Yard Sale.

Hos familjen Carter. Jag har gjort skyltar som de senaste dagarna satts upp och garaget är fullt av skit. Folk rasar in. Varför har vi inte sånthär hemma? Jovisst, vi har ju Loppis, vilket de har här med (fleemarket), men jag menar .. Att man helt själv har loppis. Hur ofta ser man det liksom?

William sover och Maggie trakasserar Elizabeth som försöker sälja. Visst, jag jobbar idag, det är mitt jobb att ta hand om Maggie. Men vill Maggie vara ute med mami så får hon :)

Själv sitter jag vid köksbänken och dör lite av den sprängande huvudvärken jag vaknade upp med imorse. Skjut mig typ. Har hunnit svälja både några ipren och nån migränmedicin E gav mig när värken inte gav efter. Men hjälper det? nej.

En låda med jävligt mumsiga doughnuts står på spisen, glaserade och fina. Rich kom över med dom till frukost imorse. Jag har redan tagit en, men det får fan räcka. Försöker man så gör man.

Uuuuuuuh. Har inga planer (inga bestämda iaf) what so ever i helgen. Vet inte vad jag vill :( Vill bara att älskling ska komma hit. japp.

/k

Allergivecka?

Så igår kom den efterlängtade "mirakelkrämen" som E så varmt har rekommenderat. Hoppas av hela mig att den får mina prickar på magen att försvinna. Yes, det är en av "åkommorna" som förföljt mig senaste veckorna och gjort mitt liv lite surare. Har fått som utslag på båda sidorna av överkroppen, både på mage och rygg. De kliar inte speciellt mycket, ser inte infekterade ut på något sätt och känns mest bara torra. Men de är för många och för koncentrerade för att kunna vara bara "vinterhud". Kan inte säga att de stör så mycket mer än att det är fult, men jag har ju ett problem med sånt. Tycker bara (liksom många andra) illa om att ha något på kroppen jag inte vet vad det är. Så, nu har vi alltså beställt den här s.k. mirakelkrämen FreeDerm som garanterar att all form av utslag/eksem ska försvinna inom tre dagar. En burk till mig och en till Will som även han har en jävla massa utslag. Vore ju himla skönt alltså, men pessimist by nature som man är så tvekar jag. Garantierna är så övertygande dock. Funkar det inte inom tre dagar är det 100% pengarna tillbaka som gäller. Sååå .. Upp till bevis.

Och med tanke på rubriken, funkar inte krämen rekommenderade läkare två stenhårda allergiveckor där jag första veckan tar bort allt i min kost som kan frambringa allergiska reaktioner (så som gluten, ägg, nötter, skaldjur, laktos, citrusfrukter osv) för att vecka två sakta införa en sak i taget. Vad ska jag leva på? Vatten och gurka? :(
Så som sagt, hoppas krämen funkar. 

I övrigt kämpar jag på som vanligt, både med kroppen och med känslorna. Tränar varje dag numer (!), äter min kost och dricker så mycket vatten om dagarna att jag kanske skulle behöva flytta sängen till toaletten.
Och trots brist på våg i detta hus så ser jag resultat. Vore ju fan märkligt annars. Jag menar, senaste 4 veckorna är det första jag ser på morgonen
Debbie Siebers alldeles för glada nuna, och jag gör nog inget annat om dagarna än att passa barn och dricka vatten. Kaffe och vitt bröd räknas tillochmed som min belöning. Heh.


Och när det gäller känslor så saknar jag folk något så otroligt. Får ont i magen ibland.
Men min älskling kommer redan nästa lördag och mycket mysigt ska hittas på! Fick dessutom en vecka "gratis" semester av familjen, så det var ju lite bonus. Och i slutet av maj kommer älskade Jempan. så visst har man massa att se fram emot :) och sist men inte minst, värmen är i högsta grad påväg!

Nu ska jag plocka upp Mr. Cranky från sin sovstund.
:D

/k

Beckismen.

Man lär sig något nytt varje dag. Verkligen, iallafall här. Jag och Sandra har pratat mycket om känslor, jag lärde henne min känslo-metod jag följer här varje dag.
Varje tanke man tänker fungerar antingen stärkande eller begränsande. Man ska försöka vända de negativa tankarna till konstruktiva, se det positiva i det och dem man möter. Alltså, hela tiden aktivt och medvetet tänka positivt. Har för länge sen läst om denna indiska (tror jag? det var så länge sen att jag glömt både vartifrån den kommer och vad metoden kallas. Någon som känner igen och kan berätta mer?) metod och försökt att tillföra den så mycket som möjligt i vardagen. Skillnaden mellan att kontrollera och stänga ute känslor är dock hårfin, och kan ibland göra att man mår bra några dagar, sedan kommer hela skiten som en käftsmäll.
Än så länge fungerar det bra. Jag klassar det som en sorts meditation som faktiskt stärker både kropp och själ. Testa! i många fall fungerar det!

Sandra kontrade med att lära mig vad Beckismen (ett påfund av Dan Bäckman, min nya gud) innebär. Vi tänker leva efter det.
Oväntat, motsatt... Omvänt.
Haha, helt rebelliskt.

______

klockan är strax efter tio en regnig måndagsförmiddag och jag har just lagt William i hans spjälsäng för nap-time.
Maggie är i skolan. Lugn och ro :)
Jag inser att jag inte skrivit så mycket vettigt på sista tiden (säger dock inte att detta inlägg blir vettigt :P).
Helgen var finfin. Fredagen var Pizzanight och Stevi B's Pizzabuffé lockade.
Det finaste av allt var att stället till och med har Dessert-pizza! :D

Ser ju jätte-nasty ut, men jag lovar, Asgott!

Resten av fredagen blev lugn. Kom i säng innan 12.00 vilket är en jävla bedrift för att vara jag :)

Föregående dags tidiga sänggång gjorde ju alltså att man kom upp någolunda tidigt lördag morgon. Väderprognosen sa sol och 22 grader celcius, och en sådan dag sover man bara inte bort. Sandra plockade upp mig och mot Marietta Square och caféet Cool beans bar det. Solen gassade och där satt vi, pratade skit, drack latte och bara mådde bra.
Hade lovat att fota familjen lite, så vi mötte upp dem och jag knäppte bilder av bara farten. En del blev faktiskt rätt bra!













Lite svårt att fånga alla i ett bra ögonblick, speciellt när de två små inte riktigt vill vara med.
Art var dock inte hemma i helgen, så om han inte går med på mitt förslag om att klippa in honom (sådär jättefult och komiskt) på vissa bilder så ska jag släpa upp dem till Square nästa fina dag igen.
Är relativt nöjd, framför allt för att de blev så nöjda. En gnutta fix i PS och de kanske är i kaliber att komma upp på väggar här hemma.

Så 22 grader i lördags, ösregn idag och snö (?!) idag. Värsta aprillvädret.
Hoppas på sol både ute och inne kommande vecka.

Idag är det bara 12 dagar kvar tills älsklingen kommer! :D:D

puss och på återséende.
/k


Cold.

Förkylning of doom. Men vad som skulle kunna vara värre än min förkylning är Wills förkylning. Bah.
Seriöst, han sover knappt, han gråter konstant, han har fått utslag och han vill inte äta. Stackare.

I övrigt är det mesta bra. Förra veckans olyckor höll i sig några dagar till, men bortsett från förkylningen verkar min lycka ha vänt (knock on woods).

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, det är mer på begäran hemifrån jag skriver nu. Heh!

Min födelsedag (och efterföljande helg) var kanon. Det var hockeymatch Atlanta thrashers vr NY Rangers, det var öl och cupcake-tårta (!!). Det var mer öl, födelsedagskalas hos sandras värdfamilj, shopping och Japansk restaurang som min familj tog med mig på. Helt mysigt!
Ska försöka få upp lite bilder (så fort Elizabeth skickat dem till mig) inom kort.

Just nu sitter jag på en förväntad ledig torsdag och väntar på att William när som helst ska vakna pga att han inte får luft genom näsan. :(
Fett tråkigt är det sådana här tillfällen när jag bara i princip sitter och stirrar i köket. Kan inte direkt göra någonting när lillen sover och Maggie är i skolan eftersom jag dels inte hinner och dels inte har någon bil. Så fort E kommer hem ska jag dock låna bilfan och ta en sväng till postkontoret, det har kommit nånting dit. spännande!

Tills vidare har jag faktiskt inte ett skit på hjärtat, kan avsluta med att citera mina kära familjemedlemmar här.

Runt middagsbordet en vardagskväll, alla äter för en gångs skull tillsammans (E är ofta borta på möten eller håller i fitnessgrupper).
Art: Ok, so I have an announcement to make .. While we're all together, I think it's a good time to tell you guys .. (ler finurligt och lägger tid på att titta på alla ordentligt).
Shit, tänker jag. Han har vunnit på lotto. Tittar på E och försöker läsa om hon vet vad han ska säga eller inte. Det vet hon uppenbarligen inte och även hon ser sjukt frågande ut.
Art: (efter en lååång paus) Yes. It's true.
(lååång paus igen)
Art: I'm really gonna run for American Idol 2010.

HAHA. Kan ju tillägga att han är mer eller mindre tondöv. Men sjunger gärna ändå.


Maggie och jag satt och pratade i bilen en dag efter att jag hämtat henne från skolan.
M: Guess what came in to our classroom today!
Jag: What??
M: GUESS!
jag: Ehmm... santa claus?
M: Nooo.. Guess!
Jag: I can't guess, tell me!
(och så fortsätter det nån minut till..)
M: It was sooooo funny, guess!
Jag: Maggie, I really can't guess, tell me!
Maggie: It waaaas..... (jätteentusiastiskt) .......
.......
Jag: ?
Maggie: I'm not gonna tell you. Maybe later. When I go to bed. But... no, I'm not gonna tell you.

WHAT!? Så har hon fått mig jättenyfiken i typ 5 minuter. Skitunge.
Fick dock tillslut ur henne vad det var när jag hotat att aldrig mer ge henne godis. Japp, jag är en hemsk människa, men ville ju så gärna veta vad det var. hah.

Det var förövrigt en lärare, utklädd till en leprechaun (typ irländsk pyssling, iom att det var St. Patrick's day igår). WOW. Och den historian var jag tvungen att hota mig till.




B-day.

AAH men TJA. Om några minuter slår klockan över till 00.00 och jag blir 20 feta jordsnurr. Ja, vår tid då.
Och är det inte komiskt eller, den senaste veckan har kanske varit den sämsta i värdshistorien. I korta drag så har jag lyckats dra på mig tre olika åkommor/besvär. Jag har besökt doktorn här en gång och apoteket hela tre gånger. Folk har dragit i mig, stuckit mig i fingrarna och bara varit allmänt otrevliga. Medicinen som skrevs ut för en åkomma kostar $600 (ca 4500 SEK) och är by far mer än vad jag har råd med. Förvisso täcker min försäkring skiten, men måste ju betala ur egen ficka först för att sedan skicka räkningen till försäkringsbolaget.
Och en salva till åkomma nummer två gav mig såna feta allergiska reaktioner (VAFAN jag är ju annars aldrig känslig mot NÅT?!) att halva jag svullnade upp. Med andra ord, veckan har i princip bestått av sjukdomar och bråk. Och ja, självklart tre hysteriska barn. TJOHO.

Så, allt detta resulterade igårkväll i en fet panikångestattack där jag desperat stog (kl 2 på natten bör tilläggas) i sängen (läs: Stog) och försökte få tag på nån i sverige som kan lugna mig. Älskling hjälpte mig och pratade med mig, men mammalängtan var enorm och jag behövde helt enkelt mami. MEN NÄÄÄÄÄ jag har ju självklart ingen mottagning här nere i källaren, så jag kom på den fenomenala idén att gå ut. Har ju egen ingång här nere så det skulle väl inte vara något problem.

SÅ, där är jag, halv hysteriskt gråtandes, helt uppsvullen och jätterädd för den allergiska reaktionen. Går ut och och stänger dörren bakom mig, väntar på att mami ska ringa upp. Vad händer? jo, MAX en halv meter från mig sitter en jävla PUNGRÅTTA med gaddarna i högsta hugg beredd att anfalla (eller eh, vad vet jag. Den satt där iaf). Jag dog. Verkligen. Har nog tamejfan aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Trodde inte asen var så stora? Jaja, den där var iaf enorm. Från nos till svans, LÄTT mer än en halv meter. Och tjock. Den hade säkert käkat en ponny till lunch :(



Summa sumarum. Jag är sjuk, jag har stött på vilda djur, jag har haft allergiska reaktioner.
Som grädde på moset har även alla barnen varit sjuka och griniga hela veckan, jag har lyckats slarva bort ett tredje par hörlurar, jag har lyckats krympa 50% av mina kläder i torktumlaren, jag har gjort av med två veckors lön på 4 dagar, jag har ramlat och gjort något med fingret så att det gjort ont i över en vecka, jag har gråtit en sisodär 100 ggr OCH jag spillde nyss nagellack i sängen.

Sådärja.

Nu kan det bara bli bättre, right?
Något som gjorde min dag sjukt mycket bättre var dels Sandra och starbucks (<3), dels att jag fått en tidig födelsedagspresent av familjen: Biljetter till ishockey imorn kväll! :D:D:D
Atlanta Thrashers möter New York Rangers och jag och Sandra ska dit :D Mysmysmys.

Helgen verkar bli bra trots veckan från helvetet. På lördag blir det möjligt party, på söndag åker vi down town och myser runt på atlantas gator och farmåt kvällen ska familjen tydligen bjuda ut mig på en ännu hemlig restaurang.

Denna vecka är nästan över. Vi drar ett streck över skiten och tar nya tag. puss!
Ps, en eloge till alla som faktiskt orkar läsa mina långa inlägg.

/k

Må bra piller.

Så. Jag har alltså gått och köpt ett organiskt hjälpa-till-med-vikten-piller. Nepp, jag vill inte kalla det för bantningspiller. Så folk (MAMMA) kan sluta oroa sig redan här.

Pillret ska första veckan intagas vid två tillfällen, ett på morgonen och ett 6 timmar senare. Vid båda tillfällena på tom mage. Följande veckor och så länge man väljer att ta det skall det intagas 4 piller om dagen, men vid samma tillfällen som tidigare, alltså 2st på morgonen, 2st 6 timmar senare.

Jag började igår och på begäran väljer jag att skriva om det här. Både för egen räkning men även som en egen recension att läsa för andra. Jag menar, jag är i fuckin US and A och här är bantingspiller och annat roligt receptfritt.

Det här pillret (Än så länge nämns inga namn) ska alltså minska hungerkänslor, innehåller grönt te vilket hjälper matsmältningen och se till att kroppen inte tar upp så mycket fett som tidigare. Dessutom Innehåller det koffein för att ge energi till hela dagen. Det sistnämnda innebär att jag (för tillfället) lagt av med koffeinprodukter så som Kaffe och Coca Cola.
Och som om det inte vore nog med ovanstående fördelar, just denna utgåva av pillret är speciellt till för kvinnor och håller hormonerna (trots de kroppsliga förändringar pillret utlovar) i schack.

Jag har läst några dussin recensioner och de flesta säger samma sak: Precis som med ALLT annat måste självklart även kost och motion anpassas. Vatten skall drickas och gärna hur mycket som helst om dagarna. De som faktiskt har fixat det här har totalt rasat i vikt. Med andra ord, 90% av recensionerna var bara positiva.

SÅ, såhär ser det ut för mig just nu. Allt koffein är väck, inga såser, inget socker, havregrynsgröt istället för pannkakor, sallad istället för mackor osv osv.
Träning utförs på daglig basis, mer eller mindre. Tar 1-2 vilodag/vilodagar i veckan och gör övningar som jag faktiskt klarar av (det sista jag behöver nu är att ta mig själv vatten över huvudet).

Bortsett pillret förväntar jag mig ändå resultat. Har Bytt ut i princip hela min livsstil. Hoppas dock att pillret ska hjälpa mig på traven.
Jag måste ju förståss lägga till att jag hårdbantar inte. Jag lever bara EXTREMT sunt här (mycket tack vare den hälsosamma familj jag haft turen att komma till) och äter och dricker bra. Jag har bara bytt ut saker i min kost som faktiskt inte är så bra. Vatten har blivit min bästa vän och jag känner redan nu hur mycket bättre och fräschare jag känner mig.

Så, är du intresserad är du välkommen att läsa, fråga och reflektera. Tycker du att det här är idiotiskt, är du det inte, ingen behöver döma mina beslut.

:)

/k

Veckans ketchup.

Eller, weekly catch-up, som man också kan säga.
Nu är det söndag kväll och jag är inte ett dugg trött. Veckan har varit helt ok och helgen har som alltid varit asbra.

I fredags kom också Sandra hit efter en lååång dag och vi drog som vanligt till taco mac. Shit pomfritt, hade ju längtat efter buffalo hot wings med ranch och french fries hela veckan. Istället för den traditionella midnattskaffen på starbucks så åkte vi till dallas (en närliggande ort, vad trodde ni jag menade, staten dallas eller? ehehe) och träffade folk. det var riktigt trevligt. Därefter bar det av mot mitt hus där vi drack öl och levde rövare några timmar till för att sedan somna som barn. Lördag började omedelbart med latte och en svindyr macka på starbucks. Sedan SHOPPING med stora bokstäver. det inhandlades allt från sommarkläder till hårfärg till organiska må-bra-piller till smink... Trodde det skulle svida i plånboken, men icke! Vi älskar helt enkelt super Target. ehehe.

Dagen slutade med ännu en (jävligt ovärd dock) tripp till dallas där vi stannade i ca 5 minuter. Det var fest och det var skittråkigt. Vi sätter bara punkt där. Vi hade dock vårat eget party i bilen till och från dallas, kan nog påstå att vi hade roligare än nån annan i georgia den kvällen. Två psykfall på söderns galna vägar, typ.

Dagen idag har bestått av middag hos släktingar, fika i solen på världens mysigaste cafés uteservering (INTE starbucks) med livemusik som underhållning och en girls-night på restaurang där jag och Sandra plockade med oss Izabella och bjöd henne på mat. Tror hon uppskattade det. Det gjorde iaf jag, behöver mer kvalitétstid med skitungen.

Nu har jag precis suttit på uteplatsen med en öl i handen och haft ett nödvändigt samtal med Elizabeth. Hon är bäst på alla sätt och vis och inte bara min mami i usa, utan även en väninna och rådgivare. Art börjar dock känna sig utanför och har börjat prata om att han vill vara med på våra girls-talk-nights. hah! Tror iofs han ångrar sig när han inser vad vi pratar om.

Förresten. Maggie är ju underbar. Hon kläcker ur sig både det ena och det andra och gör att jag fan aldrig får en tråkig (eller lugn för den delen) stund.
Denna veckas bästa var helt klart:

Maggie: (pekar på en bil) You know what we call these?
Jag: No, what?
Maggie: A car. Do you know what we call these then? (pekar på ett hus)
Jag: No?
Maggie: We call them houses.
Jag: Really?
Maggie: Yeah, really!

Och så känner hon sig jätteduktig när hon "lärt mig något nytt".
Kan även tillägga att hon gjorde detta HELA veckan. Haha söte.






Ny hårgfärg. Som vanligt när jag färgar håret så är det ju inte färdigt, utan slingor ska i. Men kan ärligt talat att jag för tillfället trivs helt ok i brunt.
Förresten, bilden till vänster (suddig, jag vet..) är på ett halsband jag fick av älskling förra veckan! Han skickade det över atlanten typ av ingen anledning (antagligen för att han är asbra?) och jag blev aslycklig. Ett halsband jag själv hade glömt att jag fingrat lite på innan jag åkte från snö av sweden och det är hur fint som helst! På begäran läggar jag alltså nu upp en bild att beundra och bli avundsjuk av :)


Trots jättehemsk söndagsångest i princip varje söndag så mår jag också väääldigt bra, varje söndag. Jag trivs så sjukt mycket. Imorn är det två hela månader sedan jag kom till det stora huset i marietta och jag älskar varje dag, på ett eller annat sätt. Om det bara fanns ett sätt att få hit alla mina nära och kära skulle jag inte tveka en sekund. Jag skulle helt enkelt flytta hit.

På återséende!
/k

Tarina Tarentino.

Sitter och blir helt till mig över att Tarina Tarentinos stuff kommer till Sephora! Dock så verkar det bara vara hennes smink som kommer, inga smycken...

Alltså seriöst, jag dör. Mumsigt värre.




IH!

/k

Torsdag.

Och lite ledig tid på förmiddagen. Izabella i skolan, Maggie i skolan, och Will är med Elizabeth på mammagympa. Tror det var bassäng idag så förhoppningsvis är han trött och seg efter en dags plaskande :)

Har dåligt samvete. Trots min lediga förmiddag så lovade jag E att gå upp och skjutsa Izabella till skolan. Det blir för krångligt för henne själv (packa in ALLA ungar i bilen, åka och lämna I, åka hem, packa ur Maggie och Will och sedan packa i Maggie och Will en gång till bara en halvtimme senare), då Art är iväg på affärsresor hela veckan, så jag hoppade in som frivillig och erbjöd en hjälpande hand. Så försov jag mig.
Hon var inte sur och sa bara att "it's ok! You're not working!" vilket skulle stämma om jag faktiskt inte sagt att jag skulle göra det ... Så idag tänkte jag försöka hinna med att dammsuga och tvätta lite åt dom, bara som kompensation för min lathet.

Dagen startade alltså inte på det bästa tänkbara sett. Men det blev bättre. Gick upp och körde i numera sedvanlig ordning ett pass med Slim in 6*, la på lite magträning på det, duschade, och gjorde mitt underbara te och min ännu godare gröt. Nu känner jag mig som människa igen.

*Becka undrar, jag svarar haha.
Slim in 6 är alltså en samling dvd:er som innehåller träningsinstruktioner, lite som friskis och svettis-pass. På kort tid blev det väldigt stort i USA, då det verkade fungera. Det ÄR fett jobbigt och trots att jag tagit en vilodag så har jag knappt kunnat röra mig (förutom med det då hah) under veckan. Träningsvärken är ENORM!
Enligt detta ska jag alltså kunna omforma kroppen på 6 veckor. Hur mycket varierar självklart, men jag hoppas att iaf se NÅGRA resultat. Jag kör på med det, Powerwalkar så fort jag får chansen, dricker ca 2-3 liter vatten/dag och käkar nyttigt. Jag har  princip bytt ut hela min kost och faktiskt hittat en balans jag trivs med.



Älskar det här känslan. Känner mig pigg och fräsch hela dagen.

Nu kom Mrs. Carter och lillskiten hem. Dags att jobba.

/k

Tell everybody I'm on my way. And i'm loving every step I take!

Mjorå. Dagen började med att älskling ringde klockan 06.30 och väckte. Därefter masade jag mig upp (sängen är ju sååååå skön) och satte igång med ännu en vända av "slim in 6, start it up". Fett jobbigt, men riktigt skönt att kunna göra hemma, i mitt eget sovrum, istället för att masa sig iväg till gymmet så tidigt. En dusch senare, en kopp grönt te (mhm, har bytt ut morgonkaffet...), och den sedvanliga havregrynsgröten senare sitter jag här och inväntar dagen. Skulle nog fått "ta över" för länge sen men E är fortfarande hemma och i duschen. Oavsett hur mycket Will skriker tänker jag inte klampa in i deras badrum när hon är där.

Runt 10 hoppas jag att en st Sandra dyker upp för den snart traditionella onsdagsfikan. Hoppashoppashoppas hon får köra för sina värdföräldrar (igår snöade det, så alla är nojiga. Men hallå, man är väl från norr liksom).

Ska dessutom jobba i princip hela dagen idag. "slutar" vid 16, men ska ta izabella till gymnastiken vid 17 och sedan passa alla tre fram till 21.. Bah. Jag kommer vara TRÖTT..

Så nu ska jag njuta av mina sista lediga minuter på ett tag. Puss!

/k

Sunday anxiety.

Vi arbetar alla på olika sätt med vår söndagsångest. Själv tar jag egobilder.




Helgen har varit riktigt bra. Har inget större att klaga på. Det har varit fest, nya ansikten, många skratt, solsken och självklart självklart SJÄLVKLART starbucks (dock endast en gång om man inte räknar med Au-pair-mötet, vilket man inte gör. tjoho!)

Jag kom tillsammans med Sandra fram till en sak idag. Disskuterade känslor som hela tiden sprider ut sig i kroppen och skapar EN känsla av kaos. Jag har börjat definiera känslan som levande. På riktigt, har aldrig kännt mig så levande som jag gör här. Det är underbart.
Dock så hatar jag den här molande känslan om framförallt söndagskvällarna. En orolig, osäker ångest inför veckan som komma skall. Jag vet inte varför, men kanske är det för att ingen vecka är den andra lik. Jag är väl nervös kanske, fortfarande.

Kvällen har i stort sett bestått av panik inför skolan och ilska över att jag inte kan ta de kurser jag vill+att det kommer kosta mig så sjuuuuukt mycket pengar. Fan.

Avslutar hela skiten, dvs den gångna veckan, med världens underbaraste vackraste låt, jeff buckley - Hallelujah. Älskar låten och den spirituella känsla jag får av den så mycket att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta.

Maybe there is a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew you

And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken hallelujah



/k