I'm holding every beat steady and low.

Så var det måndag igen. Herreminje vad veckorna går, och just nu i jobbsökar- skol- tränings- och allt annat-tider så känns det verkligen som att man skulle vilja ha en extra dag i veckan.
Fast, jag ska inte skylla på skolan. Den är slappare än slapp och trots att halvdagar är mycket skönt så ångrar jag liiiite att jag inte valde till något mer, kanske foto B eller naturkunskap eller varför inte svenska C?
Men nu är det försent, inget att grubbla över. Går ju alltid att läsa igen om framtiden så vill.

Jag har just gjort ett helhjärtat försök till nagelvård, vilket verkligen behövdes. Försökte fixa till franska manikyr-looken med vad jag hade, dvs. det vita man har upptill och ett genomskinnligt nagellack. Det gick.. sådär. Får se till att köpa mig ett vanligt set. Det är inte alls dyrt och eftersom jag tycker det är fint med välvårdade händer så kan det verkligen vara värt.

Medan jag höll på så la jag märke till att jag är sjukt shoppingsugen. Inte direkt när det gäller kläder utan mer småsaker som blingbling, nagellack, hårgrejor, osv. Alltså sånthär småplock som kommer i så många fina färger. Jag tror jag ska ta mig ner på stan nån dag nu och småhandla. Sånt blir man glad av!

Till sist vill jag berätta att jag inte bara hittat tillbaka till Johnossi, utan även Mando diao. Blev ju invigd i mandoismen av Laana och Mikaela tror jag, i ettan (?) genom Good morning Herr Horst.
Och ja, deras nya platta Give me Fire går ju bara att tycka  om.
Tack för den, dalmasarna!



/k

I'm gonna dance with somebody.

Förresten, jag har varit klåfingrig och pillat på nån kod i stilmallen. Tog bort någon som tydligen skulle vara där och minns inte vilken. Jag vet inte hur det ser ut för er, men hos mig så kan man tydligen bara läsa två eller kanske tre inlägg tillbaka i tiden då bakgrunden mysteriskt gått upp i rök.

Men jag ska ordna såfort jag orkar sitta och testa mig fram. Eller såfort
Tore hjälper mig.
Han får lite smygreklam som muta, ehehe.

/k

Oh brother, can you help me out?

Oooooohyes, jag är så himla underbart jävla asglad idag.
Eller inte, jag är nog mer bitter. But still på gott humör. Jag försöker iaf! :)

Nu är det som så att om min kära mor nu inte vore så rosenrött frälst i vår svarta lurvtuss här hemma (de flesta av er vet nog om mammas besatthet av kissen Elliot) så skulle jag genast göra slag i våra nyårsplaner och rakta pälsen av kattfan.
Han har nämligen bestämt sig för att hallen verkar vara en ypperligt bra toalett och har speciellt siktat in sig på mina skor. MINA SKOR, av alla skor som står där. Det är kompis!

Så, två par av mina skor, faktiskt de enda två jag använder till vardags luktar alltså förjävligt och lukten försvinner inte trots evinnerliga tvättar.
Ett sko-inköp är alltså på sin plats, skall utföras redan imorgon eftersom jag inte har ett skit att gå i (om jag inte vill bli dyngsur om fötterna eller gå i mina 10-cm, vilket jag inte vill).
För ALLA MINA MILJONER SOM JAG INTE HAAAAAR
AAAAAAAAAAAAH.

Men, the good news is..


... waaait for it...

*trumvirvel*

Att jag ändå inte kan gå ut helgen efter min födelsedag (som det var planerat) eftersom jag mot min vilja lovat att hjälpa syrran att flytta. Så på fredag eftermiddag bär det av mot sthlm för att flyttas, städas, monteras och allt annat som hör till. Inte förrän söndag eftermiddag är hemkomst planerad. Så jeeey, plötsligt har jag råd med dojjorna!

Haha jag är sjukt bitter. Tur att jag ändå inte har största behovet av att firas. 19 känns ändå inte så jättespännande. Jag sparar det till Jempans bemärkelsedag ist, känns som att den blir roligare.

Men, trots mina kanske till synes världsliga problem så mår jag rätt bra. Dagen/kvällen har inte innehållit något spec, ändå är jag glad. Det kanske tillochmed blir en bra vecka :)

Och för någon update när det gäller McDreamy så undviker jag honom nu. Han kan få smaka på sin egen medicin.
Jag har nu "missat" 3 samtal bara idag (NU DUGER JAG MINSANN!).
Funderar på att höra av mig/svara på tisdag. Kanske. Eller så kanske jag "'mår dåligt och stänger av mobilen". Jag har inte bestämt mig än.
Hämnd är alltid bästa medicinen!

Känns som jag hade mycket på hjärtat idag, vi hörs kanske senare för mer.
Fast jag borde inte trötta ut er. haha.
/k

It is against the law for you to play your musical instruments

Jahaja. Så nu har en stackars snubbe uppe i Arvidsjaur blivit påhoppad av ordningspolisen pga ett toalettbesök. Eller ptja, toalettbesök utan toalett då. Snubben var enligt aftonbladet testförare i arvidsjaur och hade just vid detta tillfälle blivit tilldelad natttjänsten.
Mitt i passet så kände han hur nöden knackade på dörren och, som man säger, nöden har ju faktiskt ingen lag.
Regeltrogen som han är så känner han till lagen om förargelseväckande beteende , dvs, bl a att man inte får kissa på offentlig plats. Så han letar i första hand efter en toalett längs med vägen. Men hittar självklart ingen och kör till ett mer avsides område för att lätta på trycket. Och plötsligt var farbror blå där med sirener och blåljus och hela baletten. 800 kr i böter och en fet utskällning senare fick mannen åka. Jävla pekpinne-tönt till polis. Utskällning!?

Men duuuuuuuuuh jag blir irriterad på det här. Han var ju tamejfan mitt ute i ödemarken! Smög poliserna efter honom i hopp om att han förr eller senare skulle göra något olagligt? Har dom inget viktigare för sig än att bötfälla människor som måste välja mellan "förargelseväckande beteende" eller pissa i en flaska i bilen? Fast det är ju klart.. Det kanske behövs pengar till nästa julfest eller så.

Jag har ett jättebra alternativ; sätt upp fler offentliga toaletter längs med vägkanten så kanske man kan undvika att sådant händer? Men tyväääääärr säger kommunerna, det blir för dyyyyyrt.
Jag tycker absolut inte att lagen om att pissa på offentlig plats borde slopas, men hey, lite undantag kan man väl ta? Det är rätt stor skillnad mellan mitt ute i ingenstans och inne i stan.

/k

I'm falling in love with your favourite song.

Och ja, ett inlägg till. Bara för att jag måste klargöra något.
Det här är ingen modeblogg. Det är heller inget inferno för politiska åsikter. Det är varken nyttiga kost/träningtips eller matlagningstrix.

Det är om MIG.
BARA om MIG.

Så, då var det klart. Jag postar lite olika saker beroende på hur det faller sig. Beroende på humöret.

Varför jag tar upp det här är för att jag hittade just en pojk som försöker arbeta sig upp i boggvärlden. Det går inge bra, men visst, han ska ha en jävla eloge för att han försöker iaf.
Jag gillar speciellt inlägget där han ska "göra massa viktigt, men ställ gärna massa frågor till mig, innan 22.00!"
I kommentarlådan för just detta inlägg är det tommare än i en tjockis fruktskål.
Så han HITTAR PÅ lite frågor istället!
Och ja, sånt skit, att vara glättig och fråga ALLA (alla..2?) sina läsare hur deras morgon är eller vad dem tycker om H&M:s nya vårkollektion känns bara.. värdelöst. Patetiskt.


[Uppdaterat på allmän begäran, 090221 kl 13.53]

Är någon intresserad av att läsa snubbens blogg och få sig ett någorlunda gott skratt så finns han
här.
Kan nån förresten lära honom att inte sätta reklambanners över texten? Opraktiskt.

Därför vill jag klargöra det. Jag frågar inte hur ni (om ni nu är Jenny och Linda, eller betydligt fler) mår, för det kan jag ta irl istället. HÄR är det MIG det handlar om.

Däremot vill jag höja honom något till skyarna genom hans enormt djupa kommentar om Veronica Maggio:
-"Aldrig någonsin förutom Daffy har jag hört en sådan rikedom med textlåtar."

Made ME laugh!
... Då vet han inte mycket om musik..

/k

But you know the future's yet to be told.

Woho! Idag hände det äntligen något. Först kom Malin och Jenny på fika hos mig.
Jag började känna mig som gamla mormor som sitter hemma och undrar varför barnbarnen inte hälsar på längre.
En bidragande orsak till detta är att jag haft så lite att göra så både "halv 8 hos mig", "antikrundan" och "på spåret" har varit något jag tittat på med.. hör och häpna.. Entusiasm.

Iallafall. Så dom kom och förgyllde min vardag vi fikade och fönstershoppade (heter det så?) på internet.
Därefter kom Maria och Lillfisen förbi en sväng för att visa att den sistnämnda kan GÅ MED SKOR PÅ SIG NU!!!111ettett.
Men det var fint.

Sen ruttande jag lite igen. Det blev sig till sist en sväng till Soda med Miss J. Jag köpte i vanlig ordning en latte men mindes försent att det var mjölk i (slog mig skithårt för pannan), så jag satt mest och såg fin ut, vågade inte dricka pga senaste dygnens magproblem.

Mina fynd under shoppingturen (som egentligen bara ägde rum i min hjärna tyvärr):



Jättejättejätte lattjolajban-armband från
Milajki.
Finns maaaassaaa belocker att komlettera med. Och yes, en svensk sida!


Jag blev typ kär. Världens sötaste halsband med världens sötaste cupcake, även detta från Milajki.

  
(Okej, blev från början tipsad av Laana, men ptja, det har dreglats över även dessa idag.)
Underbara skor från Haléns. Finns som ni ser i både rosa och svart och ska jag vara ärlig så är de rosa enligt mig finare. Men nä, jag är nog mer för dom svarta i slutändan. Dessutom ingick vi i pakt, och Laana slängde sig över de rosa först ;)




Som vanligt så ligger denna (liksom ungefär allt annat på denna sida, jag skulle vårda varenda klänning som mitt enda barn) sjukt högt upp på önskelistan, tyvärr är det snordyrt att skicka efter saker från staterna. Otur om det dessutom blir tull och skit. Men för er som har råd: Pinup clothing.




Även denna blev jag lite kär i. Denna från Nelly.com, kanske skulle fungera som studentklänning?
Tjejerna röstade ner just det förslaget, men jag vet inte.. Jag får inte vara trånsynt när jag väljer den.

Det var lite av det jag fastnade för idag. GE MIG!
Nu har jag just krupit (krypit?) ner i sängen med The killers. Det är nice. Om bara min mage kunde lugna sig en aning..
Nä, nu ska jag knyta mig, som man brukar säga när man börjar närma sig ålderns höst.

/k

Psycho Sideshow is in your head. Yeahyeah, It drives you insane!

Böööh. Min sjukdom har tagit en något oväntad vändning och gått från benämning förkylning till illamående. Det är mindre roligt eftersom jag försöker äta och bli frisk, men istället måste gå från matbordet till sängen, i rädsla att kasta upp något obehagligt i tallriken. Kan inte ens stå upp utan att bli yr och tappa balansen. Gör mig frisk, NU!

/k

I'm sick and tired of staring into a wall, I wanna do something fucking special extraordinary.

Jag kommer inte på något vettigt att skriva. Bjuder på  ännu en ful Xzibit istället.




Jag är phett sjuk. På bättringsväg dock.
Är allmänt grinig och sunkig. Men ja, även det går över.
(tyck lite synd om mig)

/k

Up my nose and down my throat went all the money.

Mhm, suka sejen idag. Förkyld.
Min hals vill typ hosta upp både sig och lungorna, vilket inte är ett skönt alternativ för moi.
Jag har iaf bunkrat upp med en termos med te, då jag får ångest när jag tänker på den stundande natten, att jag ska (och vill) sova, men hur nu det ska funka. Jaja, med alltid varmt te så borde jag vaggas in någon gång iaf.

Och saudan vad kissnödig man blir av allt te-drickande :/

Och abstinensen ja, den ska vi inte prata om. Bara för att jag inte kan röka innebär ju inte det att suget inte finns. Määäh. Dumt att reta upp halsen med ett par bloss, så jag struntar i det.

Sjävklart finns det aldrig något bra tillfälle att bli sjuk, men om jag skulle välja ett så är det iofs typ nu. Lov och söndag. Ingen stress och inga större planer. Nu har jag tid att bli sjuk helt enkelt.

Alla hjärtans dag spenderades hos Tore och Linda. De bjöd på smarrig tacopaj, godis, jag hade med semlor och vi myste med film och prat. Trevligt!
Och än en gång så glömde jag ringa malin, lovade ju att ringa ikväll. Gosh, mitt minne suger. Hoppas jag minns imorn.
Nu ska jag bli trött framför teven. Imorgon händer precis ingenting.

/k

On Valentine's day.

Yes. Jag trodde nog att jag tyckte rätt bra om alla hjärtans dag. Men nä. Jag gör nog inte det, trots allt.

Det går inte att komma ifrån kärleken som omringar en just denna dag. Det finns t.ex inte en enda sida på internet där en fet banner är uppsatt, innehållande hjärtan och texter i stil som "ge din partner något speciellt". Eller liknande.

Men jag har ingen partner. Tänker därför inte "älska någon lika extra" idag. Istället skänker jag en tanke kärlek till alla dom som inte har någon. Kanske har det just tagit slut, kanske har det aldrig funnits något. Kanske har någon mist sin kärlek, och upplever första hjärtansdagen som änka/änkling.

Nä. Jag gillar inte sådana här dagar. Och jag vet att det är min stadiga åsikt, med eller utan partner.
Detsamma gäller egentligen Mors- och Farsdag.

Well..

Idag är jag tung i huvudet. Jenny har åkt till sälen och jag saknar henne redan.
Vad ska bli av det här lovet egentligen?

/k

She's so bad that it's good.



Woooh, kom nyss hem, kollade det nödvändigaste, slänger upp min favorit från
Pewpew inför morgondagen och ska rusa igen.

Bra dag idag, hoppas den fortsätter så!
 (Och grattis till Hanelulu, 18 och grejor!)

Puss
/k

I've been looking for freedome.

Uäh. Imorgon blir en jobbig dag.
Skriver "schemat" här, så har jag det nånstans.

08.30-11.30
- Skola
11.30 - Posta väska
12.00/13.00 - Träna
15.00 - Presentshopping
Träffa Steffie, nånstans här tror jag
17.00 senast! - Färga håret
19.00 - middagsgäster hemma=mat.
20.00 - hos hannele.

hm, det blir körigt där mitt på dagen och på eftermiddagen .. :/

/k

River queen.

Men waaaaat. Så Ky är på min J? Det ska vi allt sätta stopp för! ;)

Yes, så äre. Sitter och snokar runt på alla möjliga människor, är i behov av allt och ingenting på samma gång samtidigt som ungeär ALLA verkar ignorera mig. Fint! Jag skriver ett blogginlägg istället..

Mm torsdag, underbara torsdag. Det bästa med torsdagar är att man är sjukt nära helgen, men tillräckligt långt borta för att få sitta hemma och såsa hela kvällen utan att bli rastlös. Haha jag börjar bli gammal. Bingolotto och kortpermanentat hår nästa!

Och förresten, Forgive me father, for I have sinned.
Idag följde jag inte alls mina nyttiga regler. Och satan, sånt samvete jag fick?
Imorn blir det garanterat träning. Jag vill ju verklige lyckas.
Till alla er som tycker att mina "regler" är fjanterier, att jag verkar tvångsmässig eller att jag överdriver; Skit ner er.
Det här handlar om principer, att jag själv bestämt mig och vill verkligen inte svika mig själv.

Såatt så ligger det till.
Nu ska jag skriva loggböcker till mååånga lektioner bak i tiden som jag missat. Sen slå in en väska som ska iväg imorn.
Puss!
/k

Death won't greet you with open arms.

Åmenherreminje.
Min mage har aldrig knorrat såhär förut. Vill inte påstå att jag är vrålhungrig, men knorret yrkar på något annat.

Om någon vill veta har jag dessutom varit kissnödig i sisådär 2 timmar nu, men när gitarren efter flera veckors tystnad kom fram och jag äntligen lärt mig plock på grundnivå så är det sjukt svårt att låta bli att plinka.

Wellwell. Curriculum Vitae har skrivits, CV för er som inte förstog eller hört ordet förut. Det var intressant. Fyllde i en skitbra mall genom Arbetsförmedlingens hjälptjänst
Avstamp, ett  mycket bra tips till er som inte kommit igång med skrivandet än, men likt förbannat ändå börjar få panik inför vårens jobbsökande. Och ja, det är hög tid nu. Jag känner mig lika stressad.

Kom ihåg att inte skriva som alla andra. Sätt gärna lite färg på pappret eller skriv ut det på a3, do what ever it takes to sticka ut.
Men ta inte i för mycket. Man vill inte framså som en dement galning på flykt från rättvisans system.
Hm, krångligt. Men försök hitta balansen. Nyckeln är att få människor intresserade, fånga läsaren med sina egna ord, typ.

Ja, det var väl allt. Jag gillar inte ljuden min mage gör. Men det är väl antagligen bara den där måltidsersättnings-chokladen jag käkade till lunch. Det går nog över snart.

Tillsist; jag skulle NÄSTAN kunna döda för en semla. Eller något annat flottigt. Uh :(

/k

I know you want to grow as a person inside.

Holy guacamole! Såg just det mest spännande Prison Break-avsnittet någonsin. OCH jag måste vänta tills slutet av april för de sista 6 avsnitten. Sure, bra att dom lägger ner nu, eftersom att det spårade ur rejält där under säsong 2-3. Men vafaaan, måste det bli sådär bra igen?!

Herregud, jag kan knappt vänta!

Mamma och jag har förövrigt just rensat garderoben så nu ska det fotas och slängas upp på tradera.
Ciao!
/k

I press hold.

Klockan är 21:12 och jag ligger redan nerbäddad i sängen med Johnossi strålande ut ur högtalarna. Min kropp är tung och trött, men på ett bra sätt! Hoppas på en hel natts sömn nu så att viljan och orken till morgondagens psykologilektion kanske kommer tillbaka.

Idag har varit en bra dag. Inga större missöden. Efter historialektionen åkte jag raka vägen hem och städade. Tycker det är skönt att styra med saker när man själv vill och har lust, det är för mig svårt att tvinga fram detta. Men idag kände jag att det var en bra dag, som
Linda skrev, solsken i rutan blir man så mycket gladare av.
Så, storstädning av rummet (förutom dammsugning, den orken får jag finna någon annan dag, heh)
och sedan 15-20 min på bandet och situps. Situps ska fan bli till rutin igen. Vet inte om det var tack vare det, men när jag red och gjorde en 30-50/dag så gav det resultat. Såatt..

Sedan dess har jag umgåtts med jenny, gamla käder från urminnes tider (hattar, väskor och aftonklänningar från mormors tid!) har vi med många skratt och nya idéer gått igenom. Därefter drack vi te och fantiserade om en eventuellt möjlig resa i aprill/maj. Ja, till utlandet alltså. Billiga charterresor till t ex Turkiet med sol, stränder, paraplydrinkar, exotisk mat, shopping och allt annat som hör till skulle inte sitta fel. Speciellt om man får med sig andra nära och kära. Main och Linda, vad säger ni? Anmäl intresse för fan, vi åker!

Förresten, Idag sålde jag! (jag vet, eviga tjat om Tradera, men jag älskart!) Ett par lagom slitna och urtvättade (dock använda ett fåtal gånger) Cheap Monday-jeans, där märket dessutom spruckit, gick för 200 kr!! Och jag som knappt vågat räkna med något över 100! :O
Jag blev glad, minst sagt.

Well well. Nu ska jag rita lite tänkte jag, bra avslappning. Vi hörs säkert imorn.
/k

C'mon baby, light my fire!

Men vadihelvete, vem fan bryr sig om prinsessan Madeleine RÖKER?!
Enligt statistik minskar ju tydligen svenskarnas rökvanor radikalt, vilket givetvis är skitbra!
Men hey, om nu Madde har lust att tända en cigg och åtnjuta några bloss under (enligt
aftonbladet) lite alkohol och goda vänners umgänge på en möhippa, VEM BRYR SIG!?

Jo, aftonbladet gör det. där beskrivs det i detalj vem som står för cancerpinnen, vad det var för väder under just denna tidpunkt, hur tjejerna "härdade kylan" och tillochmed att kvällen avslutades med nakendopp.

Jag slutar då aldrig förundras över hur långt reportrar är villiga att gå för att kränka en annans privatliv. Dessvärre är detta en pytteliten bråkdel av alla kändiskränkningar, men wtf, det är inte utan att man blir förbannad.

___

Sitter förövrigt i skolan, ska testa min första nutrilett alldeless strax, det blir interesting.

/k

Well you don't build a city in a day, but in twenty years you should have something.

Pewh! Bra dag, och mot alla odds: även en bra helg.

Gårdagen räddades genom fritt inträde på hugos, en st Rebecka och en st Johan. Mh! Skönt att få komma ut när man mår sådär. Söka annat sorts umgänge än det jag gått och hoppats på. Natten spenderades därefter hos johan med timmar av prat. Han är bra skit den där.

Idag vaknade jag på tok försent. Ringde mamma och sa med min snällaste sametsröst att jag inte alls skulle ha något emot att bli hämtad, då jag dels inte längre gick, utan staplade runt i mina klackar och svullna fötter och dels "så vill jag inte åka spårvagn, det syns ju att jag varit på fest och inte sovit hemma". Skabb deluxe med andra ord.
Mami kände sig tydligen snäll, för 10 min senare stog hon vid macken på andra sidan gatan och väntade.

En skål fil och flingor senare begav jag mig mot badhuset. Jenny satt brevid och mina förhoppningar inför ett bra simpass slogs i spillror av ett "nä tyvärr, simhallen är stängd idag". Jahopp tänkte vi (Malin, Hannele, jag och Jempan), och fixade in oss på gymet istället. Hör och häpna, jag BETALADE för att träna, och jag tyckte det va NICE. Hm.
(JAAAA LINDA, du hade rätt. Damnit. Jag hatar att erkänna det ;P )

Sedan dess har jag hunnit känna mig duktig, fika med tjejorna som nämndes ovan (+ Steffie), käkat asgod laxgratäng(ellervaddetnuvar, nåt med pepparrot iaf) med potatismos.

Pengabristen är än en gång ett faktum, så div annonser har slängts ut på tradera.
Ska dessutom plocka fram mina största puppyeyes på tisdag när jag träffar pappa, lite hjälp på den fronten kan han allt bjuda mig på.

Iövrigt känner jag mig lättare än de tidigare två dagarna, vilket antagligen märks på mitt humör. Onödiga saker har sagts och gjorts (störst förlåt till Plänet och mina utsatta föräldrar, tror jag, känner någon annan sig påhoppad- meddela mig snarast!), men nu befinner jag mig i ett mer stabilt sinnestillstånd. Imorgon börjar det igen, men söndagsångesten verkar inte infinna sig för det, skönt!

Nattinatt.
/k

What I am to you is not real.

Vafan. Jag som var så pepp på livet i sig, så på g. Vad hände?
Första gången jag har mått bra sedan E, allt liksom flöt på bra.

Men så lämnas man såhär. Länge sedan jag kände mig så ensam. Jag hatar att gå och lägga mig ensam. Jag hatar att helgen bara flyter mellan fingrarna på mig, snart är den över och även denna helg blev jag utesluten.

Men mest av allt, så hatar jag att det berör mig över huvudtaget. Att jag ramlat över den där tröskeln, där man börjar sakna och längta. Jag vill inte mer.

/k

You'll never get to heaven if you're scared of getting high.

Jag har just sett klart Narnia - Prins caspian. Den var bra. Faktiskt. Jag grät som ett barn i slutet men det kan ju ha andra anledningar.

Jag har verkligen ingen lust med något för tillfället. Trodde att jag skulle bli lite mer pepp på tillvaron framåt kvällen, men det blir faktiskt bara värre. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen bara.. Funderar på att stänga in mig. Isolera mig. Bakom stängda dörrar och skyddande väggar.

Jag fick behovet av att skriva av mig. Det blev dock inget vettigt, men ptja.
Nu ska jag ut och suga i mig lite nikotin med päronen.

fint
/k

And I kissed her goodbye, said; All beauty must die.

Idag är det äntligen fredag. Det har varit en lagom, trevlig och hälsosam vecka, men nu är jag fed up. Det ska bli riktigt skönt med helg. Jag har dessutom inte riktigt varit mig själv idag, bara gråtig och varit känslosam och ja. Jag tror det brukar kallas PMS.

Jag vet som vanligt iofs inte om det just den där jobbiga perioden i månaden, men det är bäst att vara på den säkra sidan.
- Kladdkakan står redan i ugnen :)

Efter en turbulent dag blir man inte direkt gladare av att jag så fort som möjligt ska fixa ett urinprov på katten (vet ni hur svårt det är att få honom att gå på lådan när den är TOM?!) och i följd av det åka till veterinären med resultatet. I det här vädret. WOHO.

Dessutom fick jag veta att McDreamy bangar idag också. Han säger att han kommer imorn, men.. Vi får se helt enkelt.
Jag vill ju.

Jag är iaf nöjd med veckan som gått, reglerna i föregående inlägg hölls till punkt och pricka (förutom att jag till lunchen häromdagen lassade upp med mängder av pannkaka och sylt, men ibland får man!). Jag hann att springa 30 min, simma 1 timme, idag ska det springas MINST 20 min och på söndag blir det simma igen. Långpromenad i helgen tror jag inte på, så länge inte vädret slår om till typ 15 plusgrader då, och smälter bort all snö. Men jag tror inte att det kommer ske. Det får räcka med det jag redan gjort/planerat att göra.

Nu ska jag så inihelvete käka kladdkaka med grädde och kanske slänga på en film eller två. Sedan ska jag springa några rundor och ladda upp för en kväll med tjejer+ Tore.
puss
/k

Up in my lonely room, when I'm dreaming of you.

Tjoho, heja mig!
Jag är sååå jävla på g. Nu ska det bli lite resultat här. Min nya hälsosamma vardag har dragit igång. Reglerna är som följande: 

- INGET småätande mellan målen, om möjligt mellanmål och då är det bara frukt som gäller.
-Inga sötsaker i veckan, möjligtvis på helgen. (inte söndag).
- Simning MINST 2 ggr i veckan, Springa 1-2 ggr. Sit-ups och liknande övningar varje-varannan dag.
- Såser och annat fett i kosten kan helt klart väljas bort
- Läsk går FETBORT. Möjligtvis att jag unnar mig nån helg i månaden eller så. Inte någon direkt favorit ändå, så.
- HALVA tallriken sallad, MINST, vid varje mål av lagad mat.
- Bort med allt bröd, knäckebröd är dock okej.
- Inget eller VÄÄÄÄLDIGT lite socker i kaffet. Och eftersom jag inte tycker att kaffe är lika gott utan socker så lär det ju dras ner på även det. Blir väl magen glad av, kaffe är lite väl starkt för min mage tydligen.

Känns helt ok för att vara jag. Det är rätt hårt tillochmed, med tanke på att jag varken rört på mig eller tänkt på vad jag äter på ungefär ett år nu. Jag känner mig peppad.
Funderade på varför jag var så pepp helt plötsligt. Kan ju bero på att jag faktiskt för första gången tycker om mig själv, känner mig inte tvingad att göra det här. Jag gör det för att jag VILL istället. Mycket lättare att göra saker utan att känna måstet hänga över en.

Nu är jag dessutom dator-lös iom att jag lämnade in den på reparation igår. Återfås på torsdag. Sitter för tillfället på föräldrarnas sternåldersmaskin vilket får mina nerver att rycka i en irriterad spasmisk rörelse, det gåååår sååååå lååååångsaaaaamt. My point is; jag har med andra ord inte så mycket att göra om kvällarna, sömn låter därmed som ett bra alternativ. Igårkväll till exempel, somnade jag innan 22.00. Detta har inte inträffat på flera år!
Att jag känner mig utvilad bidrar så extremt mycket till ett gott humör, och de senaste dagarnas strålande väder (förutom kylan då) har ju bara gjort saker och ting bättre. Snart är det vår!
Jag ÄLSKAR våren. Vårkänslor, solsken, krokusar och allt annat som hör våren till. MM!

Skulle kunna fortsätta inlägget en bra bit till, så tankfull och glad känner jag mig, men faktum är att blir det längre kommer ingen vilja läsa. Så nu säger jag tack för mig, återkommer snart igen.
puss!
/k

She's still too young.

Igår var syster och Fia här. Det var röj, minst sagt. Mina förväntningar var nog för höga, för det blev ju inte alls som tänkt, men jag hade trevligt. Klart värt mina väl spenderade 324 kronor. Eller hur mycket det nu var, på en höft sådär.

Det sista jag tänkte innan jag somnade inatt var något i stil med; frågan är om det är sent nu, eller tidigt? Sen somnade jag som ett barn, sov till 12-slaget. Nu är jag bara sliten. Inte bakis, utan bara trött. Fast det är jag väl iofs ungefär jämt nu för tiden.

Bror, Maria och lillfisen är här nu. Mamma och Uffe har varit barnvakter sen igår och med tanke på min brors utslagna pose på soffan i vardagsrummet misstänker jag att det gick livat till även nere hos dom igår.
Dom är tydligen sugna på ännu en liten lillfis, får se om det blir någon snart.. Lite väl tidigt kanske eftersom det är fullt upp med Nea just nu, men så småningom så. Jag längtar bara tills lillan blir stor nog, då ska superfaster ta med både henne och Ellen till busfabriken och busa loss. Kanske en tripp till mcdonalds och bio först, barn gillar ju sånt. Det gjorde iallafall jag när jag var liten.


Ellen och Linnéa.

Nu ska jag njuta av min sista dag innan hård-diet (typ, hårt för mig), med flottig mat och chips. Läsa på lite till imorgon också, eftersom det är redovisning som gäller. Sen har jag insett att jag har ett mindre arbete kvar från att vara "läx-fri". Det känns rätt nice.

vi hörs kanske senare.
/k