Förkylningar.

Både hos mig, Elizabeth, Maggie och William.
Jag tycker så synd om barnen bara. Jag och E klarar oss bra, men speciellt för den lille är det svårt att berätta för oss vad han behöver. Och att inte kunna andas ordentligt gör det extra jobbigt. Maggie blir egentligen bara gosigare. Vill mysa och sitta i knät hela tiden. Gullunge. Well, dagarna blir lite mer gnälliga, annars är allt som vanligt.

Gårdagen gick förövrigt utmärkt bra. Jag hittade överallt, lyckades hålla Will nöjd HELA Maggies gympapass och kände mig lätt och glad hela dagen.

Sov inget vidare inatt.. Har ryggsmärtor of doom dels efter jobbet på charlies (trodde det bara var en sena i kläm och att det skulle gå över..) och dels efter att bära runt på Will, som envis och dan vägrar bli nedsatt någonstans .. Han väger rätt mycket den där lille, kom igår fram till att det är runt 8 kg. Så armarna får sig en work out, men ryggen pallar det inte riktigt. På söndag ska jag till en kiropraktor i närheten och se vad hon kan fixa och inte fixa.

Nu vaknade han och det är dags att bära igen.

Puss!

/k


Rainhouse.

Min första riktigt riktigt ensamma, riktigt riktigt lyckade dag. Woho!
Imorgon blir det samma, ska bara se till att klara av vägen till gymnastiken den här gången.

_____________
Men kvällen var lite sämre.

Ikväll har jag tänkt mycket på hemma. Det är jobbigt som fan.
Jag tänker på älskling, på Jempan och på mormor. Jag tänker mycket på bästa syster och päronen i radhuset. Mycket.



I say hey I'll be gone today
But I'll be back all around the way
It seems like everywhere I go
The more I see, the less I know
But I know one thing;
That I love you
I love you
I love you
I love you


Och DÄR

... Somnade William. Maggie är lämnad i skolan, Will tog flaskan (:D:D:D !!!) och sover nu i sin gunga, i takt till den vanliga buddhamusiken. Den verkar funka?

Jag ska försöka få i mig lite frukost nu. På återséende!





_______________________


It just take some time,
Little girl your in the middle of the ride.
Everything everything will be just fine,
Everything everything will be alright


/k

Pictures.

Så. I lördags fick vi alltså biljetter till Philips Arena av Rich. Det var fett. Jag höll på att dö av skräck när jag begav mig ut på isen och det enda jag såg för min inre syn var mig själv, ramla framlänges och slå ut framtänderna. Men, så illa gick det alltså inte. De extremt gamla (helt fel storlek dessutom, jag testade ca 5 st, sen gav jag upp och tog första bästa) skrillorna jag hade på fötterna kunde inte stoppa mina galna skridskotalanger som satt nånstans där, längst bak i ryggraden.

Vi fick byta om inne i Thrashers (atlantas lag osv) omklädningsrum. Flott!



De verkar vara prydliga grabbar. Jag hade väntat mig svettlukt och skitiga suspensoarer, men icke!



Svenska stoltheten (tydligen?) Tobias Enström.



Redo. (notera de galna skosnörena).



NÅN var himla ivrig ut på isen. Hela skridskoåkandet såg dock ut såhär för hennes del. "Bambi på hal is - Second Edition", typ.



Jag tog turistbilder. eheh.





Izabella + Art.



Egobild med virvelvinden själv.



Izabella fick (tack vare hennes morfars kontaker) åka ismaskinen. Det såg ju himla spännande ut, sitta på en stor klump som åker ca 10 km/tim, runt runt runt. Men hon var nöjd och det är ju huvudsaken.



Och by the way, så här såg min fredag ut...

Art grillade hemmagjorda cheeseburgers. Glad kille.



Och den här bilden summerar kvällen rätt bra, enligt mig. Min glada värdmamma, hennes mamma och en trött, tjock Molly i knät. (och inte förrän precis nu noterade jag tummen upp Betsy gör, HAHA!)




Kvällen avslutades med Guitar Hero och Art rockade loss till Guns'n'roses. Tråkigt nog var min kamera lite märklig just då så bilderna på rockstjärnan försvann. Har dock en känsla av att det går fler tåg. Jag gick och la mig runt tre med ett huvud som snurrade fortare än fortast. Dagen efter mådde alla... relativt bra.

Tjoho. Nu orkar jag inte mer. Ska upp runt 7.00 imorn och då äre fullt ös medvetslös. Kommer att vara mer självständigt än första veckan då jag nu ska väcka och fixa maggie till skolan själv, men varför skulle inte det gå bra? fixar update imornkväll. Eller idag? eller hur blir det? What ever.

Natti

/k

Thank god it's friday!

Och hela huset gungar ...

Flickorna kollar på film, Will sover, Elizabeths mamma och en vän till mina värdföräldrar (Jason) har tittat förbi en sväng och ska äta med oss (homemade cheeseburgers!). Jag, E och hennes mamma har unnat oss lite vin och grabbarna grus dricker öl. Musiken är på hög volym, stämningen är högljudd och trivsam och jag mår sjukt bra.

Kan vara mina 2 glas vin som visar sig. Mina tre veckor av avgiftning (ehehe) har gett resultat och minsta droppe alkohol påverkar mig.

Jag trivs sov fisken i vattnet, alla är hur mysiga som helst och jag vet att jag kommer att må bra i det här huset, iaf större delen av tiden.

Dagen har varit så sjukt bra att tisdagens missöden känns små och obetydliga. Jag har varit ensam med Will och Maggie mellan typ 9 och 16.30, och de har båda två varit små änglar. När folket anlände hem hade jag ett stort leende på läpparna, vilket gjorde gott för både mig och mina oroliga värdföräldrar.

___

Jag ser så sjukt mycket fram emot imorgon!
Det är som så att E:s mammas nya man jobbar på
Philips Arena i Atlanta (En ishockeyrink där alla "stora stjärnor" som typ New Yorrk Rangers, the hurricanes etc spelar) och har fixat så att jag, Art, Izabella och Maggie kan åka dit imorgon och åka skridskor!
Ishockeyrinken är ENORM och helt tom, så när som på oss fyra som ska mysa runt på isen själva. Jag tycker det är asballt!

Dock så har jag inte stått på ett par skridskor sedan jag var typ... 10 .. så det bli intressant att se vilket skick jag kommer hem i... ;)

Åh, förresten, vad tycker ni om min nya bloggdesign? Den är ju rätt simpel, men jag tyckte den passade mig på nåt sätt ...

PUSS!

/k

Shopping.

Dagen har varit riktigt bra. Den började ensam med en sovande William och slutade med shopping.

När E åkte imorse somnade Will och sov i ungefär 1½ tim (!). Utanför stog regnet som spön i backen men huset var lugnt och rofyllt. Bara jag, en sovande Will och någon sorts harmonisk-meditaions-buddhaliknande-musik. Underbart.

Han har varit lite stökig idag med, men på det stora hela är han hur mysig som helst. Kolla bara! Man kan inte motstå honom när han ler mot en.



E kom hem tidigt idag och vi åkte direkt iväg för att hämta upp maggie. Åkte därefter till T-J Max och shoppade loss.
Jag stortrivdes och fick tag i en hel del bra saker. Kalaset slutade på en överkomlig summa på $96 och till mitt försvar så var det (nästan) bara saker jag behövde.



Fick tag i en stooor hoodie (för jag fryser typ hela tiden), ett par skitmysig rosa (HIHI!) pyamasbyxor (återigen, jag fyser hela tiden, även nattetid), ett par nya mjukisbyxor, en brun kofta lite längre modell, underkläder, ett vitt linne och ett par svart/rosa converse som jag gått och småkikat på både i N.Y och här. (hihi, de kostade $24, jag var lycklig när jag insåg att sista paret var i min storlek ♥).



Och sist (bäst) av allt...



En enorm bok om BARA CUPCAKES !!! Jag dog lite när jag såg den. Den är fylld med massa söta, roliga, mysiga, kreativa former, färger och dekorationer. Jag är lycklig. Ujujuj vad jag ska baka. PUSS!

/k

Bebiskräks.

Ja visst låter det lockande? Eller inte. Lustigt är det iaf, tvättar mina kläder jämt känns det som. Dels för att jag hade med mig så himla lite kläder, dels för att så fort jag får på mig något rent och fräscht så kräks eller dreglar Will på mig. Han håller iofs på att få tänder, vilket bidrar till bisarrt mycket dregel..

Igår var första dagen och där fick mitt självförtroende och ego en stor törn. Allt var bara katastrof.
Dagen såg ut som följande:

8.45 packa in Maggie, Will och Elizabeth i bilen. Åka och lämna maggie först, sedan Elizabeth.
9.45 åka tillbaka hem
10.15-11.50 vandra runt i huset med en 5 kilos tung bebis på armen, skrikandes (jag är döv på ena örat nu)
11.55 packa in William i bilen (fortfarande hysteriskt skrikande), hämta maggie (kom självklart sist)
12.10 försöka åka till Maggies gymnastik, åkte vilse och hamnade långt bort åt helvete. TVÅ GÅNGER. Missade gymnastiken helt.
13.00 åka hem. Göra lunch åt maggie och försöka få Will att äta (som fortfarande skrek). Han ville inte.
15.15 Packa in Maggie och Will i bilen för att hämta Izabella, som även hon var sist kvar och redigt sur på mig.
15.40 åka till kontoret för att hämta Elizabeth, åkte självklart vilse som fan (kan tillägga att jag åkte som jag blev tillsagd och följde även GPSen, vilket tydligen var ett stort misstag) och bilfärden som skulle tagit 20 min tog en timme. Väl på kontoret brast det bara och tårarna som jag kämpat tillbaka sedan arlanda den 4e forsade ner för kinderna. Jag skämdes som ett as samtidigt som jag kände hur misslyckad dagen var.

Min värdmamma är dock bäst, vi pratade om det ordentligt och hon fick mig på bättre humör. När jag kom hem väntade dessutom ett glas vin och världens största påse med Reesés Pieces (världens bästa godis) som plåster på såren. Gulle.

Jag gick och la mig, utmattad och förundrad över hur svårt det här fakitskt var. Förra veckan kändes allt det här som världens lättaste sak, but then again, då var ju Elizabeth närvarande hela tiden ..

Dagen idag har varit betydligt bättre. Maggie hade ingen skola så hon, jag och Will har bara myst runt hemma. Will skrek en del även idag, men utan allt det andra omkring (passa tider, bilkörning, åka vilse) kändes det överkomligt.

Nu väntar jag bara på att kidzen ska komma i säng. Hur många ursäkter för att slippa sova finns det egentligen?!

Puss!

/k

Alvin and the chipmunks.

Idag var jag världens bästa och tog småtjejerna på bio (se titel). De var små änglar hela tiden och jag insåg hur mycket lättare de är att handskas med när inte mamma eller pappa är med. Jag struntade i det där med att vara en bra förebild och köpte massa godis och popcorn till oss som vi mer eller mindre vräkte i oss. Självklart var det tummyache hos alla tre när vi sedan kom hem, men att vi ätit så mycket förblev en hemlighet för E och A.



Väl hemma lagade jag pannkakor på svenskt vis och till skillnad från köttbullarna så blev jag himla nöjd. "hur svårt är det att lyckas med pannkakor då?" tänker ni. Joråsåatte, ingredienserna är inte samma (dom har t.ex. fan inget vettigt att steka i, allt smakar ju bajs!), måtten är definitivt inte samma (jag gissar lite. På en höft sådär. hah) och jag _HATAR_ den förbannade spisen. E hade förvisso varnat mig om den (blir adrig varm, maten blir aldrig klar och så VIPS, helt plötsligt blir det för varmt och allt bränner fast. Helt utan att man själv vridit på rattarna) men det hjälpte inte mycket i stridens hetta. Jag använde mina värsta svordomar, vilket folket i det här huset ändå inte förstår. Praktiskt.

Summa sumarum, de blev asagoda. De älskade det. score!

Imorgon börjar det på riktigt, och tack vare de timmarna ensam med barnen idag (innan bion var E på något möte och i och med Martin Luther King Day så var alla kidsen hemma) så känner jag mig självsäker och inte alls så nervös som jag har varit. Bilturen idag (till bion, en destination jag inte ens sett förut) gör att även körning känns som något jag är självsäker inför. Thank god för GPS.

Nu ska sista avsnittet av True Blood ses och sen blir det sova sova.

Jag mår bra igen. Morgonens tillfälliga depp gick snabbt över och dagen blev till något bra.

/k

Waffles och långpromenad.

.. Var dagens mys. Izabella spenderade natten hos familjen vi var på middag hos igår, så jag, Elizabeth, Art, Maggie och Will åkte till Wafflehouse för att äta frulle. Och där hittade jag ännu en favorit. Varma våfflor (tjockare än våra, självklart) med bacon, ägg och lönnsirap. MUMS. Värsta sockerbomben, ofcourse, men unnar mig det mesta just nu, inom en vecka blir det helt klart ändring på den fronten. E vill att jag ska testa allting innan vi återgår till mat som faktiskt är någolunda nyttig. Jag har ändå turen att ha hamnat hos en familj som serverar sallad till maten varje dag, inte äter massa skräp och helst dricker vatten.

Väl hemma tog jag en långdusch och njöt av alla duschkrämer, lotions, rengöringsgrejer för ansiktet och annat härligt jag fick av dem när jag kom. Det är rätt skönt att ha eget badrum också, kunna sprida ut sig lite. Längtar dock tills nedervåningen är klar, det kommer bli så sjukt fett!

Därefter hade jag världens mysigaste videosamtal på skype med min lillskit som verkar vuxit en hel del på bara två veckor :/ Jag ringde mina två bästa och störde lite mitt i tårtätandet men fick ändå höra de två röster jag älskar så himla mycket.

En långpromenad runt samhället satt rätt bra, vågade dock inte gå lite hursom utan gick en rak väg för att slippa komma bort bland de enorma villorna i cheznut hills. Promenaden slutade på 45 minuter vilket var perfekt avkoppling från kaoset i huset.

___

Igår var vi då alltså bortbjudna till några vänner till familjen och åt en himla massa mat, drack vin och bara hade trevligt. Jag får ju då alltså enligt lag egentligen inte dricka, men de kände precis som jag att iom åldersgränsen i sverige är det fjantigt att hålla så hårt på det under kontrollerade former.
När vi kom fick jag dessutom presenter (!!), typ "welcome to our country!" haha. Jag tycker det är kul, för amerikanare älskar sitt land så mycket och vill så gärna att alla andra ska älska dem lika mycket att de kämpar röven av sig för att man ska känna sig välkommen. Visst är det trevligt, men det var första gången jag var bortbjuden, utan att ha något eget med mig till värdparet och då även få presenter! Knäpp känsla.

I fredags fick jag se shopen, där A och E jobbar. Det var stoooooort. Vi lunchade med Art på ett himla mysigt ställe och jag åt min första BBQ. Gott som tusan och hela scenariot med restaurangen, atmosfären där inne och alla människorna var som hämtat ur True Blood (för er som sett det). Söderslangen här är enorm, det är how ya'll doin', kamoflagefärgade kläder, bigass trucks och boots. Riktigt häftigt.
Kvällen avslutades med pizzakväll och jag undrade hur jag någonsin ska kunna tycka om "svensk pizza" igen.

långt och rörigt inlägg, men på Stephaniés begäran var det tvunget att göras ;)

Puss!

/k

Meatballs.

Idag stog alltså jag för middagen och på menyn stog svenska köttbullar med brunsås. Det gick sådär, de sa att det var gott, men jag tror alla ljög. Är nästan säker på att de mutade ungarna med kakor för att de skulle säga att maten smakade bra. Jag menar, de har klagat på Elizabeths kanonmåltider ända sen jag kom. Kräsna Maggies "OOOH kaaaariiin my daaarling it was spleeeendid, no noo it was DELICIOUS!!!!!" (hon åt typ 2 köttbullar) var det som avslöjade dem lite.

Men men, nu slipper jag göra det igen. Jag själv tyckte inte (heller?) att det var någon höjdare. Hade nog för lite kryddor i.

OCH nu är nya telefonen beställd. Det blir en LG chocolate touch och jag hoppas att jag får den runt tisdag nästa vecka.



Då lämnas nr ut till intresserade på villkoret att inte för många sms skickas, det är nämligen JAG som får betala för dem, och inte lite heller.. (jävla bajsoperatörer här). Jag ringer/rings hellre och när jag skaffat callingcard kan jag ringa hej vilt. Det var allt. puss och hej.

/k


Update.

Såååå, jag kraschade inte bilen och alla är hela. Höll på att dö av skräck när jag skulle ut på stora vägen och 39825 bilar körde som tokiga. Gjorde en lite oigenomtänkt start och höll på att skrämma vättet ur Elizabeth. Hon bad om ursäkt ca 10 ggr för att hon stressade upp mig (vilket hon gjorde, big time) och sen gick det bara bra. Bilen är större än vad jag är van vid och trafikreglerna är något annorlunda men det sitter ju ändå nånstans bak i ryggraden hur man får ett fordon att rulla på ett vettigt sätt, så snart kommer det flyta på som vanligt, behöver nog lite mer övning.

Men min ursäkt för dåliga körskills är ändå puckona i trafiken. Och värst är nog fan Elizabeth, "the f-word" används titt som tätt och u-svängar är hennes specialité. Kombinationen Elizabeth och mobiltelefonen borde vara förbjudet.

Förövrigt så har dagen varit en bra dag. Greppar saker mer och mer och känner att självförtroendet inför nästa vecka och resten av året sakta men säkert smyger fram.

Ajuste, igår åt jag min allra första amerikanska cupcake. Måste ju ändå stoltsera med att mina (med creme cheese frosting) är rätt lika i smak .. Vi åkte till ett bageri som tydligen är känt för sina desserter. Bageriet hette
Gabriel's Desserts för de som är nyfikna och just den cupcake jag åt (som jag inte minns namnet på, det var något i stil med raspberry pecan iaf) ser ni på bilden nedan. Fick också veta att E har receptet till just denna, så vid enormt intresse kan även det skaffas fram. Mums!



Just nu: Anchorman (till Jonas förtjusning? ;)), med en alldeless för trött 3-månaders babys skrik som bakgrundsljud.
Sedan sova. Undrar varför man är så utmattad om kvällarna? Vänta lite .. svaret på det måste vara Maggies regelbundna rackartyg och en William som bara varit allmänt cranky hela dagen.

/k

Good morning sunshine!

Sitter i familjerummet och tittar på barnprogram, har just fixat frukost åt maggie och bytt på william. Att fixa frukost åt ungarna här är lätt: Öppna förpackningen och ta ur en chokladbar, häll upp lite mjölk och blanda i ännu mera choklad. done!

Min egen frukost bestog, precis som alla andra vardagsmornar, av en banan och en jävla massa kaffe. Kaffe är nästan en nödvändighet för att hålla humöret uppe en hel dag... heh.

Idag har jag för mycket fjärilar i magen för att äta något större. Jag ska nämligen ut i trafiken idag och leva rövare. Typ. Vi kallar det "driving practise", ska hämta Izabella själv för första gången. Det kommer nog gå bra. Det enda som förvirrar mig är carpooling. Man får typ stå i en lång kö och så står det en tant med walkie-talkie som ropar ut barnen i ordning efter hur föräldrarna kommer. Hon slutar egentligen kl 15.10, men vill man inte stå i kö i 45 minuter så åker vi hemifrån runt 20 över.

Jag är också nervös inför tisdag, då både E och A går tillbaka till jobbet och jag blir lämnad själv för att börja jobba på riktigt. Skulle börjat måndag egentligen, men pga Martin Luther King Day så är E hemma.

Nu ska jag titta på när William blir pissed off av gungan han just blev blev placerad i av E. Hon kom förövrigt just förbi och frågade vad jag gjorde. När jag svarade att jag bloggade sa hon "Well, say hi from your awesome hostmother to all of your friends!"

Puss och kram!
/k

Bilder. Lots and lots of bilder.

Tjoho! Efterfrågade bilder från N.Y, både från St. John's university på long island och från NYC-tour.




Svenskar rules. Ok, vi var inte de enda..
Mötte dessa sköna bönor redan på Arlanda.



Lite av klassen. Jag älskade väggarna.


Mer klass och en glad finne!



Jag och Linn skulle illustrera Kolik. Resultatet? En ledsen, förvirrad fläck som bresar.



Excited inför N.Y!



Hade nån minut tidigare hittat lunchen som skolan packat ner vilket var det vidrigaste ever. Upptäckte även att jag hade godis med mig (världens godaste, Reesés peanutbutter chocolate cups). Tjoho!



En jättekyrkogård (?) typ det där på bilden ggr 10.



Nu börjar det likna något!



Rockafeller center.



Hohohoho. Väldigt turistigt. Det finns bilder där jag posar med dom också. hihi!



Times square.



Den där franska chican ute i vattnet. Fejnt!



Jag posar med fransyskan.



Var lite sjukligt besatt av att fota måsar när jag kunde fotat typ.. manhattan?



En oerhört vacker bild. Lite av en favorit. Johanna med manhattan i bakgrunden.



Satt uppe på toaletterna. Lite godis från snackbaren någon?



Manhattan.



En av skatterna från touren, parfym från victorias secrets, $23 (ca 160 kr).



Välkomstpresent, sort of. Se tidigare inlägg för korgens innehåll :D



Min jättelika säng som inte ser lika stor ut på bilden?



En smygbild på Maggie när vi är ute och lekte i snön (den är ca 0,2 mm tjock btw, de här ungarna har typ aldrig sett snö.. ).  "Come Karin, let's make snoooowangeeels!!!!" jätteentusiastiskt. Sötnos!

Sådärja. Som ni märker så har jag kirrat med min dator nu. känns skönt att få lite mer kontakt. inte känna sig så isolerad. Nu ska jag prata lite mer med min rödhåriga karl på andra sidan atlanten och sedan sova gott.

Puss och på återseende!

/k

Atlanta.

Oh my.
Kl 19.20 fredagen den 8e landade jag i Atlanta dar den basta vardfamiljen ever vantade pa mig. Vi akte raka vagen till en tacobar och at tills vi typ dog. Sjukt mycket mat. Hot chicken wings, nachos, tacos, burritos, pommes, chicken nuggets osv osv, bara ett bord fullt med massa mat alla delade pa, och sjukt gott var det ocksa. Flickorna var hur goa som helst och william skrek non-stop i ca 2 timmar. Gutt! Tjejerna var sa uppspelta, speciellt Maggie. Hon var sa sjukt uppspelt och speedad att hon satt i mitt kna och bara gav mig pussar i hela ansiktet haha.. Gullunge.

Darefter akte vi matta och belatna till huset som var typ det storsta hus jag sett, nagonsin. vackert som tusan och modernt och precis som det man sett pa tv. De visade det rum jag skulle ha salange (eftersom de hade oversvammning i kallaren dar jag ska bo sen precis innan jag kom... ), dvs gastrummet, som ar lite litet men helt underbart med egen duschavdelning och separat handfatsavdelning. Sangen ar som en dubbelsang fast sjukt hog, man kanner sig som en prinsessa i den hehehehe. vi kollade kallaren lite snabbt och jag dog. kort sagt, jag kommer att trivas. Har ett ENORMT sovrum, eget badrum, eget vardagsrum med tv samt ett rum som fungerar som typ bibliotek. Omg typ.

Fick massa presenter nar jag kom, typ duschkram, lotion, schampoo, balsam, filtar fran IKEA (!!!!), ett telefonkort och massa nasdukar ("there will be times when you'll need them, I promise").

Barnen gick snart och la sig och jag satt kvar med Elizabeth och Art och pratade langt in pa smatimmarna. sa openminded och helt jattetrevliga. kl 3 kom jag i sang och somnade direkt.

Nar jag vaknade morgonen darpa mottes jag av varsta happy family. Alla satt i familjerummet, min vardpappa hade kopt varma donuts och kaffet var serverat. PERFEKT! Efter en laaaang dusch med allt inkluderat akte jag, Elizbeth och Izabella till Joe's burger's (jag kommer bli sa tjock, de ater BARA skrapmat. Typ marshmellowcream och jordnotssmor och chips till mellanmal. Shit pomme.) och at storsta hamburgaren nansin, och darefter akte vi till IKEA. Det var skont att se lite svenskt och typ... veta att det FINNS svensk mat och godis om jag vill ha :D

Det ar precis som pa tv, ALLT ar storre och fetare.


Men ungarna ar varsta goa. visst, de ar de storsta vilddjur jag sett, men asgoa. jag trivs. Saknar er, men trivs. Blir lite battre nar allt faller pa plats, jag far min dator att fungera, min mobil att fungera, jag fattar allt, slipper kanna mig isolerad, slipper leva i resvaska osv osv .

Nu ska jag hjalpa till lite med maten och gosa med Will. Puss och kram och see you later.

/k

N.Y. city baby.

Yep. Så äre. Men det är ju inte alls som jag trodde. Eller alltså city har jag inte ens sett än. Är på ett enormt univeritetsområde ca 1½ tim utanför innerstan. Eller nåt. Har iallafall äntligen fått igång internet vilket känns enorm skönt. nästan 3 dygn sedan vi lämnade sverige känns på något sätt som en evighet.

I alla fall. Känner att jag skriver riktigt förvirrande just nu. Vi börjar från början.

Är alltså på Au Pair-skolan i New york tillsammans med några hundra andra Aupairer från hela världen. Har träffat några helsköna svenskor och vi slirar runt så mycket vi kan.
Lektionerna är extremt långa och tråkiga, men det duger. Man blir uppskrämd av alla nojiga amerikaner (puckon) som tror att man inte kan röra en unge utan att hon/han dör eller typ går sönder...

Duch/toalett är INTE roliga då de är näst intill kollektiva... Jag duschar och går på toan med folk jag inte känner. Not funni.

Dagarna känns så sjukt långa och maten är vidrig. Verkligen vidrig. Brukar ju inte vara kräsen men det här är verkligen något speciellt...

Min klass är dock rätt ok och i klassrummen kan man ju fan aldrig ha tråkigt, alltid något nytt pyssel att kolla på.

.... Och där blev jag svinasur på internet som inte vill ladda upp mina fina bilder på det färggranna klassrummet (som jag lägger upp när jag är på plats i atlanta ist.. håll ut.)

Meeeeen nu är jag alldeless för okoncentrerad och trött för att skriva något mer seriöst, så jag ska istället gå ner till the payphone och ringa min galna vän Jenny. Puss!"

/k