och gjorde margaritas för glatta livet. När åldringarna bestämde sig för att sängen lät som ett bättre alternativ fortsatte jag och M festen i min källare. Har inte skrattat så länge, så intensivt sedan den där kvällen/natten på studenten. Jenny/Mamma/Uffe, kommer ni ihåg? Dock ingen korvstroganoff som fyllekäk denna gång.

Söndagen började i stort sett med
-"miriam.. It's 2.15 pm.. should we get up?"
-"No."
-"Ok."
Vilket beskriver känslan rätt bra.

Det blev i vanlig ordning ett starbucksbesök och sedan hem för den egentliga 4e Juli-middagen med mi familia. Revbensspjäll, majskolvar, mac'n'cheese, och allt annat som hör usa till. mm..

Kl 22.00 kom mitt schema på tal. Jag undrade bara lite försiktigt vilken tid jag skulle börja dagen efter.
-"hun. It's fucking 4th of july. You're not working tomorrow. Noone is, we're in frickin' america baby!" var svaret.
några sms senare kom Miriam och hämtade mig, jobbar jag inte imorn ska jag fan också på eric's 4e juli-fest!
Kvällen var helt awesome. Beerpong, poolhäng/bubbelpoolhäng, trevliga ansikten, många skratt. bra på alla sätt och vis.

Hahaha... "miriam, show me how much you love tequila!!"
Resultatet.. Bra där tjejen!



Dagen efter började dock på EXAKT samma sätt som "morgonen" innan. eheh.

Näfan. Det var väl allt i det stora hela. Har alltid 300 bilder på kameran efter en sån här helg. Vill inte radera nåt, men det här funkar ju inte ..

puss och hej.
/k

Sleeping in.

Otippad sovmorgon för min del. Vore ju okej om jag veta igår, men har fått veta att jag börjar 9, ställer klockan på 9 och får ett sms 8.57 om att det är flyttat till 11.
10.54 är det istället 12. Har vaknat några för många gånger sedan 7 för att känna mig utvilad.

Igår var det avsked för sandra. Det var inte alls kul. Eller trevligt, men svårt. En del känslor och många "this is not goodbye, it's see you later". Jag tänker bara på min sista tid här, hur svårt det kommer att bli.

Men åh, jag längtar tills imorn. För då är det Toy Story 3 med Miriam och Kyle. Och på lördag är det 4th of july!! Grilla ute och dricka öl på Jasons flak på the square och titta på fyrverkerierna med familjen. Myyyys.

Sist men inte minst, borde vara brottsligt att vara så brun som jag är !!!!



William är av någon anledningn nästan alltid lugn när jag slår på webkameran och tar bilder. Hm...

Puss
/k